Povezane vesti
"Bilo me je sramota, ali nisam imao izbora": Vladimir Đukanović o incidentima u Skupštini: Sve je počeo Radomir Lazović
Blic 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović izjavio je "da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Đukanović: Znali smo šta će da radi opozicija, ciljano su nas vređali
Novi magazin 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili… »
Đukanović: Sramota me je što sam bio akter u incidentu, ali nisam imao izbora
N1 Info 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Vladimir Đukanović priznao: Poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u parlamentu
Danas 26.11.2024
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije „ciljano vređali, vrištali i lepili… »
Vesti dana »
Novak Đoković posle plasmana u polufinale: Saša Zverev je budan i gledao je ovo
Danas pre 4 satijoš 74 povezane
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Ministarstvo: Izrečena zabrana rada odgovornom licu u domu za smeštaj starijih gde je izbio požar
Danas pre 4 satijoš 57 povezanih
Bliska Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke o radovima na železnici
Luftika pre 4 satijoš 8 povezanih