Повезане вести

Из више радњи у тржном центру крао робу у вредности од 460.000 динара

Из више радњи у тржном центру крао робу у вредности од 460.000 динара

Радио 021 26.11.2024
Тридесетогодишњи С. В. ухапшен је због више крађа. Сумња се да је јуче, из више радњи у тржном центру, украо различиту робу чиме је оштетио власнике за око 460.000 динара. Полиција је пронашла украдене предмете које ће вратити… »
Полиција у Смедереву запленила 1,2 килограма дроге "спид"

Полиција у Смедереву запленила 1,2 килограма дроге "спид"

Еуроневс 26.11.2024
Полиција у Смедереву у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом ухапсила је И. С. (36) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и запленила је више од 1,2… »
Полиција у Крагујевцу ухапсила осумњиченог за крађу робе вредне 460.000 динара

Полиција у Крагујевцу ухапсила осумњиченог за крађу робе вредне 460.000 динара

Глас Шумадије 26.11.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су С. В. (1994) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело крађа. Сумња се да је јуче, из више радњи у тржном центру, украо различиту… »
Украо робу у тржном центру у Крагујевцу вредну 460.000 динара

Украо робу у тржном центру у Крагујевцу вредну 460.000 динара

РТК 26.11.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су С. В. (1994) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело крађа, потврђено је из Полицијске управе у Крагујевцу. Сумња се да је јуче… »
У импровизованој лабораторији правио дрогу, па је продавао: Ухапшен мушкарац (36) из Смедерева

У импровизованој лабораторији правио дрогу, па је продавао: Ухапшен мушкарац (36) из Смедерева

Блиц 26.11.2024
Полиција у Смедереву у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом ухапсила је И. С. (36) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и запленила је више од 1,2… »
„Ни сам не знам шта се догодило, био сам у Београду. Супруга је у притвору“: Огласио се отац бебе коју је мајка убила у…

„Ни сам не знам шта се догодило, био сам у Београду. Супруга је у притвору“: Огласио се отац бебе коју је мајка убила у…

Нова 26.11.2024
: Полиција је ухапсила Т.Д. из околине Ивањице због сумње да је убила своју двомесечну бебу. Дете је пронађено мртво у породичној кући, а супруг ухапшене и отац преминулог детета у шоку је због свега што се десилло. Комшије… »
"Не знам шта се десило, био сам у Београду када су ми јавили": Огласио се отац бебе коју је мајка убила у Ивањици

"Не знам шта се десило, био сам у Београду када су ми јавили": Огласио се отац бебе коју је мајка убила у Ивањици

Мондо 26.11.2024
Мајка из околине Ивањице убила је своју бебу и признала извршење кривичног дела, а сада се поводом трагедије огласио и отац детета. Полиција је ухапсила Т.Д. из околине Ивањице због сумње да је убила своју двомесечну бебу… »
Ово је мајка која је цуцлом угушила бебу код Ивањице! Само неколико сати пре ужаса објавила снимак детета! Сви су у шоку: То…

Ово је мајка која је цуцлом угушила бебу код Ивањице! Само неколико сати пре ужаса објавила снимак детета! Сви су у шоку: То…

Курир 26.11.2024
Мајка Т.Д. (34) из околине Ивањице која се сумњичи да је убила своју двомесечну бебу ухапшена је данас по налогу Вишег јавног тужилаштва у Чачку, а само неколико сати пре хапошења, она је на својим друштвеним мрежама поделила… »
Окачила снимак бебе пре 17 сати, а онда ју је убила: Детаљи о мајци из Ивањице, сумња се да је дете угушила цуцлом

Окачила снимак бебе пре 17 сати, а онда ју је убила: Детаљи о мајци из Ивањице, сумња се да је дете угушила цуцлом

Мондо 26.11.2024
Мајка, која је признала убиство бебе у Ивањици, пре злочина је качила снимке деце на друштвене мреже. Т. Д. из околине Ивањице ухапшена је због сумње да је убила двомесечну бебу, што је касније и признала у полицији, а пре 17… »
Црнило над кућом страве и ужаса у којој је осумњичена мајка цуцлом убила бебу: Комшије занемеле од шока

Црнило над кућом страве и ужаса у којој је осумњичена мајка цуцлом убила бебу: Комшије занемеле од шока

Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. У селу Лучка река код Ивањице у којем је, како се сумња, Т. Д. починила монструозан злочин када је убила своју бебу дечака који је био стар само 2 месеца тако што га је угушила гуменим делом цуцле, владају мук и… »
Мајка из Ивањице објављивала слике бебе на мрежама, па је онда убила цуцлом: Огласило се и тужилаштво

Мајка из Ивањице објављивала слике бебе на мрежама, па је онда убила цуцлом: Огласило се и тужилаштво

Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Т. Д. из околине Ивањице, мајка осумњичена да је убила бебу цуцлом, неколико сати пре злочина објављивала је слике и снимке бебе на мрежама. Поводом стравичног злочина које се догодило у селу Лучка река код… »
У Дому здравља у Ивањици примљена беба без знакова живота, мајци одређено задржавање до 48 часова

У Дому здравља у Ивањици примљена беба без знакова живота, мајци одређено задржавање до 48 часова

РТС 26.11.2024
Више јавно тужилаштво у Чачку саопштило је да је јутрос у Хитну службу Дома здравља у Ивањици примљена двомесечна беба, без знакова живота, као и да је мајци детета Д.Т. одређено задржавање до 48 часова. У раним јутарњим… »
Мајка убица из Ивањице чека саслушање: Одређено јој задржавање због убиства бебе, у полицији признала злочин

Мајка убица из Ивањице чека саслушање: Одређено јој задржавање због убиства бебе, у полицији признала злочин

Блиц 26.11.2024
"Више јавно тужилаштво у Чачку са Полицијском управом у Чачку, Полицијском станицом у Ивањици, предузима све мере и радње ради утврђивања свих околности под којима је дошло до смртног исхода двомесечне бебе", наводи се у… »
Мајци из околине Ивањице чија је беба пронађена мртва одређено задржавање од 48 часова

Мајци из околине Ивањице чија је беба пронађена мртва одређено задржавање од 48 часова

Еуроневс 26.11.2024
Више јавног тужилаштва у Чачку саопштило је да је јутрос у Хитну службу Дома здравља у Ивањици примљена двомесечна беба, без знакова живота, као и да је мајци детета одређено задржавање до 48 часова. "Више јавно тужилаштво у… »
Мајка која се сумњичи за убиство бебе у притвору: Чека саслушање у тужилаштву

Мајка која се сумњичи за убиство бебе у притвору: Чека саслушање у тужилаштву

Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Више јавног тужилаштва у Чачку саопштило је да је јутрос у Хитну службу Дома здравља у Ивањици примљена двомесечна беба, без знакова живота, као и да је мајци детета Д.Т. одређено задржавање до 48 часова. "Више… »
Огласило се тужилаштво - мајка задржана у притвоту, Тужилаштво утврђује околности

Огласило се тужилаштво - мајка задржана у притвоту, Тужилаштво утврђује околности

Глас Западне Србије 26.11.2024
„Више јавно тужилаштво у Чачку са Полицијском управом у Чачку, Полицијском станицом у Ивањици, предузима све мере и радње ради утврђивања свих околности под којима је дошло до смртног исхода двомесечне бебе. Против мајке… »

Вести дана »