Povezane vesti

Štimac na blokadi Beograda na vodi: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim

Štimac na blokadi Beograda na vodi: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim

Nova 27.11.2024
: Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac kazao je da zna ko su navijači koji su napali demonstrante koji protestuju kod Beograda na vodi. „Pošto su došli iz svih opština navijači i znam ih koji su… Da znate da ću posle ovoga da odem u Savski… »
Miketić nakon blokade u Beogradu na vodi: Podnećemo krivične prijave protiv onih koji su provocirali i batinali

Miketić nakon blokade u Beogradu na vodi: Podnećemo krivične prijave protiv onih koji su provocirali i batinali

N1 Info 27.11.2024
Protiv batinaša koji su večeras napadali građane i opoziciju na blokadi raskrsnice u Beogradu na vodi biće podnete krivične prijave, kaže za Nova.rs član inicijative "Most ostaje" Đorđe Miketić. „Sada je plan da prepoznamo sve ove nasilnike… »
Miketić: Krivične prijave protiv batinaša koji su provocirali i udarali građane na protestu

Miketić: Krivične prijave protiv batinaša koji su provocirali i udarali građane na protestu

Radio 021 27.11.2024
Član inicijative "Most ostaje" Đorđe Miketić rekao je da će protiv batinaša koji su večeras napadali građane i opoziciju na blokadi raskrsnice u Beogradu na vodi biti podnete krivične prijave. Dodao je da sada sledi prepoznavanje svih nasilnika… »
Štimac na protestu: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim

Štimac na protestu: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim

N1 Info 27.11.2024
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac kazao je da zna ko su navijači koji su napali demonstrante koji protestuju kod Beograda na vodi. „Pošto su došli iz svih opština navijači i znam ih koji su… Da znate da ću posle ovoga da odem u Savski… »
Cicvarić: SNS batinaši imaju noževe, jedan od njih krenuo na mene

N1 Info 27.11.2024
Student i omladinski aktivista Pavle Cicvarić kazao je da batinaši Srpske napredne stranke (SNS) imaju noževe i da su njima krenuli na građane. „SNS batinaši su upravo pokušali da unište protest ekipe koja brani Stari savski most. Poslali su… »

Novi magazin 27.11.2024
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac kazao je da zna ko su navijači koji su napali demonstrante koji protestuju kod Beograda na vodi. „Pošto su došli iz svih opština navijači i znam ih koji su… Da znate da ću posle ovoga da odem u Savski… »

Novi magazin 27.11.2024
Student i omladinski aktivista Pavle Cicvarić kazao je da batinaši Srpske napredne stranke (SNS) imaju noževe i da su njima krenuli na građane. „SNS batinaši su upravo pokušali da unište protest ekipe koja brani Stari savski most. Poslali su… »

Vesti dana »