Povezane vesti

Nekadašnji član DS-a i osnivač "Saveza za preporod Mladenovca" pristupio SNS

Nekadašnji član DS-a i osnivač "Saveza za preporod Mladenovca" pristupio SNS

Radio 021 26.11.2024
Osnivač grupe građana "Savez za preporod Mladenovca" i sadašnji opštinski odbornik Dejan Čokić danas je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS). "Čokić je tako iskazao svoju odlučnost da pruži podršku stabilnoj budućnosti zemlje… »
Dejan Čokić pristupio Srpskoj naprednoj stranci: Ne mogu više da gledam kako Dragan Đilas i ostatak opozicije na nesreći…

Dejan Čokić pristupio Srpskoj naprednoj stranci: Ne mogu više da gledam kako Dragan Đilas i ostatak opozicije na nesreći…

Kurir 26.11.2024
Osnivač grupe građana "Savez za preporod Mladenovca" i sadašnji opštinski odbornik, Dejan Čokić, danas je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci, iskazujući svoju odlučnost da pruži podršku stabilnoj budućnosti zemlje, kao i sigurnoj… »
Osnivač grupe građana Savez za preporod Mladenovca Dejan Čokić pristupio SNS-u

Osnivač grupe građana Savez za preporod Mladenovca Dejan Čokić pristupio SNS-u

Euronews 26.11.2024
Osnivač grupe građana ”Savez za preporod Mladenovca” i sadašnji opštinski odbornik Dejan Čokić danas je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Čokić je tako iskazao svoju odlučnost da pruži podršku stabilnoj budućnosti… »
Osnivač grupe građana Savez za preporod Mladenovca Dejan Čokić pristupio SNS

Osnivač grupe građana Savez za preporod Mladenovca Dejan Čokić pristupio SNS

Telegraf 26.11.2024
Preporučujemo. Osnivač grupe građana ”Savez za preporod Mladenovca” i sadašnji opštinski odbornik Dejan Čokić danas je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS). Čokić je tako iskazao svoju odlučnost da pruži podršku stabilnoj… »
Osnivač "Saveza za preporod Mladenovca" i bivši član DS-a Dejan Čokić pristupio SNS-u

Osnivač "Saveza za preporod Mladenovca" i bivši član DS-a Dejan Čokić pristupio SNS-u

Blic 26.11.2024
Dejan Čokić, osnivač grupe građana ”Savez za preporod Mladenovca” i sadašnji opštinski odbornik, danas je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci. Kako je rekao, odlučan je da pruži podršku "stabilnoj budućnosti zemlje, kao i sigurnoj… »

Vesti dana »

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Novi magazin pre 3 satajoš 20 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 3 satajoš 18 povezanih
Dan žalosti u Srbiji

Dan žalosti u Srbiji

Insajder pre 4 satijoš 20 povezanih