Повезане вести

Елшник: Сјајно вече за клуб и навијаче

Елшник: Сјајно вече за клуб и навијаче

Спортски журнал 27.11.2024
Надам се да је ова победа тај први корак који нам је требао да направимо. Репрезентативац Словеније Тими Макс Елшник је истакао понос због велике победе Црвене звезде над Штутгартом - 5:1. - Мало сам уморан, доста је било трчања… »
Звезда "разбила" Штутгарт и зарадила милионе!

Звезда "разбила" Штутгарт и зарадила милионе!

Спортске.нет 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде одиграли су вечерас импресивну утакмицу и показали да нису случајно део елитног европског такмичења. Декласирали су Штутгарт на свом терену резултатом 5:1 у петом колу Лиге шампиона и тако на три кола пре… »
Милојевић имао жесток одговор за здравка кузмановића: Тренер Звезде реаговао на медијске натписе! (видео)

Милојевић имао жесток одговор за здравка кузмановића: Тренер Звезде реаговао на медијске натписе! (видео)

Хот спорт 27.11.2024
Ево шта је имао да поручи! Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! – Увек је лепо када се победи, мислим да смо… »
(Твиоти) делије у делиријуму након велике победе Звезде: „Докторски спремљен меч Владана Милојевића!“

(Твиоти) делије у делиријуму након велике победе Звезде: „Докторски спремљен меч Владана Милојевића!“

Хот спорт 27.11.2024
„Како пуче петарда старог пиротехничара Владана Милојевића!“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! А навијачи… »
Звездина огромна зарада у европској елити: Црвено-бели су овом победом инкасирали велику своту новца!

Звездина огромна зарада у европској елити: Црвено-бели су овом победом инкасирали велику своту новца!

Хот спорт 27.11.2024
Ево колико су црвено-бели зарадили! Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Објава коју дели ХОТСПОРТ –… »
Мирко Иванић пресрећан: „Много ми значи искрено – Патио сам, нисам имао толико дугу повреду у каријери“

Мирко Иванић пресрећан: „Много ми значи искрено – Патио сам, нисам имао толико дугу повреду у каријери“

Хот спорт 27.11.2024
„Био сам срећан кад сам се вратио да тренирам“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Један од кључних… »
Елшник: ''Свака част ономе ко је рекао да од петог кола палимо моторе''

Елшник: ''Свака част ономе ко је рекао да од петог кола палимо моторе''

Спортске.нет 27.11.2024
Преко 12 километара је претрчао Тими Макс Елшник вечерас против Штутгарта, али не само то, него је асистирао код голова Иванића и Радоњића. После меча је био исцрпљен, али свакако задовољан одиграном утакмицом и великом… »
Млади голман и даље не верује: Гутеша после победе Звезде: " До пре три године сам бранио у трећој лиги, а данас..."

Млади голман и даље не верује: Гутеша после победе Звезде: " До пре три године сам бранио у трећој лиги, а данас..."

Вечерње новости 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде декласирали су Штутгарт у Лиги шампиона резултатом 5:1, након меча млади голман Иван Гутеша открио је како се осећа после велике победе. Фото: Профимедиа Истакао је Гутеша да је ово велика победа. - Јако… »
Владан Милојевић честитао играчима на великој победи

Владан Милојевић честитао играчима на великој победи

Политика 27.11.2024
Увек је лепо када се победи, мислим да смо одиграли добру утакмицу против једног јако доброг противника, играли смо против бундеслигаша, вицепрвака Немачке, екипе која је сјајна, велика победа за Звезду, уопште српски народ… »
"Доста је тога неправедног!" Владан Милојевић после Црвена звезда - Штутгарт ово није хтео да прећути: Безобразлук!

"Доста је тога неправедног!" Владан Милојевић после Црвена звезда - Штутгарт ово није хтео да прећути: Безобразлук!

Вечерње новости 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде декласирали су Штутгарт у Лиги шампиона резултатом 5:1, након меча стратег Црвене звезде Владан Милојевић био је врло оштар. ФОТО: М. Вукадиновић Анализирао је меч Милојевић - Увек је лепо кад се победи… »
Славковић пред Вулфсе: Морамо да бранимо домаћи паркет (ВИДЕО)

Славковић пред Вулфсе: Морамо да бранимо домаћи паркет (ВИДЕО)

Спорт клуб 27.11.2024
Кошаркаши Будућности улазе у завршну фазу припрема за дуел са екипом Вулфса из Литваније у деветом колу Еврокупа, која је на програму 29. новембра, са почетком у 19 часова. Будућност има скор 3-5, Вулфси 5-3, а меч који следи… »
Лепа вест из Љубљане: Митровић напада Хамбург (ВИДЕО)

Лепа вест из Љубљане: Митровић напада Хамбург (ВИДЕО)

Спорт клуб 27.11.2024
Звездан Митровић тренер Цедевита Олимпије после проблема и операције леђа враћа се на клупу шампиона Словеније, после два месеца. Бивши селектор Црне Горе, тренер Монака и Асвела, предводиће екипу против Хамбурга у деветом колу… »

Вести дана »