Повезане вести
"Да није имала причу са маријом шерифовић не би била позната" Лукас брутално о Џејли Рамовић и теми о којој се годинама…
Курир 27.11.2024
Аца Лукас недавно је говорио о првим корацима на естради, вртоглавом успеху, али и колегама. Такође, током гостовања у подкасту код Стефана Лазарова осврнуо се и на перод када је био члан жирија у музичком такмичењу "Звезде… »
"Долазили су озбиљни криминалци, кнеле.." Аца Лукас о сплаву који му је променио живот из корена: Викендом сам узимао 35.000…
Курир 27.11.2024
Аца Лукас искрено је и без длаке на језику проговорио о каријери, вртоглавом успеху, е стради али и колегама из региона. Певач је гостовао у подкасту код Стефана Лазарова и отворио душу, те се присетио првих корака у музичком… »
„Зарађивао сам по 35.000 марака за викенд, изгубио сам појам о парама, а онда…“: Аца Лукас открио како је почео да се коцка…
Нова 27.11.2024
: Аца Лукас искрено је и без длаке на језику проговорио о каријери, вртоглавом успеху, естради али и колегама из региона. Певач Аца Лукас је гостовао у подкасту код Стефана Лазарова и отворио душу, те се присетио првих корака у… »
Вести дана »

Сутра тропска температура у Србији! Ово су детаљи, огласио се РХМЗ
Телеграф пре 3 сатајош 31 повезана

Паника у Бриселу након трампових царина ЕУ од 30 посто: "Хитно откажите планове и вратите се на посао"
Вечерње новости пре 9 минутајош 14 повезаних

Србија убедљиво победила Јужну Африку на Светском првенству у ватерполу у Сингапуру
Наслови.аи пре 4 сатијош 23 повезане

Тепић: Болесни човек Вучић лаже да је јутрос био у Новом Саду, храбриша се вратио у Шешељев трбух
Нова пре 25 минутајош 17 повезаних

Кад и где можете гледати финале Вимблдона Јаник Синер – Карлос Алкараз?
Данас пре 2 сатајош 23 повезане