Povezane vesti
Zorica Marković otkrila zdravstvene detalje o Saši Popoviću!
Svet plus 27.11.2024
Pevačica Zorica Marković podelila je nove informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića, koji se trenutno nalazi na terapijama prilagođenim preporukama lekara. Markovićeva je istakla da redovno održava kontakt sa porodicom Popović i izrazila… »
"Nadam se da će to da: Pregura..." Pevačica otkrila sve o novoj terapiji Saše Popovića: "To je za sada sve što znam"
Blic 27.11.2024
Pevačica Zorica Marković otkrila je nove detalje o tome kako se sada oseća jedan od čelnika "Granda" Saša Popović, koji već neko vreme odsustvuje sa snimanja zbog zdravstvenih problema. Naime, ona tvrdi da je Saša sada na terapijama koje su se… »
"Dok spava, suzana bdi nad njim" Voditelj otkrio najnovije informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića: Veliki je…
Kurir 27.11.2024
Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme odsustvuje sa posla zbog zdravstvenih problema. Zoran Pejić Peja, sada je za domaće medije progovorio o Sašinom zdravstvenom stanju i borbi. - Ide nabolje stanje, meni je izuzetno… »
"Dok spava, suzana bdi nad njim": Voditelj o zdravstvenom stanju Saše Popovića: "Veliki je borac, zaslužuje da pobedi sve"
Blic 27.11.2024
Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme odsustvuje sa posla zbog zdravstvenih problema. Zoran Pejić Peja, sada je za domaće medije progovorio o Sašinom zdravstvenom stanju i borbi. - Ide nabolje stanje, meni je izuzetno… »
Vesti dana »
UŽIVO Tramp postaje predsednik SAD: Dočekan velikim aplauzom (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 95 povezanih
BLOG UŽIVO U školama širom Srbije prosvetari se izjašnjavaju o nastavku štrajka, incidenti u mnogim sredinama, Vučević uputio novu pretnju
Nova pre 8 minutajoš 85 povezanih
UO Advokatske komore Srbije doneo novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Novi magazin pre 1 satjoš 52 povezane
Donald Tramp položio zakletvu kao 47. predsednik SAD: Zlatno doba Amerike počinje sada
RTV pre 15 minutajoš 67 povezanih
Vučić se obratio iz Davosa: Do 2027. godine vozićemo se letećim automobilima
Blic pre 1 satjoš 64 povezane