Повезане вести
Из више радњи у тржном центру крао робу у вредности од 460.000 динара
Радио 021 26.11.2024
Тридесетогодишњи С. В. ухапшен је због више крађа. Сумња се да је јуче, из више радњи у тржном центру, украо различиту робу чиме је оштетио власнике за око 460.000 динара. Полиција је пронашла украдене предмете које ће вратити… »
Полиција у Смедереву запленила 1,2 килограма дроге "спид"
Еуроневс 26.11.2024
Полиција у Смедереву у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом ухапсила је И. С. (36) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и запленила је више од 1,2… »
Полиција у Крагујевцу ухапсила осумњиченог за крађу робе вредне 460.000 динара
Глас Шумадије 26.11.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су С. В. (1994) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело крађа. Сумња се да је јуче, из више радњи у тржном центру, украо различиту… »
Украо робу у тржном центру у Крагујевцу вредну 460.000 динара
РТК 26.11.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су С. В. (1994) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело крађа, потврђено је из Полицијске управе у Крагујевцу. Сумња се да је јуче… »
У импровизованој лабораторији правио дрогу, па је продавао: Ухапшен мушкарац (36) из Смедерева
Блиц 26.11.2024
Полиција у Смедереву у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом ухапсила је И. С. (36) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и запленила је више од 1,2… »
„Ни сам не знам шта се догодило, био сам у Београду. Супруга је у притвору“: Огласио се отац бебе коју је мајка убила у…
Нова 26.11.2024
: Полиција је ухапсила Т.Д. из околине Ивањице због сумње да је убила своју двомесечну бебу. Дете је пронађено мртво у породичној кући, а супруг ухапшене и отац преминулог детета у шоку је због свега што се десилло. Комшије… »
"Не знам шта се десило, био сам у Београду када су ми јавили": Огласио се отац бебе коју је мајка убила у Ивањици
Мондо 26.11.2024
Мајка из околине Ивањице убила је своју бебу и признала извршење кривичног дела, а сада се поводом трагедије огласио и отац детета. Полиција је ухапсила Т.Д. из околине Ивањице због сумње да је убила своју двомесечну бебу… »
Ово је мајка која је цуцлом угушила бебу код Ивањице! Само неколико сати пре ужаса објавила снимак детета! Сви су у шоку: То…
Курир 26.11.2024
Мајка Т.Д. (34) из околине Ивањице која се сумњичи да је убила своју двомесечну бебу ухапшена је данас по налогу Вишег јавног тужилаштва у Чачку, а само неколико сати пре хапошења, она је на својим друштвеним мрежама поделила… »
Окачила снимак бебе пре 17 сати, а онда ју је убила: Детаљи о мајци из Ивањице, сумња се да је дете угушила цуцлом
Мондо 26.11.2024
Мајка, која је признала убиство бебе у Ивањици, пре злочина је качила снимке деце на друштвене мреже. Т. Д. из околине Ивањице ухапшена је због сумње да је убила двомесечну бебу, што је касније и признала у полицији, а пре 17… »
Црнило над кућом страве и ужаса у којој је осумњичена мајка цуцлом убила бебу: Комшије занемеле од шока
Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. У селу Лучка река код Ивањице у којем је, како се сумња, Т. Д. починила монструозан злочин када је убила своју бебу дечака који је био стар само 2 месеца тако што га је угушила гуменим делом цуцле, владају мук и… »
Мајка из Ивањице објављивала слике бебе на мрежама, па је онда убила цуцлом: Огласило се и тужилаштво
Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Т. Д. из околине Ивањице, мајка осумњичена да је убила бебу цуцлом, неколико сати пре злочина објављивала је слике и снимке бебе на мрежама. Поводом стравичног злочина које се догодило у селу Лучка река код… »
У Дому здравља у Ивањици примљена беба без знакова живота, мајци одређено задржавање до 48 часова
РТС 26.11.2024
Више јавно тужилаштво у Чачку саопштило је да је јутрос у Хитну службу Дома здравља у Ивањици примљена двомесечна беба, без знакова живота, као и да је мајци детета Д.Т. одређено задржавање до 48 часова. У раним јутарњим… »
Мајка убица из Ивањице чека саслушање: Одређено јој задржавање због убиства бебе, у полицији признала злочин
Блиц 26.11.2024
"Више јавно тужилаштво у Чачку са Полицијском управом у Чачку, Полицијском станицом у Ивањици, предузима све мере и радње ради утврђивања свих околности под којима је дошло до смртног исхода двомесечне бебе", наводи се у… »
Мајци из околине Ивањице чија је беба пронађена мртва одређено задржавање од 48 часова
Еуроневс 26.11.2024
Више јавног тужилаштва у Чачку саопштило је да је јутрос у Хитну службу Дома здравља у Ивањици примљена двомесечна беба, без знакова живота, као и да је мајци детета одређено задржавање до 48 часова. "Више јавно тужилаштво у… »
Мајка која се сумњичи за убиство бебе у притвору: Чека саслушање у тужилаштву
Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Више јавног тужилаштва у Чачку саопштило је да је јутрос у Хитну службу Дома здравља у Ивањици примљена двомесечна беба, без знакова живота, као и да је мајци детета Д.Т. одређено задржавање до 48 часова. "Више… »
Огласило се тужилаштво - мајка задржана у притвоту, Тужилаштво утврђује околности
Глас Западне Србије 26.11.2024
„Више јавно тужилаштво у Чачку са Полицијском управом у Чачку, Полицијском станицом у Ивањици, предузима све мере и радње ради утврђивања свих околности под којима је дошло до смртног исхода двомесечне бебе. Против мајке… »
Вести дана »
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 2 сатајош 1 повезана