Povezane vesti
"Bilo me je sramota, ali nisam imao izbora": Vladimir Đukanović o incidentima u Skupštini: Sve je počeo Radomir Lazović
Blic pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović izjavio je "da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Đukanović: Znali smo šta će da radi opozicija, ciljano su nas vređali
Novi magazin pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili… »
Đukanović: Sramota me je što sam bio akter u incidentu, ali nisam imao izbora
N1 Info pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije "ciljano vređali, vrištali i lepili nalepnice… »
Vladimir Đukanović priznao: Poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u parlamentu
Danas pre 4 sati
Funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), poslanik i advokat Vladimir Đukanović priznao je danas da su poslanici SNS znali šta će opozicija da radi u Parlamentu, dodajući da su poslanici opozicije „ciljano vređali, vrištali i lepili… »
Vesti dana »
Nova.rs: Krivična prijava protiv Vesića, železnička stanica otvorena bez dozvole inspekcije
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 32 povezane
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 3 satajoš 21 povezana
Počeo Okrugli sto Srbija-Ekvatorijalna Gvineja, učestvuju predsednici Vučić i Mbasogo
RTV pre 37 minutajoš 14 povezanih
"Odakle srca tom zlotvoru da ubije: Dete?!" Meštani ivanjičkog naselja zanemeli nakon stravičnog ubistva: "Ovakav zločin ne pamtimo"
Blic pre 31 minutajoš 14 povezanih