Povezane vesti

Kenan „puca visoko“: „Želim sa Zvezdom da osvojim Evroligu“ (VIDEO)

Kenan „puca visoko“: „Želim sa Zvezdom da osvojim Evroligu“ (VIDEO)

Danas pre 2 sata
Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan je pojačao na početku sezone srpski tim na poziv trenera Janisa Sferopulosa, a u podkastu kod igrača Baskonije Čimea Monekea je izjavio da sa crveno-belima želi da osvoji Evroligu. – Pokušavao sam da osvojim… »
Kenan: "Došao sam da sa Zvezdom osvojim Evroligu"

Kenan: "Došao sam da sa Zvezdom osvojim Evroligu"

Sportske.net pre 3 sata
Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan bio je gost igrača Baskonije Čime Monekea u podkastu "GETTING TO KNOW" i tom prilikom je govorio o brojnim temama vezanim za njegovu karijeru. Kenan je u Zvezdu stigao letos kao veliko pojačanje, nakon dve dobre… »
Kenan: Došao sam u Zvezdu da osvojim Evroligu

Kenan: Došao sam u Zvezdu da osvojim Evroligu

Sport klub pre 3 sata
Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan izjavio je da je pojačao srpski tim na poziv trenera Janisa Sferopulosa, kao i da sa crveno-belima želi da osvoji Evroligu. Amerikanac je bio gost podkasta košarkaša Baskonije Čime Monekea. „Pokušavao sam da… »
Ovo će oduševiti "delije": Kenan otkrio planove: "Došao sam u Zvezdu da osvojim Evroligu!"

Ovo će oduševiti "delije": Kenan otkrio planove: "Došao sam u Zvezdu da osvojim Evroligu!"

Večernje novosti pre 3 sata
Crvena zvezda ima najbolji start u Evroligi u svojoj istoriji i mnogi se nadaju da bi crveno-beli mogli do velikog uspeha u Evropi ove sezone. Slično misli i jedan od lidera tima. FOTO: M. Vukadinović Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan gostovao je u… »
U zvezdi hoću da pokušam da osvojim evroligu, zato sam došao u Beograd: Kenan otkrio planove i ambicije ove sezone! (video)

U zvezdi hoću da pokušam da osvojim evroligu, zato sam došao u Beograd: Kenan otkrio planove i ambicije ove sezone! (video)

Hot sport pre 3 sata
Prilično je jasan! Ajzea Kenan je za podkast Čima Monekea govorio o brojnim stvarima, između ostalog zašto je došao u Beograd, te ambicijama u klubu kakav je Crvena zvezda. „Svi znaju da igram sa takvom energijom, to je strast, to je deo igre… »
Kenan: "Došao sam u Zvezdu da osvojim Evroligu" VIDEO

Kenan: "Došao sam u Zvezdu da osvojim Evroligu" VIDEO

B92 pre 3 sata
Jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde prethodnog leta je iskusni Ajzea Kenan, igrač sa velikim NBA iskustvom iza sebe. U najjačoj ligi sveta igrao je od 2013. godine, kada su ga Hjuston Roketsi draftovali kao 34. "pika". Kasnije je Ajzea Kenan… »

Vesti dana »