Повезане вести

Штимац на блокади Београда на води: Знам ко су навијачи који нападају људе, све ћу да их пријавим

Штимац на блокади Београда на води: Знам ко су навијачи који нападају људе, све ћу да их пријавим

Нова 27.11.2024
: Некадашњи кошаркаш Владимир Штимац казао је да зна ко су навијачи који су напали демонстранте који протестују код Београда на води. „Пошто су дошли из свих општина навијачи и знам их који су… Да знате да ћу после овога да одем… »
Микетић након блокаде у Београду на води: Поднећемо кривичне пријаве против оних који су провоцирали и батинали

Микетић након блокаде у Београду на води: Поднећемо кривичне пријаве против оних који су провоцирали и батинали

Н1 Инфо 27.11.2024
Против батинаша који су вечерас нападали грађане и опозицију на блокади раскрснице у Београду на води биће поднете кривичне пријаве, каже за Нова.рс члан иницијативе "Мост остаје" Ђорђе Микетић. „Сада је план да препознамо све… »
Микетић: Кривичне пријаве против батинаша који су провоцирали и ударали грађане на протесту

Микетић: Кривичне пријаве против батинаша који су провоцирали и ударали грађане на протесту

Радио 021 27.11.2024
Члан иницијативе "Мост остаје" Ђорђе Микетић рекао је да ће против батинаша који су вечерас нападали грађане и опозицију на блокади раскрснице у Београду на води бити поднете кривичне пријаве. Додао је да сада следи препознавање… »
Цицварић: СНС батинаши имају ножеве, један од њих кренуо на мене

Н1 Инфо 27.11.2024
Студент и омладински активиста Павле Цицварић казао је да батинаши Српске напредне странке (СНС) имају ножеве и да су њима кренули на грађане. „СНС батинаши су управо покушали да униште протест екипе која брани Стари савски… »
Штимац на протесту: Знам ко су навијачи који нападају људе, све ћу да их пријавим

Штимац на протесту: Знам ко су навијачи који нападају људе, све ћу да их пријавим

Н1 Инфо 27.11.2024
Некадашњи кошаркаш Владимир Штимац казао је да зна ко су навијачи који су напали демонстранте који протестују код Београда на води. „Пошто су дошли из свих општина навијачи и знам их који су… Да знате да ћу после овога да одем у… »

Нови магазин 27.11.2024
Студент и омладински активиста Павле Цицварић казао је да батинаши Српске напредне странке (СНС) имају ножеве и да су њима кренули на грађане. „СНС батинаши су управо покушали да униште протест екипе која брани Стари савски… »

Нови магазин 27.11.2024
Некадашњи кошаркаш Владимир Штимац казао је да зна ко су навијачи који су напали демонстранте који протестују код Београда на води. „Пошто су дошли из свих општина навијачи и знам их који су… Да знате да ћу после овога да одем у… »

Вести дана »