Povezane vesti
"Da nije imala priču sa marijom šerifović ne bi bila poznata" Lukas brutalno o Džejli Ramović i temi o kojoj se godinama…
Kurir 27.11.2024
Aca Lukas nedavno je govorio o prvim koracima na estradi, vrtoglavom uspehu, ali i kolegama. Takođe, tokom gostovanja u podkastu kod Stefana Lazarova osvrnuo se i na perod kada je bio član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda. Lukas je godinama… »
"Dolazili su ozbiljni kriminalci, knele.." Aca Lukas o splavu koji mu je promenio život iz korena: Vikendom sam uzimao 35.000…
Kurir 27.11.2024
Aca Lukas iskreno je i bez dlake na jeziku progovorio o karijeri, vrtoglavom uspehu, e stradi ali i kolegama iz regiona. Pevač je gostovao u podkastu kod Stefana Lazarova i otvorio dušu, te se prisetio prvih koraka u muzičkom svetu i splavu koji mu je… »
„Zarađivao sam po 35.000 maraka za vikend, izgubio sam pojam o parama, a onda…“: Aca Lukas otkrio kako je počeo da se kocka…
Nova 27.11.2024
: Aca Lukas iskreno je i bez dlake na jeziku progovorio o karijeri, vrtoglavom uspehu, estradi ali i kolegama iz regiona. Pevač Aca Lukas je gostovao u podkastu kod Stefana Lazarova i otvorio dušu, te se prisetio prvih koraka u muzičkom svetu i splavu… »
Vesti dana »

RTS: U toku hapšenje vlasnika više od 20 firmi širom Srbije
Nova ekonomija pre 39 minutajoš 49 povezanih

Srbija na udaru pljuskova sa grmljavinom Oglasio se RHMZ, evo gde će prvo da ljuljne
Alo pre 59 minutajoš 21 povezana

Uživo "tornado udara, tako se ruši!" Počeo novi talas napada na Teheran, Iran lansirao hipersonične rakete: Tramp razmatra pokretanje "nuklearne opcije", ajatolah uzvraća udarac (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 44 povezane

Partizan čeka izvlačenje kuglica u dva takmičenja, Uefa skratila liste mogućih rivala
RTS pre 9 minutajoš 33 povezane