Повезане вести
"Ударала је у потиљак, не знам да ли јој је ишта од косе остало" Таксиста видео пребијање Слободе Мићаловић - Једна била…
Курир 26.11.2024
Слобода Мићаловић нападнута је синоћ док се испаркиравала у Земуну. Она је позвала полицију након што је непозната жена насрнула на њу. Након полиције дошла је и Хитна помоћ која ју је превезла у Ургентни центар, а тамо су јој… »
„Видела сам да непозната жена чупа Слободу Мићаловић“: Комшије откриле позадину скандала наше глумице
Нова 26.11.2024
: Слобода Мићаловић нашла се синоћ у центру скандала који се догодио у Земуну, када се посвађала са непознатом женом, након чега је дошло и до физичког обрачуна. Иако се глумица још увек није званично огласила овим поводом… »
"Вриштала је и урлала из свег гласа" Очевидац за Курир открива детаље пребијања Слободе Мићаловић: Чупала је глумицу за косу…
Курир 26.11.2024
Глумица Слобода Мићаловић нападнута је у Београду, а како смо први писали, глумица је полицију позвала око 19 часова. Рекла је да ју је физички напала непозната жена у Улици Карађорђев трг. Екипа Курира је стигла на Карађорђев… »
Детаљи сукоба у Земуну: Слобода Мићаловић завршила у Ургентном, ево шта се десило
Б92 26.11.2024
Српска глумица Слобода Мићаловић у понедељак увече сукобила се са женом на паркингу у Земуну, а дан касније сазнају се различити детаљи. Наиме, како су пренели медији, Слобода Мићаловић нападнута је у Београду у улици… »
Познато које повреде је задобила Слобода Мићаловић када ју је напала жена на паркингу
Б92 26.11.2024
Глумица Слобода Мићаловић јуче је, 25. новембра, у вечерњим сатима нападнута у Београду. Како преносе домаћи медији, глумица је полицију позвала око 19 часова. Рекла је да ју је физички напала непозната жена у Улици Карађорђев… »
Вести дана »
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 1 сатјош 1 повезана