Povezane vesti

Hoće li Australija uspeti da deci mlađoj od 16 godina zabrani pristup društvenim mrežama

Hoće li Australija uspeti da deci mlađoj od 16 godina zabrani pristup društvenim mrežama

Danas pre 4 sati
„Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu ( Snapchat ) zbog kog se pitao da li je bezbedno da ide u školu. Dvanaestogodišnjak u Australiji je imao nesuglasicu sa prijateljem, a jedne… »

Blic pre 4 sati
„Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu (Snapchat) zbog kog se pitao da li je bezbedno da ide u školu. Dvanaestogodišnjak u Australiji je imao nesuglasicu sa prijateljem, a jedne… »

Radio 021 pre 4 sati
Australijska vlada je predložila zakon kako bi sprečili mlađima od 16 godina da koriste društvene mreže. Getty Images Vlasti u Australiji kažu da bi zabrana bila „prva u svetu" „Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući… »

BBC News pre 4 sati
Australijska vlada je predložila zakon kako bi sprečili mlađima od 16 godina da koriste društvene mreže. „Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu ( Snapchat ) zbog kog se pitao da li… »

NIN pre 4 sati
"Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu (Snapchat) zbog kog se pitao da li je bezbedno da ide u školu. Dvanaestogodišnjak u Australiji je imao nesuglasicu sa prijateljem, a jedne noći… »

Vesti dana »