Povezane vesti
Najbogatiji Srbin proslavio 74. rođendan: Usvojena ćerka mu se obratila emotivnim rečima u dirljivoj objavi
Mondo pre 2 sata
Ema Cepter je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u očevom zagrljaju. Biznismen Filip Cepter jedan je od najbogatijih ljudi na Balkanu, a imperiju koju danas ima izgradio je od nule. On je juče proslavio 74. rođendan, a tim povodom oglasila… »
Najbogatiji Srbin Filip Cepter proslavio 74. Rođendan! Usvojena ćerka mu se obratila emotivnim rečima i objavila sliku u…
Kurir pre 3 sata
Biznismen Filip Cepter proslavio je juče svoj 74. rođendan u krugu porodice, a usvojena ćerka Ema obratila mu se emotivnim rečima. Ema Cepter je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je u očevom zagrljaju. - Zauvek i uvek. Volim te… »
(Foto) najbogatiji Srbin proslavio rođendan: Filip Cepter napunio 74 godine: Usvojena ćerka mu se obratila emotivnim rečima
Blic pre 4 sati
Biznismen Filip Cepter proslavio je juče svoj 74. rođendan u krugu porodice, a usvojena ćerka Ema obratila mu se emotivnim rečima. Ema Cepter je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je u očevom zagrljaju. - Zauvek i uvek. Volim te… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 1 satjoš 81 povezana
Direktor JGSP "Novi Sad" uhapšen u akciji policije zbog šverca kokaina
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 60 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih