Povezane vesti
"Bilo me je sramota, ali nisam imao izbora": Vladimir Đukanović o incidentima u Skupštini: Sve je počeo Radomir Lazović
Blic 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović izjavio je "da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice 'Ubice'"… »
Đukanović: Znali smo šta će da radi opozicija, ciljano su nas vređali
Novi magazin 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Đukanović: Sramota me je što sam bio akter u incidentu, ali nisam imao izbora
N1 Info 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice 'Ubice'"… »
Vladimir Đukanović priznao: Poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u parlamentu
Danas 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije „ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Vesti dana »

"Sastanak Putina i Zelenskog? Ne znam" Tramp uporedio predsednike Rusije i Ukrajine sa decom: "Mrze se i počinju da se koškaju"
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane

Poginuo mladić (19), ušao u minsko polje da vrati koze, pa stradao Tragedija u naselju Hodžići
Alo pre 6 minutajoš 4 povezane

Putnička vozila na Batrovcima čekaju jutros dva sata, kamioni 60 minuta
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana

Roditelji zaista imaju omiljeno: Dete?! Psiholog otkriva: Mnogi prave veliku grešku, a da toga nisu svesni
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana