Povezane vesti
Miju (13) u Beču zlostavljalo 18 migranata, reči glavnog osumnjičenog zgrozile sudnicu: "Tražio sam njene fotografije"
Blic 27.11.2024
Ahmedu (17) jednom od osumnjičenih za silovanje Mije (13), juče je u Beču počelo suđenje. Postupak se vodi protiv još 18 migranata, koji su optuženi da su mesecima zlostavljali devojčicu. Ahmed je u sud došao u pratnji oca. Njemu je tužilac… »
Miju (13) u Beču zlostavljano 17 migranata, glavni osumnjičeni priznao zločin: "Tražio sam njene fotografije"
Telegraf 27.11.2024
Preporučujemo. Ahmedu (17) jednom od osumnjičenih za silovanje Mije (13), danas je u Beču počelo suđenje. ostupak se vodi protiv još 18 migranata, koji su optuženi da su mesecima zlostavljali devojčicu. Ahmed je u sud došao u pratnji oca. Njemu… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 5 satijoš 48 povezanih