Povezane vesti
Hoće li Australija uspeti da deci mlađoj od 16 godina zabrani pristup društvenim mrežama
Danas pre 4 sati
„Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu ( Snapchat ) zbog kog se pitao da li je bezbedno da ide u školu. Dvanaestogodišnjak u Australiji je imao nesuglasicu sa prijateljem, a jedne… »
Hoće li Australija uspeti da deci mlađoj od 16 godina zabrani pristup društvenim mrežama
Blic pre 4 sati
„Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu (Snapchat) zbog kog se pitao da li je bezbedno da ide u školu. Dvanaestogodišnjak u Australiji je imao nesuglasicu sa prijateljem, a jedne… »
Radio 021 pre 4 sati
Australijska vlada je predložila zakon kako bi sprečili mlađima od 16 godina da koriste društvene mreže. Getty Images Vlasti u Australiji kažu da bi zabrana bila „prva u svetu" „Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući… »
BBC News pre 4 sati
Australijska vlada je predložila zakon kako bi sprečili mlađima od 16 godina da koriste društvene mreže. „Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu ( Snapchat ) zbog kog se pitao da li… »
NIN pre 4 sati
"Iskreno, zaista sam bio uplašen”, kaže Džejms, opisujući incident na mobilnoj aplikaciji Snepčetu (Snapchat) zbog kog se pitao da li je bezbedno da ide u školu. Dvanaestogodišnjak u Australiji je imao nesuglasicu sa prijateljem, a jedne noći… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Provokatori napali građane na blokadi Beograda na vodi: Opšti haos, policija razdvojila građane i batinaše
Nova pre 11 minutajoš 23 povezane
"Blic" saznaje: Poznati identiteti dvojice tinejdžera koji su brutalno pretukli mladića u Leskovcu: Jedan će biti osumnjičen za ubistvo
Blic pre 12 minutajoš 39 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 17 minutajoš 33 povezane
Vijore se zastave Hezbolaha kao da se slavi pobeda u ratu: Opšti haos na ulicama Libana (Video)
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Za troškove EU izdvojeno 10 milijardi evra više nego prošle godine: Poslanici Evropskog parlamenta usvojili budžet za 2025.
Blic pre 2 satajoš 49 povezanih