Povezane vesti
Podneo ostavku i otišao u penziju
B92 pre 4 sati
Norveški fudbalski stručnjak Ege Hareide podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Islanda i time završio trenersku karijeru. "Uživao sam u vremenu provedenom kao selektor reprezentacije Islanda, ali mislim da je sada pravo vreme da se… »
Hareide podneo ostavku na mesto selektora Islanda i završio trenersku karijeru
Politika pre 5 sati
REJKJAVIK – Norveški fudbalski stručnjak Ege Hareide podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Islanda i time završio trenersku karijeru. „Uživao sam u vremenu provedenom kao selektor reprezentacije Islanda, ali mislim da je sada pravo… »
Čuveni Norvežanin se penzionisao, Island ostao bez selektora
Sportske.net pre 5 sati
Iskusni norveški fudbalski stručnjak Ege Hareide podneo je ostavku na mesto selektora Islanda i time završio trenersku karijeru. "Uživao sam u vremenu provedenom kao selektor reprezentacije Islanda, ali mislim da je sada pravo vreme da se… »
Hareide u penziji
Sportski žurnal pre 9 sati
Vremešni Norvežanin završio sa selektorovanjem na Islandu. Norveški fudbalski stručnjak Ege Hareide (71) podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Islanda i završio trenersku karijeru. - Uživao sam u vremenu provedenom kao selektor… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 3 satajoš 86 povezanih
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 2 satajoš 41 povezana
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 9 satijoš 36 povezanih