Povezane vesti
Pevačica ugrizla majku zbog nasledstva: Otac joj se ubio, ona promenila veru, pa izbio skandal: "Nožem me je isekla"
Blic 26.11.2024
Nedavno se pevačica Dunja Ilić našla u centru skandala kada je osvanula vest da je u toku svađe ujela svoju majku. Dunja Ilić, koja je poznata po skandaloznom ponašanju, se tada ovim povodom oglasila na Instagramu i otkrila detalje. - Advokat mi je… »
"Uzela je nož i isekla me, ja sam je ugrizla" Poznata pevačica imala okršaj sa majkom, o ovom skandalu je brujao region…
Kurir 26.11.2024
Prošle godine kao bomba odjeknula je vest da je pevačica Dunja Iliću toku svađe ujela svoju majku. Tim povodom se tada i oglasila na Instagramu i otkrila detalje. - Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 19 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Rusija i Ukrajina se napadale dronovima tokom noći: Više povređenih i desetine oštećenih objekata
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih

Veliki protesti u Turskoj posle hapšenja gradonačelnika Istanbula, najvećeg Erdoganovog rivala
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Rute: Sa Vučićem o daljem jačanju odnosa NATO i Srbije i očuvanju bezbednosti na Balkanu
Novi magazin pre 1 satjoš 8 povezanih