Povezane vesti
Emotivna ispovest Branke Sovrlić o gubitku bebe: To mi je najveća rana!
Svet plus 26.11.2024
Branka Sovrlić oduvek je isticala da joj je najveća žalost to što se nikada nije ostvarila kao majka. Pevačica je jednom prilikom podelila vrlo emotivnu ispovest o tragičnom događaju iz svoje mladosti – gubitku bebe, nakon kojeg, nažalost, više… »
"Izgubila sam bebu, posle toga nije išlo" Jedna od najbogatijih pevačica o borbi za potomstvo: Oboje smo zdravi, ali nije se…
Kurir 26.11.2024
Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na našim prostorima, a oduvek je isticala da joj je najveća žal što se nikada nije ostvarila kao majka. Branka je jednom prilikom otkrila da je u mladosti izgubila bebu nakon čega više nikada… »
"Izgubila sam bebu, posle toga nije išlo": Jedna od najbogatijih pevačica iskreno o najbolnijoj temi: "Oboje smo zdravi, ali…
Blic 26.11.2024
Folkerka Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na našim prostorima, a oduvek je isticala da joj je najveća žal što se nikada nije ostvarila kao majka. Branka je jednom prilikom otkrila da je u mladosti izgubila bebu nakon čega… »
Vesti dana »
Donald Tramp položio zakletvu kao 47. predsednik SAD: Zlatno doba Amerike počinje sada
RTS pre 12 minutajoš 96 povezanih
Protest dela prosvetnih radnika ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu: Okupljeni šalju podršku za studente u blokadi
Blic pre 12 minutajoš 85 povezanih
UO Advokatske komore Srbije doneo odluku o trodnevnoj obustavi rada
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane
Dok u Srbiji pada nadstrešnica, a na ulici studenti i prosvetari, Vučić u Davosu o – letećim automobilima
N1 Info pre 12 minutajoš 64 povezane