Povezane vesti
Kokan Mladenović: Blokada FDU je posledica akumuliranog nezadovoljstva, tuča je kap koja je prelila čašu
N1 Info pre 3 dana
"Studentska blokada Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) je posledica akumuliranog nezadovoljstva", kaže za N1 pozorišni reditelj Kokan Mladenović. "Jako je ponižavajuće da vas neko tuče ispred vašeg fakulteta dok mirno protestujete zbog toga što su… »
Studenti blokirali ulaz u zgradu fdu, nema nastave: Oglasili se iz Uprave za Blic
Blic pre 3 dana
Studenti su blokirali Fakultet dramskih umetnosti, a nastava u ovoj ustanovi je obustavljena, potvrđeno je za Blic.rs. Kako su istakli iz Uprave, blokada će trajati sve do 28. novembra, tačnije četvrtka, kada se očekuju i prve izjave. Na društvenoj… »
Studenti blokirali Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu
Nedeljnik pre 3 dana
Nastava na Fakultetu dramskih umetnosti je obustavljena, a studenti su blokirali ulaz u zagradu. Kako prenose mediji niko osim zaposlenih ne može da uđe u objekat. Studenti Fakulteta dramskih umetnosti su u ponedeljak u poslepodnevnim časovima, preko… »
Studenti FDU blokirali zgradu fakulteta, za četvrtak najavljena 12-časovna blokada beogradskog Rektorata
Moj Novi Sad pre 3 dana
Nastava na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu je obustavljena, a studenti su blokirali ulaz u zgradu. Kako su rekli novinarima Nove.rs na licu mesta, osim studenata koji se okupljaju na ulazu i u holu, kao i zaposlenih, niko ne može da uđe u taj… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana