Povezane vesti
Novinar Danasa: Napao me gradski većnik SPS-a Slobodan Šolević, unosio mi se u lice
N1 Info 27.11.2024
Novinar Danasa Vojin Radovanović, koji je pratio skupštinsku sednicu Beograda, kaže da ga je napao gradski većnik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević. „Gradski većnik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević mi se uneo u… »
Novinar Danasa: Napao me odbornik SPS-a Slobodan Šolević, unosio mi se u lice
Nova 27.11.2024
: Novinar Danasa Vojin Radovanović, koji je pratio skupštinsku sednicu Beograda, kaže da ga je napao odbornik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević „Odbornik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević mi se uneo u lice, uputio mi… »
UNS: Šolević da odgovara zbog pretnji novinaru Danasa
Novi magazin 27.11.2024
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je siledžijske pretnje koje je član Gradskog veća Beograda Slobodan Šolević uputio novinaru dnevnog lista "Danas" Vojinu Radovanoviću i traži da Šolević odgovara. Radovanović je za sajt UNS-a rekao da je… »
Član gradskog veća Slobodan Šolević pretio novinaru Danasa
Danas 27.11.2024
Slobodan Šolević u Skupštini grada Beograda pretio je novinaru Danasa Vojinu Radovanoviću koji je izveštavao sa sednice Skupštine grada. Naime, u trenutku se pojavio Simo Spasić kojeg je obezbeđenje probalo da istera. Tu se pojavio i Šolević… »
Vesti dana »
Kraj ere jeftinog gasa: Ukrajina zatvorila ruski gasovod ka Evropskoj uniji
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Vozilo uletelo u gomilu u Nju Orleansu, najmanje 10 poginulih, 30 povređenih, napadač ubijen (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
„Niko nije video da Branko nosi oružje jer mu je ruka bila iza leđa. Svemu je prethodila svađa“: Novi detalji dvostrukog ubistva u Arilju
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Sferopulos otkrio koji igrači su pod upitnikom: Evo šta je rekao trener Zvezde pred Baskoniju!
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih