Povezane vesti

Anastasija (16) bila u "BMW-u" koji je sleteo kod Ada Huje: 10 godina od nesreće roditelji otvorili dušu o kobnoj noći

Anastasija (16) bila u "BMW-u" koji je sleteo kod Ada Huje: 10 godina od nesreće roditelji otvorili dušu o kobnoj noći

Mondo pre 3 dana
Roditelji Anastasije (16) koja je pre 10 godina poginula u nesreći na Ada Huji su rekli da je bol i dalje velika i da ne prolazi. "Bol je i dalje velika, iako je prošlo deset godina od tragedije u kojoj je nastradalo naše dete. Anastasija je bila… »
"Često pomislim kako bi izgledao": Nemanja pre 10 godina bio u automobilu smrti na Ada Huji, ispovest majke lomi kosti

"Često pomislim kako bi izgledao": Nemanja pre 10 godina bio u automobilu smrti na Ada Huji, ispovest majke lomi kosti

Mondo pre 3 dana
Majka Nemanje Antića koji je pre 10 godina poginuo u nesreći na Ada Huji, koju svi pamte, rekla je da bol sa godinama ne prolazi. Vaterpolista Nemanja Antić (18) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na Adi Huji 2014. godine sa još dvoje svojih… »
"Sin mi je stradao pre 10 godina, često se pitam kako bi danas izgledao" Sećanje na vaterpolistu (18) koji je poginuo na Adi…

"Sin mi je stradao pre 10 godina, često se pitam kako bi danas izgledao" Sećanje na vaterpolistu (18) koji je poginuo na Adi…

Kurir pre 3 dana
Ostala sam bez Nemanje pre 10 godina, jer su bili mladi, neoprezni, željni života i mislili da ništa ne može da im se desi, a desilo im se - nema ih više. Često pomislim kako bi izgledao, čime bi se bavio... Deset godina je prošlo kao tren. Ove su… »
"Videla sam vest o nesreći na Adi Huji i pomislila hvala Bogu što moja deca nisu tamo. Onda sam saznala najgore" Potresna…

"Videla sam vest o nesreći na Adi Huji i pomislila hvala Bogu što moja deca nisu tamo. Onda sam saznala najgore" Potresna…

Blic pre 3 dana
- Ostala sam bez Nemanje pre 10 godina, jer su bili mladi, neoprezni, željni života i mislili da ništa ne može da im se desi, a desilo im se - nema ih više. Često pomislim kako bi izgledao, čime bi se bavio... Deset godina je prošlo kao tren - Ovo… »

Vesti dana »