Povezane vesti

Iz više radnji u tržnom centru krao robu u vrednosti od 460.000 dinara

Iz više radnji u tržnom centru krao robu u vrednosti od 460.000 dinara

Radio 021 pre 4 dana
Tridesetogodišnji S. V. uhapšen je zbog više krađa. Sumnja se da je juče, iz više radnji u tržnom centru, ukrao različitu robu čime je oštetio vlasnike za oko 460.000 dinara. Policija je pronašla ukradene predmete koje će vratiti vlasnicima… »
Policija u Smederevu zaplenila 1,2 kilograma droge "spid"

Policija u Smederevu zaplenila 1,2 kilograma droge "spid"

Euronews pre 3 dana
Policija u Smederevu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je I. S. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenila je više od 1,2 kilograma droge… »
Policija u Kragujevcu uhapsila osumnjičenog za krađu robe vredne 460.000 dinara

Policija u Kragujevcu uhapsila osumnjičenog za krađu robe vredne 460.000 dinara

Glas Šumadije pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. V. (1994) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Sumnja se da je juče, iz više radnji u tržnom centru, ukrao različitu robu čime je… »
Ukrao robu u tržnom centru u Kragujevcu vrednu 460.000 dinara

Ukrao robu u tržnom centru u Kragujevcu vrednu 460.000 dinara

RTK pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. V. (1994) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, potvrđeno je iz Policijske uprave u Kragujevcu. Sumnja se da je juče, iz više radnji u… »
U improvizovanoj laboratoriji pravio drogu, pa je prodavao: Uhapšen muškarac (36) iz Smedereva

U improvizovanoj laboratoriji pravio drogu, pa je prodavao: Uhapšen muškarac (36) iz Smedereva

Blic pre 3 dana
Policija u Smederevu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je I. S. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenila je više od 1,2 kilograma droge… »
Opljačkao više radnji u tržnom centru: Uhapšen lopov u Kragujevcu, pronađena mu roba vredna skoro pola miliona dinara

Opljačkao više radnji u tržnom centru: Uhapšen lopov u Kragujevcu, pronađena mu roba vredna skoro pola miliona dinara

Mondo pre 3 dana
Kragujevačka policija uhapsila je muškarca iz Beograda zbog pljačke. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. V. (1994) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Sumnja se da je… »
„Ni sam ne znam šta se dogodilo, bio sam u Beogradu. Supruga je u pritvoru“: Oglasio se otac bebe koju je majka ubila u…

„Ni sam ne znam šta se dogodilo, bio sam u Beogradu. Supruga je u pritvoru“: Oglasio se otac bebe koju je majka ubila u…

Nova pre 3 dana
: Policija je uhapsila T.D. iz okoline Ivanjice zbog sumnje da je ubila svoju dvomesečnu bebu. Dete je pronađeno mrtvo u porodičnoj kući, a suprug uhapšene i otac preminulog deteta u šoku je zbog svega što se desillo. Komšije porodice u kojoj se… »
Ovo je majka koja je cuclom ugušila bebu kod Ivanjice! Samo nekoliko sati pre užasa objavila snimak deteta! Svi su u šoku…

Ovo je majka koja je cuclom ugušila bebu kod Ivanjice! Samo nekoliko sati pre užasa objavila snimak deteta! Svi su u šoku…

Kurir pre 3 dana
Majka T.D. (34) iz okoline Ivanjice koja se sumnjiči da je ubila svoju dvomesečnu bebu uhapšena je danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, a samo nekoliko sati pre hapošenja, ona je na svojim društvenim mrežama podelila snimak svojih… »
"Ne znam šta se desilo, bio sam u Beogradu kada su mi javili": Oglasio se otac bebe koju je majka ubila u Ivanjici

"Ne znam šta se desilo, bio sam u Beogradu kada su mi javili": Oglasio se otac bebe koju je majka ubila u Ivanjici

Mondo pre 3 dana
Majka iz okoline Ivanjice ubila je svoju bebu i priznala izvršenje krivičnog dela, a sada se povodom tragedije oglasio i otac deteta. Policija je uhapsila T.D. iz okoline Ivanjice zbog sumnje da je ubila svoju dvomesečnu bebu. Dete je pronađeno mrtvo… »
Objavila snimak bebe, pa je ugušila: Majka uhapšena zbog ubistva dvomesečnog sina pre 17 sati okačila video starijeg deteta…

Objavila snimak bebe, pa je ugušila: Majka uhapšena zbog ubistva dvomesečnog sina pre 17 sati okačila video starijeg deteta…

Blic pre 3 dana
T. D. iz okoline Ivanjice uhapšena je zbog sumnje da je ubila dvomesečnu bebu, što je kasnije i priznala u policiji, a pre 17 sati na društvenoj mreži Fejsbuk objavila je snimak svoje dvoje dece. Kako se vidi na snimku, mališan kojeg je osumnjičena… »
Okačila snimak bebe pre 17 sati, a onda ju je ubila: Detalji o majci iz Ivanjice, sumnja se da je dete ugušila cuclom

Okačila snimak bebe pre 17 sati, a onda ju je ubila: Detalji o majci iz Ivanjice, sumnja se da je dete ugušila cuclom

Mondo pre 3 dana
Majka, koja je priznala ubistvo bebe u Ivanjici, pre zločina je kačila snimke dece na društvene mreže. T. D. iz okoline Ivanjice uhapšena je zbog sumnje da je ubila dvomesečnu bebu, što je kasnije i priznala u policiji, a pre 17 sati na društvenoj… »
Majka iz Ivanjice objavljivala slike bebe na mrežama, pa je onda ubila cuclom: Oglasilo se i tužilaštvo

Majka iz Ivanjice objavljivala slike bebe na mrežama, pa je onda ubila cuclom: Oglasilo se i tužilaštvo

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. T. D. iz okoline Ivanjice, majka osumnjičena da je ubila bebu cuclom, nekoliko sati pre zločina objavljivala je slike i snimke bebe na mrežama. Povodom stravičnog zločina koje se dogodilo u selu Lučka reka kod Ivanjice, kada je, kako… »
Crnilo nad kućom strave i užasa u kojoj je osumnjičena majka cuclom ubila bebu: Komšije zanemele od šoka

Crnilo nad kućom strave i užasa u kojoj je osumnjičena majka cuclom ubila bebu: Komšije zanemele od šoka

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. U selu Lučka reka kod Ivanjice u kojem je, kako se sumnja, T. D. počinila monstruozan zločin kada je ubila svoju bebu dečaka koji je bio star samo 2 meseca tako što ga je ugušila gumenim delom cucle, vladaju muk i neverica. Kako… »
U Domu zdravlja u Ivanjici primljena beba bez znakova života, majci određeno zadržavanje do 48 časova

U Domu zdravlja u Ivanjici primljena beba bez znakova života, majci određeno zadržavanje do 48 časova

RTS pre 3 dana
Više javno tužilaštvo u Čačku saopštilo je da je jutros u Hitnu službu Doma zdravlja u Ivanjici primljena dvomesečna beba, bez znakova života, kao i da je majci deteta D.T. određeno zadržavanje do 48 časova. U ranim jutarnjim časovima u Hitnu… »
Ivanjica: Majci bebe koja je pronađena mrtva određeno zadržavanje od 48 časova

Ivanjica: Majci bebe koja je pronađena mrtva određeno zadržavanje od 48 časova

RTV pre 3 dana
ČAČAK/IVANJICA - Više javnog tužilaštva u Čačku saopštilo je da je jutros u Hitnu službu Doma zdravlja u Ivanjici primljena dvomesečna beba, bez znakova života, kao i da je majci deteta D.T. određeno zadržavanje do 48 časova. "Više javno… »
Majka ubica iz Ivanjice čeka saslušanje: Određeno joj zadržavanje zbog ubistva bebe, u policiji priznala zločin

Majka ubica iz Ivanjice čeka saslušanje: Određeno joj zadržavanje zbog ubistva bebe, u policiji priznala zločin

Blic pre 3 dana
"Više javno tužilaštvo u Čačku sa Policijskom upravom u Čačku, Policijskom stanicom u Ivanjici, preduzima sve mere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do smrtnog ishoda dvomesečne bebe", navodi se u saopštenju. Kako se… »
Majci iz okoline Ivanjice čija je beba pronađena mrtva određeno zadržavanje od 48 časova

Majci iz okoline Ivanjice čija je beba pronađena mrtva određeno zadržavanje od 48 časova

Euronews pre 3 dana
Više javnog tužilaštva u Čačku saopštilo je da je jutros u Hitnu službu Doma zdravlja u Ivanjici primljena dvomesečna beba, bez znakova života, kao i da je majci deteta određeno zadržavanje do 48 časova. "Više javno tužilaštvo u Čačku sa… »
Majka koja se sumnjiči za ubistvo bebe u pritvoru: Čeka saslušanje u tužilaštvu

Majka koja se sumnjiči za ubistvo bebe u pritvoru: Čeka saslušanje u tužilaštvu

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Više javnog tužilaštva u Čačku saopštilo je da je jutros u Hitnu službu Doma zdravlja u Ivanjici primljena dvomesečna beba, bez znakova života, kao i da je majci deteta D.T. određeno zadržavanje do 48 časova. "Više javno… »
Oglasilo se tužilaštvo - majka zadržana u pritvotu, Tužilaštvo utvrđuje okolnosti

Oglasilo se tužilaštvo - majka zadržana u pritvotu, Tužilaštvo utvrđuje okolnosti

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
„Više javno tužilaštvo u Čačku sa Policijskom upravom u Čačku, Policijskom stanicom u Ivanjici, preduzima sve mere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do smrtnog ishoda dvomesečne bebe. Protiv majke preminulog deteta… »

Vesti dana »