Повезане вести
Конор Мекгрегор се огласио након пресуде за сексуални напад: Ево шта је Ирац поручио!
Хот спорт 26.11.2024
Многи тврде да је ово све део кампање против њега! Конор Мекгрегор, познати ММА борац, проглашен је кривим за напад на жену која га је оптужила за сексуални напад, саопштила је порота. Према пресуди, Мекгрегор је дужан да јој… »
Огласио се Конор Мекгрегор после пресуде да је крив за силовање: "Знам да сам направио грешке..."
Телеграф 26.11.2024
Препоручујемо. Један од најпопуларнијих ММА бораца свих времена, Конор Мекгрегор, недавно је осуђен за силовање жене, којој је дужан да плати велику новчану одштету. Након пресуде Мекгрегора није било у јавности, а сада је… »
Јавио се Конор Мекгрегор: "Погрешио сам..."
Б92 26.11.2024
Један од најпопуларнијих ММА бораца у историји тог спорта, Конор Мекгрегор, огласио се први пут након што је осуђен за силовање Никите Ханд 2018. године. Контроверзни Ирац је на друштвеној мрежи "КС" написао да признаје да је… »
Вести дана »

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 2 сатајош 35 повезаних

Марија Васић о притвору: Политичка уцена и показни пример свима који причају против власти
Бета пре 52 минутајош 11 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 4 сатијош 14 повезаних

Познато када почињу пљускови у Србији: Огласио се РХМЗ, објавили прогнозу за наредне дане
Мондо пре 11 минутајош 37 повезаних