Povezane vesti

Konor Mekgregor se oglasio nakon presude za seksualni napad: Evo šta je Irac poručio!

Konor Mekgregor se oglasio nakon presude za seksualni napad: Evo šta je Irac poručio!

Hot sport 26.11.2024
Mnogi tvrde da je ovo sve deo kampanje protiv njega! Konor Mekgregor, poznati MMA borac, proglašen je krivim za napad na ženu koja ga je optužila za seksualni napad, saopštila je porota. Prema presudi, Mekgregor je dužan da joj isplati više od… »
Oglasio se Konor Mekgregor posle presude da je kriv za silovanje: "Znam da sam napravio greške..."

Oglasio se Konor Mekgregor posle presude da je kriv za silovanje: "Znam da sam napravio greške..."

Telegraf 26.11.2024
Preporučujemo. Jedan od najpopularnijih MMA boraca svih vremena, Konor Mekgregor, nedavno je osuđen za silovanje žene, kojoj je dužan da plati veliku novčanu odštetu. Nakon presude Mekgregora nije bilo u javnosti, a sada je odlučio da se oglasi i… »
Javio se Konor Mekgregor: "Pogrešio sam..."

Javio se Konor Mekgregor: "Pogrešio sam..."

B92 26.11.2024
Jedan od najpopularnijih MMA boraca u istoriji tog sporta, Konor Mekgregor, oglasio se prvi put nakon što je osuđen za silovanje Nikite Hand 2018. godine. Kontroverzni Irac je na društvenoj mreži "X" napisao da priznaje da je pogrešio što je ušao u… »

Vesti dana »