Повезане вести

"Ударала је у потиљак, не знам да ли јој је ишта од косе остало" Таксиста видео пребијање Слободе Мићаловић - Једна била…

"Ударала је у потиљак, не знам да ли јој је ишта од косе остало" Таксиста видео пребијање Слободе Мићаловић - Једна била…

Курир 26.11.2024
Слобода Мићаловић нападнута је синоћ док се испаркиравала у Земуну. Она је позвала полицију након што је непозната жена насрнула на њу. Након полиције дошла је и Хитна помоћ која ју је превезла у Ургентни центар, а тамо су јој… »
„Видела сам да непозната жена чупа Слободу Мићаловић“: Комшије откриле позадину скандала наше глумице

„Видела сам да непозната жена чупа Слободу Мићаловић“: Комшије откриле позадину скандала наше глумице

Нова 26.11.2024
: Слобода Мићаловић нашла се синоћ у центру скандала који се догодио у Земуну, када се посвађала са непознатом женом, након чега је дошло и до физичког обрачуна. Иако се глумица још увек није званично огласила овим поводом… »
"Вриштала је и урлала из свег гласа" Очевидац за Курир открива детаље пребијања Слободе Мићаловић: Чупала је глумицу за косу…

"Вриштала је и урлала из свег гласа" Очевидац за Курир открива детаље пребијања Слободе Мићаловић: Чупала је глумицу за косу…

Курир 26.11.2024
Глумица Слобода Мићаловић нападнута је у Београду, а како смо први писали, глумица је полицију позвала око 19 часова. Рекла је да ју је физички напала непозната жена у Улици Карађорђев трг. Екипа Курира је стигла на Карађорђев… »
Детаљи сукоба у Земуну: Слобода Мићаловић завршила у Ургентном, ево шта се десило

Детаљи сукоба у Земуну: Слобода Мићаловић завршила у Ургентном, ево шта се десило

Б92 26.11.2024
Српска глумица Слобода Мићаловић у понедељак увече сукобила се са женом на паркингу у Земуну, а дан касније сазнају се различити детаљи. Наиме, како су пренели медији, Слобода Мићаловић нападнута је у Београду у улици… »
Познато које повреде је задобила Слобода Мићаловић када ју је напала жена на паркингу

Познато које повреде је задобила Слобода Мићаловић када ју је напала жена на паркингу

Б92 26.11.2024
Глумица Слобода Мићаловић јуче је, 25. новембра, у вечерњим сатима нападнута у Београду. Како преносе домаћи медији, глумица је полицију позвала око 19 часова. Рекла је да ју је физички напала непозната жена у Улици Карађорђев… »

Вести дана »