Povezane vesti
"Da nije imala priču sa marijom šerifović ne bi bila poznata" Lukas brutalno o Džejli Ramović i temi o kojoj se godinama…
Kurir 27.11.2024
Aca Lukas nedavno je govorio o prvim koracima na estradi, vrtoglavom uspehu, ali i kolegama. Takođe, tokom gostovanja u podkastu kod Stefana Lazarova osvrnuo se i na perod kada je bio član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda. Lukas je… »
"Dolazili su ozbiljni kriminalci, knele.." Aca Lukas o splavu koji mu je promenio život iz korena: Vikendom sam uzimao 35.000…
Kurir 27.11.2024
Aca Lukas iskreno je i bez dlake na jeziku progovorio o karijeri, vrtoglavom uspehu, e stradi ali i kolegama iz regiona. Pevač je gostovao u podkastu kod Stefana Lazarova i otvorio dušu, te se prisetio prvih koraka u muzičkom svetu i splavu koji mu je… »
„Zarađivao sam po 35.000 maraka za vikend, izgubio sam pojam o parama, a onda…“: Aca Lukas otkrio kako je počeo da se…
Nova 27.11.2024
: Aca Lukas iskreno je i bez dlake na jeziku progovorio o karijeri, vrtoglavom uspehu, estradi ali i kolegama iz regiona. Pevač Aca Lukas je gostovao u podkastu kod Stefana Lazarova i otvorio dušu, te se prisetio prvih koraka u muzičkom svetu i splavu… »
Vesti dana »
Studenti održali još jednu blokadu kao podsećanje na žrtve pada nadstrenice
Novi magazin pre 5 satijoš 12 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o dugoročnom gasnom aranžmanu i NIS-u
RTS pre 3 satajoš 19 povezanih