Povezane vesti
Branko Radujko: „Aleksandar Kolarov i Predrag Mijatović, ima li lepših stvari da se čuju od toga?“ (video)
Hot sport 26.11.2024
„Peđa je, nadam se da mi neće zameriti, mogu da kažem – moj drug“ Novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Branko Radujko, večeras je u emisiji „Oko“ na RTS-u govorio o važnim temama za srpski fudbal, uključujući promene u mladoj reprezentaciji… »
Radujko: ''Kolarov i Mijatović, ima li šta lepše?''
Sportske.net 26.11.2024
Novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko je večeras bio gost RTS-a, u emisiji Oko. Jedna od tema kojom se bavio jeste i promena na klupi mlade reprezentacije Srbije, gde je Ljubinka Drulovića nasledio Aleksandar Kolarov… »
Vesti dana »
Putin i Si usvojili zajedničku deklaraciju o razvoju multipolarnog sveta
Euronews pre 23 minutajoš 28 povezanih
(Video) Ljudi panično beže iz zgrada, škole se evakuišu! Snažan zemljotres u Turskoj, sve se treslo: "Mislio sam da će se kuća srušiti"
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Đurić o hapšenju srpskih direktora: Oni koji krše ljudska prava na KiM mogu da očekuju reakciju organa države Srbije
RTV pre 48 minutajoš 20 povezanih
Kilometarskim kolonama ne vidi se kraj, pogledajte snimak iz vazduha Stoji sve na auto-putu za Novi Sad, šleper se prevrnuo pa preprečio preko sve 3 trake video
Kurir pre 8 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 20. maj: Sunčano i toplije, umereni oblaci i vetar
Beta pre 2 satajoš 23 povezane