Povezane vesti
„Brzo se razbesnim“: Sloboda Mićalović otvoreno o svom temperamentu
Nova pre 1 sat
: Glumica je sinoć imala žučnu raspravu u Zemnu, posle čega je završila u Urgentnom centru, a jednom prilikom je već govorila o svojim sukobima. Sloboda Mićalović sinoć je doživela neprijatnu situaciju na parkingu u Zemunu, kada se posvađala sa… »
"Istina je da me je napala i da je bila pod dejstvom alkohola!" Prvo oglašavanje Slobode Mićalović nakon što je brutalno…
Kurir pre 2 sata
Glumica Sloboda Mićalović oglasila je prvi put nakon incidenta na svom Instagram profilu. - Hvala vam dobri ljudi na brizi. Slučaj je predat policiji kao i snimak sa sigurnosnih kamera koje jasno dokazuju da dotičnoj nisam bila ni metar ispred kolena… »
"Kunem se u majku i moje živo dete..." Žena koja se potukla sa Slobodom Mićalović tvrdi da glumica nema povrede, a da ih…
Kurir pre 2 sata
Sloboda Mićalović završila je u Urgentnom posle jučerašnjeg sukoba na parkingu u Zemunu, sa nepoznatom ženom. Ta žena se danas oglasila i rekla šta se desilo, gušeći se u suzama. Nakon što je izjavila da nije kriva za ovaj incident i da ju je… »
U ovoj kući žive Sloboda i Vojin: Dvorište je kao iz bajke, a tek da vidite kako izgleda untrašnjost njihovog doma (FOTO)
Svet & Skandal pre 2 sata
Vikendica Slobode Mićalović mesto je na kojem pronalazi mir Sloboda Mićalović sinoć je doživela neprijatnost kada je nepoznata žena na parkingu optužila da je udarila automobilom, a potom je fizički napala, zbog čega je intervenisala policija, a… »
Oglasila se Dragana Mićalović: Nakon što je Sloboda pretučena na parkingu, sestra joj javno pružila podršku
Blic pre 3 sata
Glumica Sloboda Mićalović sinoć je primljena u Urgentni centar u Beogradu nakon što se požalila policiji na povrede koje joj je navodno nanela S. D. (47), a sada se tim povodom oglasila i njena sestra, Dragana Mićalović. Sloboda je najpre na svom… »
Prvo oglašavanje Slobode Mićalović nakon incidenta FOTO
B92 pre 4 sati
Glumica Sloboda Mićalović oglasila se povodom jučerašnjeg incidenta. Naime, Sloboda Mićalović se oglasila na svom profilu na Instagramu i napisala: "Hvala dobri ljudi na brizi, slučaj je predat policiji. Sigurnosne kamere su pokazale da sam… »
"Napala me je pod dejstvom alkohola, to je istina!" Prvo oglašavanje Slobode nakon incidenta na parkingu
Mondo pre 4 sati
Nakon incidenta na parkingu sa jednom ženom, zbog kojeg je završila na Urgentnom centru, prvi put se oglasila i glumica Sloboda Mićalović. Srpska proslavljena glumica Sloboda Mićalović našla se u žiži interesovanja svih medija zbog incidenta koji… »
Oglasila se Sloboda Mićalović: Napala me i bila je pod dejstvom alkohola
Večernje novosti pre 4 sati
GLUMICA Sloboda Mićalović oglasila se prvi put nakon incidenta na svom Instagram profilu. Foto: Printscreen - Hvala vam, dobri ljudi, na brizi. Slučaj je predat policiji, kao i snimak sa sigurnosnih kamera koje jasno dokazuju da dotičnoj nisam bila ni… »
Oglasila se žena koja se sukobila sa Slobodom Mićalović u Zemunu: Ona je mene kolima udarila, ne znam šta hoće od mene!
Svet plus pre 5 sati
Sloboda Mićalović, sinoć je primljena u Urgentni centar nakon incidenta koji je imala na parkingu u Zemunu. Našu popularnu glumicu pod još nerazjašnjenim okolnostima, napala je S.D. na parkingu u Zemunu, dok je Sloboda pokušala da se isparkira… »
Sloboda Mićalović se oglasila nakons sukoba u Zemunu! (FOTO)
Svet plus pre 4 sati
Sloboda Mićalović, oglasila se nakon sinoćnjeg incidenta u Zemunu na društvenoj mreži Insatagram. Našu popularnu glumicu pod još nerazjašnjenim okolnostima, napala je S.D. na parkingu u Zemunu, dok je Sloboda pokušala da se isparkira svojim… »
Prvo oglašavanje Slobode Mićalović nakon što je pretučena na parkingu: "Snimak je predat policiji, bila je pod dejstvom…
Blic pre 5 sati
Glumica Sloboda Mićalović sinoć je primljena u Urgentni centar u Beogradu nakon što se požalila policiji na povrede koje joj je navodno nanela S. D. (47) posle svađe na parkingu na Karađorđevom trgu. Sloboda se sada, prvi put nakon incidenta… »
Sloboda Mićalović iznela svoju stranu priče o tuči na parkingu: „Ta žena je bila pod dejstvom alkohola“
Nova pre 4 sati
: Glumica se sinoć posvađala sa nepoznatom ženom na parkingu u Zemunu, a njihov sukob eskalirao je i u fizički obračun. Nepoznata žena koja se posvađala sa glumicom iznela je niz optužbi, kao i to da ju je udarila kolima. Međutim, ovim povodom se… »
Prvo oglašavanje Slobode Mićalović nakon tuče sa ženom na parkingu: "Dokazuje da dotičnoj nisam..."
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Glumica Sloboda Mićalović oglasila se prvi put nakon incidenta koji se sinoć, 26. novembra dogodio u Zemunu, zbog kojeg je zvršila u UC. Ona se oglasila na Instagramu, gde je navela sledeć: - Hvala vam dobri ljudi na brizi. Slučaj je… »
Vesti dana »
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 36 minutajoš 84 povezane
Uhapšen v.d. direktor JGSP “Novi Sad” kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
IndeksOnline pre 1 satjoš 82 povezane
Henes pohvalno o Zvezdi: "Razumem zašto su bez bodova, tabela nas neće zavarati!"
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 8 satijoš 35 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski ratni kabinet odobrio primirje sa Hezbolahom, sporazum stupa na snagu u sredu
Euronews pre 1 minutjoš 29 povezanih