Повезане вести
"Стојке" није одушевљен новом управом: "Отпуштања су 'маска', нисам осетио да је Пеђа оптимистичан"
Спортске.нет 27.11.2024
У Тањуговој емисији "Ми данас" говорио је Владимир Стојковић. Некадашњи голман Партизана је коментарисао ситуацију у фудбалском клубу и долазак нове управе. Између осталог, сматра и да управа мора мало другачије да размишља и… »
Стојковићу се не свиђају Мијатови наступи: Алиби уместо оптимизма
Спорт клуб 27.11.2024
Владимир Стојковић био је очекивано искрен и директан када је приликом гостовања у емисији "Ми данас" телевизије Тањуг био упитан за актуелне промене у Партизану, клубу са којим је у два наврата освојио три првенства и Купа… »
Стојке дигао глас против нове управе ФК Партизан: Откази су маска, а то што Мијатовић прича...
Мондо 27.11.2024
Владимир Стојковић није задовољан у потпуности начином како нова управа ФК Партизан решава проблеме. Бивши капитен Партизана Владимир Стојковић није задовољан начином на који ново руководство клуба комуницира са навијачима… »
Владимир Стојковић оплео по новој управи Партизана
Б92 27.11.2024
Бивши голман Партизана и репрезентације Србије Владимир Стојковић изнео је низ критика на рачун нове управе у Хумској. "Имам формирано своје мишљење, али из неких разлога га не бих износио у јавност, јер пред Партизаном је… »
Вести дана »
Почетак изборне кампање Студентске листе и упозорење на лажна удружења
Наслови.аи пре 33 минутајош 28 повезаних
Ово су нове цене горива - ево колико ће коштати дизел, а колико бензин
Б92 пре 12 минутајош 38 повезаних
Запослени на Филозофском факултету у Нишу тужиће Министарство просвете због плата
Право у центар пре 52 минутајош 12 повезаних