Povezane vesti

"Bilo me je sramota, ali nisam imao izbora": Vladimir Đukanović o incidentima u Skupštini: Sve je počeo Radomir Lazović

"Bilo me je sramota, ali nisam imao izbora": Vladimir Đukanović o incidentima u Skupštini: Sve je počeo Radomir Lazović

Blic pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović izjavio je "da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Đukanović: Znali smo šta će da radi opozicija, ciljano su nas vređali

Đukanović: Znali smo šta će da radi opozicija, ciljano su nas vređali

Novi magazin pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili… »
Đukanović: Sramota me je što sam bio akter u incidentu, ali nisam imao izbora

Đukanović: Sramota me je što sam bio akter u incidentu, ali nisam imao izbora

N1 Info pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Vladimir Đukanović priznao: Poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u parlamentu

Vladimir Đukanović priznao: Poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u parlamentu

Danas pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije „ciljano vređali, vrištali i lepili… »

Vesti dana »