Повезане вести
Кенан „пуца високо“: „Желим са Звездом да освојим Евролигу“ (ВИДЕО)
Данас 26.11.2024
Кошаркаш Црвене звезде Ајзеа Кенан је појачао на почетку сезоне српски тим на позив тренера Јаниса Сферопулоса, а у подкасту код играча Басконије Чимеа Монекеа је изјавио да са црвено-белима жели да освоји Евролигу. – Покушавао… »
Кенан: "Дошао сам да са Звездом освојим Евролигу"
Спортске.нет 26.11.2024
Кошаркаш Црвене звезде Ајзеа Кенан био је гост играча Басконије Чиме Монекеа у подкасту "ГЕТТИНГ ТО КНОВ" и том приликом је говорио о бројним темама везаним за његову каријеру. Кенан је у Звезду стигао летос као велико… »
Кенан: Дошао сам у Звезду да освојим Евролигу
Спорт клуб 26.11.2024
Кошаркаш Црвене звезде Ајзеа Кенан изјавио је да је појачао српски тим на позив тренера Јаниса Сферопулоса, као и да са црвено-белима жели да освоји Евролигу. Американац је био гост подкаста кошаркаша Басконије Чиме Монекеа… »
Ово ће одушевити "делије": Кенан открио планове: "Дошао сам у Звезду да освојим Евролигу!"
Вечерње новости 26.11.2024
Црвена звезда има најбољи старт у Евролиги у својој историји и многи се надају да би црвено-бели могли до великог успеха у Европи ове сезоне. Слично мисли и један од лидера тима. ФОТО: М. Вукадиновић Кошаркаш Црвене звезде Ајзеа… »
У звезди хоћу да покушам да освојим евролигу, зато сам дошао у Београд: Кенан открио планове и амбиције ове сезоне! (видео)
Хот спорт 26.11.2024
Прилично је јасан! Ајзеа Кенан је за подкаст Чима Монекеа говорио о бројним стварима, између осталог зашто је дошао у Београд, те амбицијама у клубу какав је Црвена звезда. „Сви знају да играм са таквом енергијом, то је страст… »
Кенан: "Дошао сам у Звезду да освојим Евролигу" ВИДЕО
Б92 26.11.2024
Једно од највећих појачања Црвене звезде претходног лета је искусни Ајзеа Кенан, играч са великим НБА искуством иза себе. У најјачој лиги света играо је од 2013. године, када су га Хјустон Рокетси драфтовали као 34. "пика"… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чека се трампово "амин": Сенат усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Хаос у Белој кући: Новинарка питала саудијског принца о умешаности у убиство Кашогија, Трамп побесно: "Не срамотите нашег госта! (фото, видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Бајатовић: Нисам срећан,али руски капитал у НИС-у мора да буде анулиран, гаса ће бити
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана