Povezane vesti
Zorica Marković otkrila zdravstvene detalje o Saši Popoviću!
Svet plus 27.11.2024
Pevačica Zorica Marković podelila je nove informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića, koji se trenutno nalazi na terapijama prilagođenim preporukama lekara. Markovićeva je istakla da redovno održava kontakt sa porodicom Popović i izrazila nadu da će… »
"Nadam se da će to da: Pregura..." Pevačica otkrila sve o novoj terapiji Saše Popovića: "To je za sada sve što znam"
Blic 27.11.2024
Pevačica Zorica Marković otkrila je nove detalje o tome kako se sada oseća jedan od čelnika "Granda" Saša Popović, koji već neko vreme odsustvuje sa snimanja zbog zdravstvenih problema. Naime, ona tvrdi da je Saša sada na terapijama koje su se menjale u… »
"Dok spava, suzana bdi nad njim" Voditelj otkrio najnovije informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića: Veliki je borac...…
Kurir 27.11.2024
Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme odsustvuje sa posla zbog zdravstvenih problema. Zoran Pejić Peja, sada je za domaće medije progovorio o Sašinom zdravstvenom stanju i borbi. - Ide nabolje stanje, meni je izuzetno drago… »
"Dok spava, suzana bdi nad njim": Voditelj o zdravstvenom stanju Saše Popovića: "Veliki je borac, zaslužuje da pobedi sve"
Blic 27.11.2024
Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme odsustvuje sa posla zbog zdravstvenih problema. Zoran Pejić Peja, sada je za domaće medije progovorio o Sašinom zdravstvenom stanju i borbi. - Ide nabolje stanje, meni je izuzetno drago… »
Vesti dana »

Danas pretežno oblačno, temperature do 23 stepena, povremeno olujni vetrovi
RTV pre 6 satijoš 7 povezanih

"Putin nam daje gomilu: S*anja" Tramp razotkrio na koju kartu igra ruski lider, pa žestoko udario na njega: "Sve na kraju bude besmisleno"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

(Foto, video): Ovakve oluje u Srbiji ranije nismo imali, a mnogi ni ne znaju koliko su opasne! Evo zašto nastaju baš sada i šta je ključni okidač
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Najmanje 110 poginulih u poplavama u Teksasu, traga se za još više od 160
RTV pre 19 minutajoš 2 povezane