Povezane vesti
Pašić: Portal Zdravitas u školama ima za cilj poboljšanje fizičkog razvoja učenika
RTV 27.11.2024
BEOGRAD - Od početka ove školske godine u školama je počeo da se primenjuje novi informacioni sistem "Zdravitas" putem kojeg se prati razvoj motoričkih sposobnosti đaka od trećeg razreda do završetka srednje škole, kako bi se uočile eventualne… »
Pašić: Portal Zdravitas u školama ima za cilj poboljšanje fizičkog razvoja učenika
Telegraf 27.11.2024
Preporučujemo. Od početka ove školske godine u školama je počeo da se primenjuje novi informacioni sistem "Zdravitas" putem kojeg se prati razvoj motoričkih sposobnosti đaka od trećeg razreda do završetka srednje škole, kako bi se uočile eventualne… »
Vesti dana »
(Foto, video) Moj predlog je da se naša lista na predstojećim izborima zove "Ujedinjena Srbija"! Vučić se obraća ispred Skupštine: "Još nekoliko nedelja sam predsednik"
Blic pre 16 minutajoš 102 povezane
Vučić: Ovo su moji poslednji dani i nedelje na mestu predsednika Srbije
Nova pre 26 minutajoš 23 povezane
Zemljotres jačine 6,1 Rihtera pogodio Avganistan: "Ljudi su u panici trčali iz kuća, žene i deca su plakali"
Telegraf pre 5 minutajoš 34 povezane
Ujedinjeni Arapski Emirati potvrdili podršku Libanu: Nude političku i ekonomsku pomoć
Insajder pre 1 satjoš 75 povezanih