Povezane vesti
Vladimir Štimac tvrdi da će na današnji protest u Beogradu biti poslati huligani
Beta 27.11.2024
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac rekao je da ima informacije da će navijači (huligani) biti poslati da napadnu učesnike današnjeg protesta inicijative "Most ostaje" u Beogradu na vodi. "Pošto vam cure informacije na sve… »
Štimac se obratio navijačima: Nemojte da nas dušmani razdvajaju, a ako baš morate napadnite mene
N1 Info 27.11.2024
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac saopštio je da ima informacije da će navijači biti poslati na učesnike današnjeg protesta inicijative "Most ostaje" u Beogradu na vodi. „Pošto vam cure informacije na sve strane, čuo sam… »
Vladimir Štimac tvrdi da će na današnji protest u Beogradu biti poslati huligani
Novi magazin 27.11.2024
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac rekao je da ima informacije da će navijači (huligani) biti poslati da napadnu učesnike današnjeg protesta inicijative "Most ostaje" u Beogradu na vodi. "Pošto vam cure informacije na sve… »
Vesti dana »
UŽIVO Tramp postaje predsednik SAD: Dočekan velikim aplauzom (FOTO, VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 94 povezane
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 1 satjoš 84 povezane
UO Advokatske komore Srbije doneo novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Novi magazin pre 41 minutajoš 51 povezana
Vučić u Davosu: Zadovoljan sam razgovorima sa Fon der Lajen, Švabom i kompanijom "Arčer"
RTV pre 11 minutajoš 59 povezanih