Povezane vesti

Novinar Danasa: Napao me gradski većnik SPS-a Slobodan Šolević, unosio mi se u lice

Novinar Danasa: Napao me gradski većnik SPS-a Slobodan Šolević, unosio mi se u lice

N1 Info pre 4 sati
Novinar Danasa Vojin Radovanović, koji je pratio skupštinsku sednicu Beograda, kaže da ga je napao gradski većnik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević. „Gradski većnik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević mi se uneo u… »
Novinar Danasa: Napao me odbornik SPS-a Slobodan Šolević, unosio mi se u lice

Novinar Danasa: Napao me odbornik SPS-a Slobodan Šolević, unosio mi se u lice

Nova pre 4 sati
: Novinar Danasa Vojin Radovanović, koji je pratio skupštinsku sednicu Beograda, kaže da ga je napao odbornik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević „Odbornik Socijalističke partiije Srbije Slobodan Šolević mi se uneo u lice, uputio mi… »
UNS: Šolević da odgovara zbog pretnji novinaru Danasa

UNS: Šolević da odgovara zbog pretnji novinaru Danasa

Novi magazin pre 5 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je siledžijske pretnje koje je član Gradskog veća Beograda Slobodan Šolević uputio novinaru dnevnog lista "Danas" Vojinu Radovanoviću i traži da Šolević odgovara. Radovanović je za sajt UNS-a rekao da je… »
Član gradskog veća Slobodan Šolević pretio novinaru Danasa

Član gradskog veća Slobodan Šolević pretio novinaru Danasa

Danas pre 10 sati
Slobodan Šolević u Skupštini grada Beograda pretio je novinaru Danasa Vojinu Radovanoviću koji je izveštavao sa sednice Skupštine grada. Naime, u trenutku se pojavio Simo Spasić kojeg je obezbeđenje probalo da istera. Tu se pojavio i Šolević… »

Vesti dana »