Povezane vesti
Miketić tvrdi da je dobio pretnje uoči protesta u Beogradu na vodi
Danas pre 2 sata
Aktivista inicijative „Most ostaje“ Đorđe Miketić objavio je danas da je dobio uznemiravajuće pretnje po svoju i bezbednost porodice. On je društvenoj mreži „Iks“ (X) napisao da je prinuđen da sa tim izađe u javnost, jer je u policiju… »
Miketić (Most ostaje) tvrdi da je dobio pretnje po ličnu i bezbednost porodice
Beta pre 3 sata
Aktivista inicijative "Most ostaje" Đorđe Miketić objavio je danas da je dobio uznemiravajuće pretnje po svoju i bezbednost porodice. On je društvenoj mreži "Iks" (X) napisao da je prinuđen da sa tim izađe u javnost, jer je u policiju izgubio… »
Miketić: „Prete meni i mojoj porodici, prinuđen sam da kažem javno“
Vreme pre 2 sata
Aktivista Đorđe Miketić je javno objavio da je dobio uznemiravajuće pretnje po ličnu i bezbednost njegove porodice. Aktivista Đorđe Miketić iz inicijative „Most ostaje“ potvdrio je za „Vreme” da je dobio „uznemiravajuće pretnje po… »
Miketić: Dobio sam uznemiravajuće pretnje po bezbednost moje porodice i mene
Nova pre 4 sati
: U danima kada se vrši ogoljena represija režima nad građanima, kada imamo kidnapovanje studenata, politička hapšenja, policijsku torturu, organizovane bande batinaša koji tuku građane i studente, pa i snajperiste na skupštini Srbije, dobio sam… »
Miketić: Dobio sam uznemiravajuće pretnje po bezbednost moje porodice i mene
Novi magazin pre 4 sati
Đorđe Miketić iz inicijative "Most ostaje" napisao je na društvenoj mreži Iks da je dobio "uznemiravajuće pretnje po bezbednost". „Dobio sam uznemiravajuće pretnje po bezbednost moje porodice i mene. U danima kada se vrši ogoljena represija… »
Vesti dana »
Protest kod Beograda na vodi za očuvanje Starog savskog mosta: Ulice blokirane, vozači trube, prvi sukobi, reagovala i policija
Blic pre 10 minutajoš 23 povezane
Ovo su tinejdžeri koji su nasmrt pretukli dečaka u Leskovcu: Šipkama ga brutalno udarali, jedan ima samo 15 godina! Evo ko će biti osumnjičen za ubistvo
Kurir pre 11 minutajoš 39 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 16 minutajoš 33 povezane