Повезане вести

Емотивна исповест Бранке Соврлић о губитку бебе: То ми је највећа рана!

Емотивна исповест Бранке Соврлић о губитку бебе: То ми је највећа рана!

Свет плус 26.11.2024
Бранка Соврлић одувек је истицала да јој је највећа жалост то што се никада није остварила као мајка. Певачица је једном приликом поделила врло емотивну исповест о трагичном догађају из своје младости – губитку бебе, након којег… »
"Изгубила сам бебу, после тога није ишло" Једна од најбогатијих певачица о борби за потомство: Обоје смо здрави, али није се…

"Изгубила сам бебу, после тога није ишло" Једна од најбогатијих певачица о борби за потомство: Обоје смо здрави, али није се…

Курир 26.11.2024
Бранка Соврлић важи за једну од најбогатијих певачица на нашим просторима, а одувек је истицала да јој је највећа жал што се никада није остварила као мајка. Бранка је једном приликом открила да је у младости изгубила бебу након… »
"Изгубила сам бебу, после тога није ишло": Једна од најбогатијих певачица искрено о најболнијој теми: "Обоје смо здрави, али…

"Изгубила сам бебу, после тога није ишло": Једна од најбогатијих певачица искрено о најболнијој теми: "Обоје смо здрави, али…

Блиц 26.11.2024
Фолкерка Бранка Соврлић важи за једну од најбогатијих певачица на нашим просторима, а одувек је истицала да јој је највећа жал што се никада није остварила као мајка. Бранка је једном приликом открила да је у младости изгубила… »

Вести дана »