Povezane vesti
UN: Novinari u Avganistanu rade u izazovnim uslovima, 256 hapšenja za tri godine
NIN 26.11.2024
Misija Ujedinjenih nacija u Avganistanu (UNAMA) saopštila je da su talibani, od kada su pre tri godine preuzeli vlast, 256 puta uhapsili novinare. "Novinari u Avganistanu rade u izazovnim uslovima, često su suočeni sa nejasnim pravilima o tome o čemu… »
Misija UN u Avganistanu: Talibani hapse novinare
Danas 26.11.2024
Misija Ujedinjenih nacija u Avganistanu (UNAMA) saopštila je danas da su Talibani, od kada su pre tri godine preuzeli vlast, 256 puta uhapsili novinare. Talibansko Ministarstvo spoljnih poslova je odgovorilo da je navedeni broj „preteran“ i da su oni… »
Misija UN u Avganistanu: Talibani 256 puta uhapsili novinare od kad su preuzeli vlast
N1 Info 26.11.2024
Misija Ujedinjenih nacija u Avganistanu (UNAMA) saopštila je da su Talibani, od kada su pre tri godine preuzeli vlast, 256 puta uhapsili novinare. Talibansko Ministarstvo spoljnih poslova je odgovorilo da je navedeni broj „preteran“ i da su oni koji su… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 3 satajoš 93 povezane

Protestna šetnja zborova danas u centru Beograda u znak zahvalnosti studentima
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

Veliki zaokret: - Britanija danas priznaje Palestinu! Izrael besni, iz Amerike pljušte kritike
Blic pre 32 minutajoš 46 povezanih

Dragutin Topić puca od emocija: „Nikada mi nije bilo teže u životu!“
Hot sport pre 1 satjoš 33 povezane