Повезане вести

"То се никад није десило, нити је могло да се деси" Зоран Живковић открива шта је нетачно у серији "Сабља": Боље да ме тамо…

"То се никад није десило, нити је могло да се деси" Зоран Живковић открива шта је нетачно у серији "Сабља": Боље да ме тамо…

Курир 26.11.2024
Блиски сарадник убијеног премијера Зорана Ђинђића и његов наследник на челу владе Зоран Живковић у разговору за Курир наводи да није задовољан серијом "Сабља", чије је емитовање завршено у недељу. Како каже, ако је неко хтео… »
"Разговор Ђинђића и Шредера о уласку Србије у ЕУ се није десио": Зоран Живковић оштро критиковао "Сабљу"

"Разговор Ђинђића и Шредера о уласку Србије у ЕУ се није десио": Зоран Живковић оштро критиковао "Сабљу"

Мондо 26.11.2024
Бивши председник Владе Србије, Зоран Живковић, оштро је говорио о серији "Сабља", тврдећи да половина догађаја у њој нема никакве везе са тадашњим стварним дешавањима. Блиски сарадник убијеног премијера Зорана Ђинђића и… »
Живковић по завршетку серије Сабља: Не би ме изненадило да сазнамо да је Беба Поповић сценариста

Живковић по завршетку серије Сабља: Не би ме изненадило да сазнамо да је Беба Поповић сценариста

Нова 26.11.2024
: "Кичерај, извртање историјских чињеница и позивање аутора на уметничку слободу", главне су критике некадашњег премијера Зорана Живковића и првог човека операције "Сабља", на истоимену серију. За сцене у којима се… »

Н1 Инфо 26.11.2024
"Кичерај, извртање историјских чињеница и позивање аутора на уметничку слободу", главне су критике некадашњег премијера Зорана Живковића и првог човека операције "Сабља", на истоимену серију. За сцене у којима се појављује… »
Зоран Живковић: Најопасније је да гледаоци помисле да је тачно све изречено у серији "Сабља"

Зоран Живковић: Најопасније је да гледаоци помисле да је тачно све изречено у серији "Сабља"

Нови магазин 26.11.2024
"Кичерај, извртање историјских чињеница и позивање аутора на уметничку слободу" - главне су критике некадашњег премијера Зорана Живковића и првог човека операције "Сабља", на истоимену серију. За сцене у којима се појављује… »
Шта је све у серији „Сабља“ лаж према Зорану Живковићу: Не би ме зачудило да је Беба Поповић сценариста

Шта је све у серији „Сабља“ лаж према Зорану Живковићу: Не би ме зачудило да је Беба Поповић сценариста

Данас 26.11.2024
„Кичерај, извртање историјских чињеница и позивање аутора на уметничку слободу“ – главне су критике некадашњег премијера Зорана Живковића и првог човека операције „Сабља“, на истоимену серију. За сцене у којима се појављује… »

Вести дана »