Povezane vesti
"Moja vlada je podržala akciju": Montgomeri o svom liku u seriji "Sablja": Nije bilo takvog susreta
Blic pre 5 sati
Vilijam Montgomeri, bivši američki ambasador u Srbiji vreme "Sablje", rekao je da je njegova vlada u "potpunosti podržala" operaciju “Sablja” i dodao da je smatra "neophodnom i uspešnom". Montgomeri je prokomentarisao to što njegov lik pojavljuje… »
Oglasio se bivši američki ambasador Vilijem Montgomeri o TV seriji „Sablja“
Nova pre 5 sati
: Moja vlada je u potpunosti podržala operaciju “Sablja” i smatra je neophodnom i uspešnom, izjavio je za Danas Vilijem Montgomeri, upitan da komentariše to što njegov lik pojavljuje u poslednjoj epizodi TV serija „Sablja“. Moja vlada je u… »
Montgomeri za Danas o TV seriji „Sablja“: Moja vlada je podržala ovu operaciju u potpunosti
Danas pre 7 sati
Moja vlada je u potpunosti podržala operaciju “Sablja” i smatra je neophodnom i uspešnom, izjavio je za Danas Vilijem Montgomeri, upitan da komentariše to što njegov lik pojavljuje u poslednjoj epizodi TV serija „Sablja“. Autori TV serije… »
Vesti dana »
Protest kod Beograda na vodi za očuvanje starog Savskog mosta: Blokada protekla u incidentima, svađi vozača i građana, reagovala i policija (foto, video)
Blic pre 39 minutajoš 25 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih
Strategija koja se krije iza primirja: Šta sve znamo o mirovnom sporazumu između Izraela i Hezbolaha?
Euronews pre 3 satajoš 59 povezanih