Povezane vesti
"Život mi je ugrožen": Naslednica Lee Kiš otvorila dušu i otkrila šokantne detalje iz života
Kurir 26.11.2024
Sara Mia Jokić je ćerka voditeljke Lee Kiš a svojom pojavom mnoge izuzetno podseća na svoju popularnu majku. Svojom harizmom i lepotom, ona je osvojila mnoge a budući da gradi uspešnu karijeru kao njena mama i da se pored voditeljskog posla bavi i… »
"Stvorio se veliki problem": Ćerka Lee Kiš iznela šok detalje u javnost: "Ugrožen mi je bio život, vršen je pritisak na…
Blic 26.11.2024
Naslednica poznate voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, koja ide maminim stopama, otvorila je dušu o teškom periodu. - Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo, a kada govorimo o školi, postojale… »
Vesti dana »
Prvi snimci razornog zemljotresa na tibetu: Više od 50 mrtvih, od kuća ništa nije ostalo, spasioci traže tela među ruševinama (foto, video)
Blic pre 29 minutajoš 16 povezanih
"Ubica iz Jagodine kod sebe imao 2 pištolja, bez dozvole": Oglasio se Dačić nakon stravičnog zločina na Badnje veče: "Ranije osumnjičen za ubistvo u pokušaju" (foto)
Blic pre 23 minutajoš 13 povezanih
Danas je najveseliji hrišćanski praznik, Božić: Ovo su običaji koje treba ispoštovati, jedno se nikako ne radi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih