Povezane vesti
"Odmah sam primio injekciju": Dejan Petrović se oglasio nakon vesti da je završio u bolnici
Mondo pre 2 sata
Muzičar potvrdio da je imao alergijsku reakciju. Danas je objavljeno da je muzičar Dejan Petrović zadržan u bolnici. Zbog alergijske reakcije koju je dobio, muzičar se našao u zdravstvenoj ustanovi a on je progovorio i šta se desilo i kako se sada… »
Dejan Petrović završio u bolnici: Muzičar se oglasio i otkrio šta se desilo
Nova pre 3 sata
: Muzičar Dejan Petrović završio je u bolnici. Trubač Dejan Petrović oglasio se nakon vesti da je završio u bolnici i otkrio šta se tačno desilo. Naveo je da je u pitanju alergijska reakcija, te da se sada dobro oseća. „Tačno je da sam… »
Naš poznati muzičar Završio u bolnici! Evo zbog čega su morali da ga hospitalizuju, šok detalji
Kurir pre 3 sata
Popularni muzičar Dejan Petrović pre par dana bio je hitno hospitalizovan. Kako tvrdi dobro obavešten izvor za medije, Dejan je završio u bolnici pre tri dana nakon pojave alergijske reakcije. - Dejan je alergičan na bademe, a pojeo je kolač ne… »
Dejan Petrović završio u bolnici: Naš poznati muzičar hitno hospitalizovan zbog alergijske reakcije
Mondo pre 2 sata
Popularni muzičar Dejan Petrović pre par dana bio je hitno hospitalizovan. Dejan Petrović završio je u bolnici pre tri dana nakon pojave alergijske reakcije. "Dejan je alergičan na bademe, a pojeo je kolač ne znajući da sadrži iste. Iako su mu… »
Prvo oglašavanje Dejana Petrovića nakon što je završio u bolnici: Evo zašto je hospitalizovan
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Mnoge je zabrinula vest da je trubač Dejan Petrović zadržan u bolnici. Zbog alergijske reakcije koju je dobio, muzičar se našao u zdravstvenoj ustanovi a on je progovorio i šta se desilo i kako se sada oseća. Niko nije pretpostavio… »
Oglasio se Dejan Petrović nakon što je završio u bolnici: Muzičar otkrio šta se desilo: "Odmah sam primio injekciju"
Blic pre 4 sati
Trubač Dejan Petrović završio je u bolnici, a sada se oglasio za "Blic" i otkrio kako se oseća. Kako nam je Dejan istakao, on je završio u bolnici zbog alergijske reakcije, a sada se dobro oseća. - Tačno je da sam završio u bolnici. Bio sam u… »
Vesti dana »
Završena Blokada Beograda na vodi: Sukobi demonstranata i protivnika protesta, intervenisala policija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 minutajoš 25 povezanih
Preminuo učenik koji je pretučen ispred Hemijske škole u Leskovcu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo
RTS pre 6 minutajoš 53 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih
Strategija koja se krije iza primirja: Šta sve znamo o mirovnom sporazumu između Izraela i Hezbolaha?
Euronews pre 3 satajoš 59 povezanih