Povezane vesti

"To se nikad nije desilo, niti je moglo da se desi" Zoran Živković otkriva šta je netačno u seriji "Sablja": Bolje da me…

"To se nikad nije desilo, niti je moglo da se desi" Zoran Živković otkriva šta je netačno u seriji "Sablja": Bolje da me…

Kurir pre 37 minuta
Bliski saradnik ubijenog premijera Zorana Đinđića i njegov naslednik na čelu vlade Zoran Živković u razgovoru za Kurir navodi da nije zadovoljan serijom "Sablja", čije je emitovanje završeno u nedelju. Kako kaže, ako je neko hteo da pravi neku… »
"Razgovor Đinđića i Šredera o ulasku Srbije u EU se nije desio": Zoran Živković oštro kritikovao "Sablju"

"Razgovor Đinđića i Šredera o ulasku Srbije u EU se nije desio": Zoran Živković oštro kritikovao "Sablju"

Mondo pre 50 minuta
Bivši predsednik Vlade Srbije, Zoran Živković, oštro je govorio o seriji "Sablja", tvrdeći da polovina događaja u njoj nema nikakve veze sa tadašnjim stvarnim dešavanjima. Bliski saradnik ubijenog premijera Zorana Đinđića i njegov naslednik na… »
Živković po završetku serije Sablja: Ne bi me iznenadilo da saznamo da je Beba Popović scenarista

Živković po završetku serije Sablja: Ne bi me iznenadilo da saznamo da je Beba Popović scenarista

Nova pre 2 sata
: "Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu", glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije "Sablja", na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da je bolje… »

N1 Info pre 4 sati
"Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu", glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije "Sablja", na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da je bolje… »
Zoran Živković: Najopasnije je da gledaoci pomisle da je tačno sve izrečeno u seriji "Sablja"

Zoran Živković: Najopasnije je da gledaoci pomisle da je tačno sve izrečeno u seriji "Sablja"

Novi magazin pre 4 sati
"Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu" - glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije "Sablja", na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da je bolje… »
Šta je sve u seriji „Sablja“ laž prema Zoranu Živkoviću: Ne bi me začudilo da je Beba Popović scenarista

Šta je sve u seriji „Sablja“ laž prema Zoranu Živkoviću: Ne bi me začudilo da je Beba Popović scenarista

Danas pre 6 sati
„Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu“ – glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije „Sablja“, na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da… »

Vesti dana »