Повезане вести

Огласила се жена која је насрнула на Слободу: Желим да сахраним мајку и да све ово престане

Огласила се жена која је насрнула на Слободу: Желим да сахраним мајку и да све ово престане

Стори 26.11.2024
Напад на Слободу Мићаловић догодио се током јучерашњег дана на паркингу на Карађорђевом тргу. Актер догађаја, поред Слободе Мићаловић, била је госпођа С. Д. (47) која се након инцидента огласила: Слобода Мићаловић завршила је у… »
Жена после сукоба са Слободом Мићаловић плаче и тресе се: "Лаже, нисам је пребила, кунем се у моје живо дете"

Жена после сукоба са Слободом Мићаловић плаче и тресе се: "Лаже, нисам је пребила, кунем се у моје живо дете"

Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Жена С.Д. ( пуно име и презиме позанто редакцији) која се синоћ сукобила са глумицом Слободом Мићаловић, огласила се за Телеграф и открила детаље сукоба након којег су обе завршиле у УЦ. У разговору са новинарком… »
Жена која се сукобила са Слободом у сузама за Телеграф: Она је мене колима ударила, не знам шта та...

Жена која се сукобила са Слободом у сузама за Телеграф: Она је мене колима ударила, не знам шта та...

Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Слобода Мићаловић завршила је у Ургентном после јучерашњег сукоба на паркингу у Земуну, са њој непознатом женом. Та жена је за Телеграф данас рекла своју страну приче, гушећи се у сузама. - Молим вас извините… »
(Фото): Ово је жена која је нанела повреде Слободи Мићаловић: Након сукоба глумица завршила у Ургентном, С.Д. тврди да је није…

(Фото): Ово је жена која је нанела повреде Слободи Мићаловић: Након сукоба глумица завршила у Ургентном, С.Д. тврди да је није…

Блиц 26.11.2024
Глумица Слобода Мићаловић синоћ је примљена у Ургентни центар у Београду након што се пожалила полицији на повреде које јој је наводно нанела С. Д. (47) после свађе на паркингу на Карађорђевом тргу. Откривамо како изгледа жена… »
"Она је мене колима ударила, не знам шта та жена хоће": Огласила се жена која се тукла са Слободом

"Она је мене колима ударила, не знам шта та жена хоће": Огласила се жена која се тукла са Слободом

Мондо 26.11.2024
Прво оглашавање жене која је учествовала у инциденту са глумицом Слободом Мићаловић. Слобода Мићаловић завршила је у Ургентном центру после јучерашњег сукоба на паркингу у Земуну, са непознатом женом. Дотична жена је данас… »

Вести дана »