Повезане вести

Микетић тврди да је добио претње уочи протеста у Београду на води

Микетић тврди да је добио претње уочи протеста у Београду на води

Данас 27.11.2024
Активиста иницијативе „Мост остаје“ Ђорђе Микетић објавио је данас да је добио узнемиравајуће претње по своју и безбедност породице. Он је друштвеној мрежи „Икс“ (КС) написао да је принуђен да са тим изађе у јавност, јер је у… »
Микетић (Мост остаје) тврди да је добио претње по личну и безбедност породице

Микетић (Мост остаје) тврди да је добио претње по личну и безбедност породице

Бета 27.11.2024
Активиста иницијативе "Мост остаје" Ђорђе Микетић објавио је данас да је добио узнемиравајуће претње по своју и безбедност породице. Он је друштвеној мрежи "Икс" (КС) написао да је принуђен да са тим изађе у јавност, јер је у… »
Микетић: „Прете мени и мојој породици, принуђен сам да кажем јавно“

Микетић: „Прете мени и мојој породици, принуђен сам да кажем јавно“

Време 27.11.2024
Активиста Ђорђе Микетић је јавно објавио да је добио узнемиравајуће претње по личну и безбедност његове породице. Активиста Ђорђе Микетић из иницијативе „Мост остаје“ потвдрио је за „Време” да је добио „узнемиравајуће претње… »
Микетић: Добио сам узнемиравајуће претње по безбедност моје породице и мене

Нова 27.11.2024
: У данима када се врши огољена репресија режима над грађанима, када имамо киднаповање студената, политичка хапшења, полицијску тортуру, организоване банде батинаша који туку грађане и студенте, па и снајперисте на скупштини… »

Нови магазин 27.11.2024
Ђорђе Микетић из иницијативе "Мост остаје" написао је на друштвеној мрежи Икс да је добио "узнемиравајуће претње по безбедност". „Добио сам узнемиравајуће претње по безбедност моје породице и мене. У данима када се врши… »

Вести дана »