Povezane vesti
Ovo je žena koja je pretukla slobodu Mićalović: Progovorila o incidentu - evo zašto je došlo do tuče na parkingu! (foto)
Kurir pre 4 dana
Sloboda Mićalović završila je u Urgentnom posle jučerašnjeg sukoba na parkingu u Zemunu, sa nepoznatom ženom. Ta žena se danas oglasila i rekla šta se desilo, gušeći se u suzama. - Molim vas izvinite, nisam u stanju da razgovaram, meni je umrla… »
Oglasila se žena koja je nasrnula na Slobodu: Želim da sahranim majku i da sve ovo prestane
Story pre 4 dana
Napad na Slobodu Mićalović dogodio se tokom jučerašnjeg dana na parkingu na Karađorđevom trgu. Akter događaja, pored Slobode Mićalović, bila je gospođa S. D. (47) koja se nakon incidenta oglasila: Sloboda Mićalović završila je u Urgentnom… »
Žena koja se sukobila sa Slobodom u suzama za Telegraf: Ona je mene kolima udarila, ne znam šta ta...
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Sloboda Mićalović završila je u Urgentnom posle jučerašnjeg sukoba na parkingu u Zemunu, sa njoj nepoznatom ženom. Ta žena je za Telegraf danas rekla svoju stranu priče, gušeći se u suzama. - Molim vas izvinite, nisam u stanju da… »
Žena posle sukoba sa Slobodom Mićalović plače i trese se: "Laže, nisam je prebila, kunem se u moje živo dete"
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Žena S.D. ( puno ime i prezime pozanto redakciji) koja se sinoć sukobila sa glumicom Slobodom Mićalović, oglasila se za Telegraf i otkrila detalje sukoba nakon kojeg su obe završile u UC. U razgovoru sa novinarkom našeg portala… »
"Tukle su se rukama": Otac žene koju je Sloboda Mićalović prijavila policiji tvrdi: "Ogrebala ju je po licu"
Blic pre 3 dana
Glumica Sloboda Mićalović sinoć je bila primljena u Urgentni centar nakon što se policiji požalila na povrede koje joj je navodno nanela S.D. (47) sa kojom se posvađala na parkingu. Otac žene S.D. (47), koja je navodno napala Slobodu Mićalović za… »
(Foto): Ovo je žena koja je nanela povrede Slobodi Mićalović: Nakon sukoba glumica završila u Urgentnom, S.D. tvrdi da je…
Blic pre 3 dana
Glumica Sloboda Mićalović sinoć je primljena u Urgentni centar u Beogradu nakon što se požalila policiji na povrede koje joj je navodno nanela S. D. (47) posle svađe na parkingu na Karađorđevom trgu. Otkrivamo kako izgleda žena koja je sinoć… »
Oglasila se žena koja se sukobila sa Slobodom Mićalović: "Ne znam šta više hoće"
B92 pre 3 dana
Sloboda Mićalović završila je u Urgentnom centru posle jučerašnjeg sukoba sa nepoznatom na parkingu u Zemunu. Žena koja se sukobila sa Slobodom Mićalović sada se oglasila za Telegraf i rekla šta se desilo, u suzama. "Molim vas, izvinite, nisam u… »
"Ona je mene kolima udarila, ne znam šta ta žena hoće": Oglasila se žena koja se tukla sa Slobodom
Mondo pre 3 dana
Prvo oglašavanje žene koja je učestvovala u incidentu sa glumicom Slobodom Mićalović. Sloboda Mićalović završila je u Urgentnom centru posle jučerašnjeg sukoba na parkingu u Zemunu, sa nepoznatom ženom. Dotična žena je danas rekla šta se… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana