Povezane vesti

Branković: "Vladajuća većina ne preza od toga da potpuno pregazi vladavinu prava i instituciju Narodne skupštine" (VIDEO)

Branković: "Vladajuća većina ne preza od toga da potpuno pregazi vladavinu prava i instituciju Narodne skupštine" (VIDEO)

Insajder pre 3 dana
Nakon jučerašnje burne sednice Skupštine, za sutra je zakazano glasanje o 68 tačaka dnevnog reda, među kojima je i budžet za narednu godinu. Iako nije prvi put da se poslanici međusobno vređaju, sednica je svojevrsni presedan jer ni o jednoj od… »
Rasprava bez rasprave i „pendrek“ demokratija: Da li je skupštinska sednica bila zakonita?

Rasprava bez rasprave i „pendrek“ demokratija: Da li je skupštinska sednica bila zakonita?

N1 Info pre 3 dana
Blokirala je opozicija juče rad parlamenta, što predsednicu Anu Brnabić nije sprečilo da brzinski završi raspravu o 68 tačaka dnevnog reda. Poslanike koji su se, uprkos svemu, prijavljivali za reč nije konstatovala, a zanemarila je i amandmane… »
Fiskalni savet ocenio budžet za 2025! Ovo su njihove primedbe na prihode i rashode državne kase: Novina i "zeleni budžet"

Fiskalni savet ocenio budžet za 2025! Ovo su njihove primedbe na prihode i rashode državne kase: Novina i "zeleni budžet"

Blic pre 3 dana
Zbog ometanja rada Skupštine Srbije od strane pojedinih poslanika i incidenata koji su se desili, predsednica Ana Brnabić, zaključila je raspravu o Predlogu budžeta za 2025. godinu i drugim zakonima koji su bili na dnevnom redu, tako da se nisu mogle… »
U Skupštini Srbije sutra dan za glasanje, pred poslanicima 68 tačaka dnevnog reda

U Skupštini Srbije sutra dan za glasanje, pred poslanicima 68 tačaka dnevnog reda

Blic pre 3 dana
Poslanici Skupštine Srbije glasaće sutra o svim tačkama dnevnog reda Druge sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine, među kojima je Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima. Na dnevnom redu je ukupno 68 tačaka, a… »
Poslanici sutra glasaju o Predlogu budžeta za 2025. i ostalim tačkama dnevnog reda

Poslanici sutra glasaju o Predlogu budžeta za 2025. i ostalim tačkama dnevnog reda

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - U Skupštini Srbije za sutra je zakazano glasanje o svim tačkama dnevnog reda Druge sednice Drugog redovnog zasedanja u ovoj godini, među kojima je i Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima. Kako je objavljeno na sajtu… »
Nakon jučerašnje tuče: U Skupštini Srbije sutra glasanje o budžetu i drugim tačkama

Nakon jučerašnje tuče: U Skupštini Srbije sutra glasanje o budžetu i drugim tačkama

Radio 021 pre 3 dana
U Skupštini Srbije za sutra je zakazano glasanje o svim tačkama dnevnog reda, među kojima je i predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima. Kako je objavljeno na sajtu parlamenta, početak glasanja predviđen je za 10 časova. Na dnevnom… »

Euronews pre 3 dana
U Skupštini Srbije za sutra je zakazano glasanje o svim tačkama dnevnog reda Druge sednice Drugog redovnog zasedanja u ovoj godini, među kojima je i Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima. Kako je objavljeno na sajtu parlamenta… »
Skupština Srbije sutra glasa o budžetu za narednu godinu

Danas pre 3 dana
Poslanici Skupštine Srbije sutra će glasati o predlogu budžeta za narednu godinu, najavljeno je iz parlamenta. Sednica će početi u 10 časova a osim o predlogu budžeta, poslanici će glasati i o više od 50 drugih tačaka dnevnog reda, između… »
Poslanici sutra glasaju o Predlogu budžeta za 2025. godinu

Poslanici sutra glasaju o Predlogu budžeta za 2025. godinu

Insajder pre 3 dana
U Skupštini Srbije za sutra je zakazano glasanje o svim tačkama dnevnog reda Druge sednice Drugog redovnog zasedanja u ovoj godini, među kojima je i Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima. Kako je objavljeno na sajtu parlamenta… »

Novi magazin pre 3 dana
Poslanici Skupštine Srbije sutra će glasati o predlogu budžeta za narednu godinu, najavljeno je iz parlamenta. Sednica će početi u 10 časova a osim o predlogu budžeta, poslanici će glasati i o više od 50 drugih tačaka dnevnog reda, između… »

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. U Skupštini Srbije za sutra je zakazano glasanje o svim tačkama dnevnog reda Druge sednice Drugog redovnog zasedanja u ovoj godini, među kojima je i Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima. Kako je objavljeno na sajtu… »
Sutra dan za glasanje u Skupštini Srbiji

Sutra dan za glasanje u Skupštini Srbiji

RTS pre 3 dana
U Skupštini Srbije za sutra je zakazano glasanje o svim tačkma dnevnog reda sednice koja je prekinuta u ponedeljak. Kako je objavljeno na sajtu parlamenta, početak glasanja predviđen je za 10 časova. Na dnevnom redu sednice je 68 tačaka, među… »
Brnabić: Dan za glasanje u parlamentu najverovatnije sutra

Brnabić: Dan za glasanje u parlamentu najverovatnije sutra

Euronews pre 3 dana
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da će dan za glasanje u parlamentu biti najverovatnije sutra. Brnabić je za RTS, na pitanje hoće li, uprkos jučerašnjim incidentima na sednici Skupštine Srbije, pozvati opozicione predstavnike… »
Brnabićeva za RTS: Oni hoće građanski rat, mi hoćemo da radimo

Brnabićeva za RTS: Oni hoće građanski rat, mi hoćemo da radimo

RTS pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je za RTS da će dan za glasanje biti najverovatnije sutra. Oni hoće građanski rat, mi hođemo rad, ovo nije traženje pravde za žrtve nesreće u Novom Sadu, ovo je oduzimanje institucija bez izbora, mi… »
Ana Brnabić o opoziciji: Oni hoće građanski rat, mi hoćemo da radimo

Ana Brnabić o opoziciji: Oni hoće građanski rat, mi hoćemo da radimo

Nedeljnik pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je za RTS da će dan za glasanje biti najverovatnije sutra. Oni hoće građanski rat, mi hođemo rad, ovo nije traženje pravde za žrtve nesreće u Novom Sadu, ovo je oduzimanje institucija bez izbora, mi… »
"Oni hoće građanski rat, mi hoćemo da radimo" Brnabić o haosu u Skupštini: Ovo nije traženje pravde za žrtve nesreće u…

"Oni hoće građanski rat, mi hoćemo da radimo" Brnabić o haosu u Skupštini: Ovo nije traženje pravde za žrtve nesreće u…

Kurir pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je da će dan za glasanje biti najverovatnije sutra. Oni hoće građanski rat, mi hođemo rad, ovo nije traženje pravde za žrtve nesreće u Novom Sadu, ovo je oduzimanje institucija bez izbora, mi to… »
Brnabić: Glasanje o budžetu najverovatnije sutra

Brnabić: Glasanje o budžetu najverovatnije sutra

Novi magazin pre 3 dana
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić kazala je da će glasanje o budžetu za 2025. godinu najverovatnije biti organizovano sutra. Ona je za Radio televiziju Srbije (RTS) rekla da su poslanici opozicije oštetili inventar u sali Narodne skupštine… »
"Zamislite kako bi izgledalo da nije ušlo obezbeđenje": Oglasila se Brnabić o tuči u Skupštini Srbije: "Jasno nam je čiji…

"Zamislite kako bi izgledalo da nije ušlo obezbeđenje": Oglasila se Brnabić o tuči u Skupštini Srbije: "Jasno nam je čiji…

Blic pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić govorila je jutros o jučerašnjoj tuči na sednici skupštine. Poslanici Skupštine Srbije tokom sednice Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o budžetu za narednu godinu. Sve je počelo kada su izvadili… »
Branabić o dešavanjima u Skupštini: Bilo je najava incidenata, Đilasov plaćenik Nemanja Šarović je to najavio

Branabić o dešavanjima u Skupštini: Bilo je najava incidenata, Đilasov plaćenik Nemanja Šarović je to najavio

Danas pre 3 dana
Brnabić: Opozicija hoće građanski rat, incident u Skupštini je najavljen unapred

Brnabić: Opozicija hoće građanski rat, incident u Skupštini je najavljen unapred

Radio 021 pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je za RTS da će dan za glasanje biti najverovatnije u sredu, 27. novembra. "Oni hoće građanski rat, mi hođemo rad, ovo nije traženje pravde za žrtve nesreće u Novom Sadu, ovo je oduzimanje… »

Vesti dana »