Povezane vesti
"Podigla sam glavu čoveka, ruka Mi je bila krvava": Biljana (55) iz Niša autom usmrtila dvoje pešaka na prelazu, na sudu se…
Blic 26.11.2024
“Ja se ništa ne branim, ja priznajem da je došlo do saobraćajne nesreće i da su ljudi zbog mene preminuli. Ali ja nisam namerno to uradila. Nisam umišljajno izašla iz kuće da to uradim”. Ovako se na današnjem nastavku suđenju branila Biljana Stanojević… »
"Metadon mi je prepisan, ali nisam znala da je narkotik": Odbrana drogirane NIšlijke koja je usmrtila dvoje
Telegraf 26.11.2024
Preporučujemo. Nišlijka Biljana Stanojević (55) optužena da je pod dejstvom narkotika na pešačkom prelazu vozilom teško povredila dvoje ljudi, usled čega su preminuli u bolnici, brani se da nije znala da je metadon psihoaktivna supstanca iako ga koristi… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 5 minutajoš 27 povezanih
(Video) Prva izjava Marije Bulat: Iz stana gde se dogodilo nasilje izašla zakamuflirana i evo šta je rekla o mužu
Kurir pre 55 minutajoš 34 povezane
"Tramp očajnički želi da završi rat" Avio-kompanije otkazuju letove zbog poskupljenja goriva, Evropa formira savez bez Amerike, na snazi krhko primirje u Libanu
Blic pre 20 minutajoš 43 povezane
(BLOG) Milenko Jovanov u Skupštini o izborima na Medicinskom: "Blokaderi i njihovi mentori nemaju većinu ni među studentima, a ne u Srbiji"
N1 Info pre 20 minutajoš 22 povezane