Povezane vesti
Predstavljena knjiga prof. dr Nebojše Marića: Sve o minimalno invazivnoj hirurškoj metodi VATS za uspešnije lečenje…
Kurir pre 7 dana
Profesor dr Marić, specijalista grudne hirurgije, pored izuzetne karijere u oblasti grudne hirurgije i tehnika operativnog lečenja, po kojima je prepoznat i preko granica našeg zemlje, nastavnik je na Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije… »
Video-asistirana torakoskopska hirurgija
Politika pre 7 dana
Knjiga „Video-asistirana torakoskopska hirurgija” – (VATS) čiji je autor pukovnik prof. dr Nebojša Marić predstavljena je u Svečanoj sali Doma Vojske Srbije. Ovaj istaknuti specijalista u oblasti grudne hirurgije, sa posebnim fokusom na… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
(Paparaco): Evo kako se Ceca provodila na promociji albuma kod Breskvice: Uslikali smo je u opuštenom izdanju, a on joj pravi društvo
Blic pre 44 minutajoš 4 povezane
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
MUP: U Kruševcu presečen lanac međunarodnih krijumčarskih kanala za trgovinu kućnim ljubimcima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane