Povezane vesti
Vladimir Štimac tvrdi da će na današnji protest u Beogradu biti poslati huligani
Beta 27.11.2024
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac rekao je da ima informacije da će navijači (huligani) biti poslati da napadnu učesnike današnjeg protesta inicijative "Most ostaje" u Beogradu na vodi. "Pošto vam cure informacije na sve strane, čuo… »
Vladimir Štimac tvrdi da će na današnji protest u Beogradu biti poslati huligani
Novi magazin 27.11.2024
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac rekao je da ima informacije da će navijači (huligani) biti poslati da napadnu učesnike današnjeg protesta inicijative "Most ostaje" u Beogradu na vodi. "Pošto vam cure informacije na sve strane, čuo… »
Štimac se obratio navijačima: Nemojte da nas dušmani razdvajaju, a ako baš morate napadnite mene
N1 Info 27.11.2024
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac saopštio je da ima informacije da će navijači biti poslati na učesnike današnjeg protesta inicijative "Most ostaje" u Beogradu na vodi. „Pošto vam cure informacije na sve strane, čuo sam da ćete da… »
Vesti dana »
Zapad nije ujedinjen oko Ukrajine Orban ukazao na veliki problem, pa pomenuo SAD i Mađarsku
Alo pre 34 minutajoš 44 povezane
UŽIVO Dijana Hrka šesti dan štrajkuje glađu: Srednjoškolci i studenti se ne odvajaju od nje, stigli i poljoprivrednici, a podršku pružaju i prosvetni radnici (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 56 povezanih
Uhapšeni "ubačeni snajperisti": Srbija rešila misteriju koja je zvučala kao scenario za akcioni film
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 36 povezanih
Maskirani muškarci došli pred Srpski kulturni centar u Zagrebu: Skandirali "Za dom spremni"
Euronews pre 30 minutajoš 25 povezanih