Povezane vesti
"To se nikad nije desilo, niti je moglo da se desi" Zoran Živković otkriva šta je netačno u seriji "Sablja": Bolje da me…
Kurir 26.11.2024
Bliski saradnik ubijenog premijera Zorana Đinđića i njegov naslednik na čelu vlade Zoran Živković u razgovoru za Kurir navodi da nije zadovoljan serijom "Sablja", čije je emitovanje završeno u nedelju. Kako kaže, ako je neko hteo da pravi neku… »
"Razgovor Đinđića i Šredera o ulasku Srbije u EU se nije desio": Zoran Živković oštro kritikovao "Sablju"
Mondo 26.11.2024
Bivši predsednik Vlade Srbije, Zoran Živković, oštro je govorio o seriji "Sablja", tvrdeći da polovina događaja u njoj nema nikakve veze sa tadašnjim stvarnim dešavanjima. Bliski saradnik ubijenog premijera Zorana Đinđića i njegov naslednik na… »
Živković po završetku serije Sablja: Ne bi me iznenadilo da saznamo da je Beba Popović scenarista
Nova 26.11.2024
: "Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu", glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije "Sablja", na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da je bolje… »
Živković po završetku serije Sablja: Ne bi me iznenadilo da saznamo da je Beba Popović scenarista
N1 Info 26.11.2024
"Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu", glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije "Sablja", na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da je bolje… »
Zoran Živković: Najopasnije je da gledaoci pomisle da je tačno sve izrečeno u seriji "Sablja"
Novi magazin 26.11.2024
"Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu" - glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije "Sablja", na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da je bolje… »
Šta je sve u seriji „Sablja“ laž prema Zoranu Živkoviću: Ne bi me začudilo da je Beba Popović scenarista
Danas 26.11.2024
„Kičeraj, izvrtanje istorijskih činjenica i pozivanje autora na umetničku slobodu“ – glavne su kritike nekadašnjeg premijera Zorana Živkovića i prvog čoveka operacije „Sablja“, na istoimenu seriju. Za scene u kojima se pojavljuje kaže da… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane