Povezane vesti

"Udarala je u potiljak, ne znam da li joj je išta od kose ostalo" Taksista video prebijanje Slobode Mićalović - Jedna bila…

"Udarala je u potiljak, ne znam da li joj je išta od kose ostalo" Taksista video prebijanje Slobode Mićalović - Jedna bila…

Kurir 26.11.2024
Sloboda Mićalović napadnuta je sinoć dok se isparkiravala u Zemunu. Ona je pozvala policiju nakon što je nepoznata žena nasrnula na nju. Nakon policije došla je i Hitna pomoć koja ju je prevezla u Urgentni centar, a tamo su joj ustanovljene lakše… »
„Videla sam da nepoznata žena čupa Slobodu Mićalović“: Komšije otkrile pozadinu skandala naše glumice

„Videla sam da nepoznata žena čupa Slobodu Mićalović“: Komšije otkrile pozadinu skandala naše glumice

Nova 26.11.2024
: Sloboda Mićalović našla se sinoć u centru skandala koji se dogodio u Zemunu, kada se posvađala sa nepoznatom ženom, nakon čega je došlo i do fizičkog obračuna. Iako se glumica još uvek nije zvanično oglasila ovim povodom, poznato je da je do… »
"Vrištala je i urlala iz sveg glasa" Očevidac za Kurir otkriva detalje prebijanja Slobode Mićalović: Čupala je glumicu za…

"Vrištala je i urlala iz sveg glasa" Očevidac za Kurir otkriva detalje prebijanja Slobode Mićalović: Čupala je glumicu za…

Kurir 26.11.2024
Glumica Sloboda Mićalović napadnuta je u Beogradu, a kako smo prvi pisali, glumica je policiju pozvala oko 19 časova. Rekla je da ju je fizički napala nepoznata žena u Ulici Karađorđev trg. Ekipa Kurira je stigla na Karađorđev trg gde nam je… »
Detalji sukoba u Zemunu: Sloboda Mićalović završila u Urgentnom, evo šta se desilo

Detalji sukoba u Zemunu: Sloboda Mićalović završila u Urgentnom, evo šta se desilo

B92 26.11.2024
Srpska glumica Sloboda Mićalović u ponedeljak uveče sukobila se sa ženom na parkingu u Zemunu, a dan kasnije saznaju se različiti detalji. Naime, kako su preneli mediji, Sloboda Mićalović napadnuta je u Beogradu u ulici Karađorđev trg u Zemunu i… »
Poznato koje povrede je zadobila Sloboda Mićalović kada ju je napala žena na parkingu

Poznato koje povrede je zadobila Sloboda Mićalović kada ju je napala žena na parkingu

B92 26.11.2024
Glumica Sloboda Mićalović juče je, 25. novembra, u večernjim satima napadnuta u Beogradu. Kako prenose domaći mediji, glumica je policiju pozvala oko 19 časova. Rekla je da ju je fizički napala nepoznata žena u Ulici Karađorđev trg. Na lice… »

Vesti dana »