Povezane vesti

Miketić tvrdi da je dobio pretnje uoči protesta u Beogradu na vodi

Miketić tvrdi da je dobio pretnje uoči protesta u Beogradu na vodi

Danas 27.11.2024
Aktivista inicijative „Most ostaje“ Đorđe Miketić objavio je danas da je dobio uznemiravajuće pretnje po svoju i bezbednost porodice. On je društvenoj mreži „Iks“ (X) napisao da je prinuđen da sa tim izađe u javnost, jer je u policiju… »
Miketić (Most ostaje) tvrdi da je dobio pretnje po ličnu i bezbednost porodice

Miketić (Most ostaje) tvrdi da je dobio pretnje po ličnu i bezbednost porodice

Beta 27.11.2024
Aktivista inicijative "Most ostaje" Đorđe Miketić objavio je danas da je dobio uznemiravajuće pretnje po svoju i bezbednost porodice. On je društvenoj mreži "Iks" (X) napisao da je prinuđen da sa tim izađe u javnost, jer je u policiju izgubio… »
Miketić: „Prete meni i mojoj porodici, prinuđen sam da kažem javno“

Miketić: „Prete meni i mojoj porodici, prinuđen sam da kažem javno“

Vreme 27.11.2024
Aktivista Đorđe Miketić je javno objavio da je dobio uznemiravajuće pretnje po ličnu i bezbednost njegove porodice. Aktivista Đorđe Miketić iz inicijative „Most ostaje“ potvdrio je za „Vreme” da je dobio „uznemiravajuće pretnje po… »
Miketić: Dobio sam uznemiravajuće pretnje po bezbednost moje porodice i mene

Nova 27.11.2024
: U danima kada se vrši ogoljena represija režima nad građanima, kada imamo kidnapovanje studenata, politička hapšenja, policijsku torturu, organizovane bande batinaša koji tuku građane i studente, pa i snajperiste na skupštini Srbije, dobio sam… »

Novi magazin 27.11.2024
Đorđe Miketić iz inicijative "Most ostaje" napisao je na društvenoj mreži Iks da je dobio "uznemiravajuće pretnje po bezbednost". „Dobio sam uznemiravajuće pretnje po bezbednost moje porodice i mene. U danima kada se vrši ogoljena represija… »

Vesti dana »