Povezane vesti
Miketić: Krivične prijave protiv batinaša koji su provocirali i udarali građane na protestu
Radio 021 pre 52 minuta
Član inicijative "Most ostaje" Đorđe Miketić rekao je da će protiv batinaša koji su večeras napadali građane i opoziciju na blokadi raskrsnice u Beogradu na vodi biti podnete krivične prijave. Dodao je da sada sledi prepoznavanje svih nasilnika… »
Štimac na protestu: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim
N1 Info pre 4 sati
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac kazao je da zna ko su navijači koji su napali demonstrante koji protestuju kod Beograda na vodi. „Pošto su došli iz svih opština navijači i znam ih koji su… Da znate da ću posle ovoga da odem u Savski… »
Cicvarić: SNS batinaši imaju noževe, jedan od njih krenuo na mene
N1 Info pre 4 sati
Student i omladinski aktivista Pavle Cicvarić kazao je da batinaši Srpske napredne stranke (SNS) imaju noževe i da su njima krenuli na građane. „SNS batinaši su upravo pokušali da unište protest ekipe koja brani Stari savski most. Poslali su… »
Štimac na blokadi Beograda na vodi: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim
Nova pre 3 sata
: Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac kazao je da zna ko su navijači koji su napali demonstrante koji protestuju kod Beograda na vodi. „Pošto su došli iz svih opština navijači i znam ih koji su… Da znate da ću posle ovoga da odem u Savski… »
Štimac na protestu: Znam ko su navijači koji napadaju ljude, sve ću da ih prijavim
Novi magazin pre 4 sati
Nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac kazao je da zna ko su navijači koji su napali demonstrante koji protestuju kod Beograda na vodi. „Pošto su došli iz svih opština navijači i znam ih koji su… Da znate da ću posle ovoga da odem u Savski… »
Cicvarić: SNS batinaši imaju noževe, jedan od njih krenuo na mene
Novi magazin pre 3 sata
Student i omladinski aktivista Pavle Cicvarić kazao je da batinaši Srpske napredne stranke (SNS) imaju noževe i da su njima krenuli na građane. „SNS batinaši su upravo pokušali da unište protest ekipe koja brani Stari savski most. Poslali su… »
Vesti dana »
BLOG Haos na blokadi u Beogradu na vodi: Batinaši napali građane, među njima bili i funkcioneri SNS-a, aktivisti i opozicija dežuraće u kampu kod Savskog mosta
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Preminuo učenik koji je pretučen ispred Hemijske škole u Leskovcu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo
RTS pre 2 satajoš 53 povezane
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 1 satjoš 54 povezane