Povezane vesti

Emotivna ispovest Branke Sovrlić o gubitku bebe: To mi je najveća rana!

Emotivna ispovest Branke Sovrlić o gubitku bebe: To mi je najveća rana!

Svet plus pre 3 dana
Branka Sovrlić oduvek je isticala da joj je najveća žalost to što se nikada nije ostvarila kao majka. Pevačica je jednom prilikom podelila vrlo emotivnu ispovest o tragičnom događaju iz svoje mladosti – gubitku bebe, nakon kojeg, nažalost, više… »
"Izgubila sam bebu, posle toga nije išlo" Jedna od najbogatijih pevačica o borbi za potomstvo: Oboje smo zdravi, ali nije se…

"Izgubila sam bebu, posle toga nije išlo" Jedna od najbogatijih pevačica o borbi za potomstvo: Oboje smo zdravi, ali nije se…

Kurir pre 3 dana
Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na našim prostorima, a oduvek je isticala da joj je najveća žal što se nikada nije ostvarila kao majka. Branka je jednom prilikom otkrila da je u mladosti izgubila bebu nakon čega više nikada… »
"Izgubila sam bebu, posle toga nije išlo": Jedna od najbogatijih pevačica iskreno o najbolnijoj temi: "Oboje smo zdravi, ali…

"Izgubila sam bebu, posle toga nije išlo": Jedna od najbogatijih pevačica iskreno o najbolnijoj temi: "Oboje smo zdravi, ali…

Blic pre 3 dana
Folkerka Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na našim prostorima, a oduvek je isticala da joj je najveća žal što se nikada nije ostvarila kao majka. Branka je jednom prilikom otkrila da je u mladosti izgubila bebu nakon čega… »

Vesti dana »