Povezane vesti
"Stojke" nije oduševljen novom upravom: "Otpuštanja su 'maska', nisam osetio da je Peđa optimističan"
Sportske.net pre 4 sati
U Tanjugovoj emisiji "Mi danas" govorio je Vladimir Stojković. Nekadašnji golman Partizana je komentarisao situaciju u fudbalskom klubu i dolazak nove uprave. Između ostalog, smatra i da uprava mora malo drugačije da razmišlja i nije baš… »
Stojke digao glas protiv nove uprave FK Partizan: Otkazi su maska, a to što Mijatović priča...
Mondo pre 4 sati
Vladimir Stojković nije zadovoljan u potpunosti načinom kako nova uprava FK Partizan rešava probleme. Bivši kapiten Partizana Vladimir Stojković nije zadovoljan načinom na koji novo rukovodstvo kluba komunicira sa navijačima putem medija. Nakon… »
Stojkoviću se ne sviđaju Mijatovi nastupi: Alibi umesto optimizma
Sport klub pre 4 sati
Vladimir Stojković bio je očekivano iskren i direktan kada je prilikom gostovanja u emisiji "Mi danas" televizije Tanjug bio upitan za aktuelne promene u Partizanu, klubu sa kojim je u dva navrata osvojio tri prvenstva i Kupa. Bivši reprezentativac… »
Vladimir Stojković opleo po novoj upravi Partizana
B92 pre 6 sati
Bivši golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković izneo je niz kritika na račun nove uprave u Humskoj. "Imam formirano svoje mišljenje, ali iz nekih razloga ga ne bih iznosio u javnost, jer pred Partizanom je teška borba i ne bih… »
Vesti dana »
Potresne scene ispred bolnice u Leskovcu: Hranitelj plače za mrtvim sinom
Telegraf pre 53 minutajoš 39 povezanih
Prekid vatre Izraela i Hezbolaha: Da li je ovo prekretnica ka trajnom miru ili samo ratni predah?
Kurir pre 5 minutajoš 57 povezanih