Повезане вести

Анастасија (16) била у "БМВ-у" који је слетео код Ада Хује: 10 година од несреће родитељи отворили душу о кобној ноћи

Анастасија (16) била у "БМВ-у" који је слетео код Ада Хује: 10 година од несреће родитељи отворили душу о кобној ноћи

Мондо 26.11.2024
Родитељи Анастасије (16) која је пре 10 година погинула у несрећи на Ада Хуји су рекли да је бол и даље велика и да не пролази. "Бол је и даље велика, иако је прошло десет година од трагедије у којој је настрадало наше дете… »
"Често помислим како би изгледао": Немања пре 10 година био у аутомобилу смрти на Ада Хуји, исповест мајке ломи кости

"Често помислим како би изгледао": Немања пре 10 година био у аутомобилу смрти на Ада Хуји, исповест мајке ломи кости

Мондо 26.11.2024
Мајка Немање Антића који је пре 10 година погинуо у несрећи на Ада Хуји, коју сви памте, рекла је да бол са годинама не пролази. Ватерполиста Немања Антић (18) погинуо је у саобраћајној несрећи на Ади Хуји 2014. године са још… »
"Син ми је страдао пре 10 година, често се питам како би данас изгледао" Сећање на ватерполисту (18) који је погинуо на Ади…

"Син ми је страдао пре 10 година, често се питам како би данас изгледао" Сећање на ватерполисту (18) који је погинуо на Ади…

Курир 26.11.2024
Остала сам без Немање пре 10 година, јер су били млади, неопрезни, жељни живота и мислили да ништа не може да им се деси, а десило им се - нема их више. Често помислим како би изгледао, чиме би се бавио... Десет година је… »
"Видела сам вест о несрећи на Ади Хуји и помислила хвала Богу што моја деца нису тамо. Онда сам сазнала најгоре" Потресна…

"Видела сам вест о несрећи на Ади Хуји и помислила хвала Богу што моја деца нису тамо. Онда сам сазнала најгоре" Потресна…

Блиц 26.11.2024
- Остала сам без Немање пре 10 година, јер су били млади, неопрезни, жељни живота и мислили да ништа не може да им се деси, а десило им се - нема их више. Често помислим како би изгледао, чиме би се бавио... Десет година је… »

Вести дана »