Povezane vesti
Branko Radujko: „Aleksandar Kolarov i Predrag Mijatović, ima li lepših stvari da se čuju od toga?“ (video)
Hot sport 26.11.2024
„Peđa je, nadam se da mi neće zameriti, mogu da kažem – moj drug“ Novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Branko Radujko, večeras je u emisiji „Oko“ na RTS-u govorio o važnim temama za srpski fudbal, uključujući promene u mladoj… »
Radujko: ''Kolarov i Mijatović, ima li šta lepše?''
Sportske.net 26.11.2024
Novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko je večeras bio gost RTS-a, u emisiji Oko. Jedna od tema kojom se bavio jeste i promena na klupi mlade reprezentacije Srbije, gde je Ljubinka Drulovića nasledio Aleksandar Kolarov… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana