Povezane vesti
Elšnik: Sjajno veče za klub i navijače
Sportski žurnal pre 3 dana
Nadam se da je ova pobeda taj prvi korak koji nam je trebao da napravimo. Reprezentativac Slovenije Timi Maks Elšnik je istakao ponos zbog velike pobede Crvene zvezde nad Štutgartom - 5:1. - Malo sam umoran, dosta je bilo trčanja i teških duela, malo… »
Zvezda "razbila" Štutgart i zaradila milione!
Sportske.net pre 3 dana
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras impresivnu utakmicu i pokazali da nisu slučajno deo elitnog evropskog takmičenja. Deklasirali su Štutgart na svom terenu rezultatom 5:1 u petom kolu Lige šampiona i tako na tri kola pre kraja ostali u igri… »
Milojević imao žestok odgovor za zdravka kuzmanovića: Trener Zvezde reagovao na medijske natpise! (video)
Hot sport pre 2 dana
Evo šta je imao da poruči! Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! – Uvek je lepo kada se pobedi, mislim da smo odigrali dobru… »
Zvezdina ogromna zarada u evropskoj eliti: Crveno-beli su ovom pobedom inkasirali veliku svotu novca!
Hot sport pre 2 dana
Evo koliko su crveno-beli zaradili! Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE… »
(Tvioti) delije u delirijumu nakon velike pobede Zvezde: „Doktorski spremljen meč Vladana Milojevića!“
Hot sport pre 2 dana
„Kako puče petarda starog pirotehničara Vladana Milojevića!“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! A navijači Zvezde su i… »
Mirko Ivanić presrećan: „Mnogo mi znači iskreno – Patio sam, nisam imao toliko dugu povredu u karijeri“
Hot sport pre 2 dana
„Bio sam srećan kad sam se vratio da treniram“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Jedan od ključnih trenutaka bio je gol… »
Elšnik: ''Svaka čast onome ko je rekao da od petog kola palimo motore''
Sportske.net pre 2 dana
Preko 12 kilometara je pretrčao Timi Maks Elšnik večeras protiv Štutgarta, ali ne samo to, nego je asistirao kod golova Ivanića i Radonjića. Posle meča je bio iscrpljen, ali svakako zadovoljan odigranom utakmicom i velikom pobedom od 5:1. ''Umoran… »
Mladi golman i dalje ne veruje: Guteša posle pobede Zvezde: " Do pre tri godine sam branio u trećoj ligi, a danas..."
Večernje novosti pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Štutgart u Ligi šampiona rezultatom 5:1, nakon meča mladi golman Ivan Guteša otkrio je kako se oseća posle velike pobede. Foto: Profimedia Istakao je Guteša da je ovo velika pobeda. - Jako smo srećni posle… »
Vladan Milojević čestitao igračima na velikoj pobedi
Politika pre 2 dana
Uvek je lepo kada se pobedi, mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv jednog jako dobrog protivnika, igrali smo protiv bundesligaša, viceprvaka Nemačke, ekipe koja je sjajna, velika pobeda za Zvezdu, uopšte srpski narod, čestitao bih našim… »
"Dosta je toga nepravednog!" Vladan Milojević posle Crvena zvezda - Štutgart ovo nije hteo da prećuti: Bezobrazluk!
Večernje novosti pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Štutgart u Ligi šampiona rezultatom 5:1, nakon meča strateg Crvene zvezde Vladan Milojević bio je vrlo oštar. FOTO: M. Vukadinović Analizirao je meč Milojević - Uvek je lepo kad se pobedi. Odigrali smo dobru… »
Slavković pred Vulfse: Moramo da branimo domaći parket (VIDEO)
Sport klub pre 3 dana
Košarkaši Budućnosti ulaze u završnu fazu priprema za duel sa ekipom Vulfsa iz Litvanije u devetom kolu Evrokupa, koja je na programu 29. novembra, sa početkom u 19 časova. Budućnost ima skor 3-5, Vulfsi 5-3, a meč koji sledi, kao i gotovo svaki… »
Lepa vest iz Ljubljane: Mitrović napada Hamburg (VIDEO)
Sport klub pre 3 dana
Zvezdan Mitrović trener Cedevita Olimpije posle problema i operacije leđa vraća se na klupu šampiona Slovenije, posle dva meseca. Bivši selektor Crne Gore, trener Monaka i Asvela, predvodiće ekipu protiv Hamburga u devetom kolu Evrokupa. Utakmica je… »
Vesti dana »
"Srbija je na udaru koordinisane propagandne kampanje Kurtijevog režima" Đurić najoštrije osudio napad na kanal Ibar - Lepenac: "Njegove laži neće proći!"
Kurir pre 1 satjoš 175 povezanih
Pritisci na nastavnike Jovine gimnazije nakon što su učenici treći put učestvovali u akciji „Zastani Novi Sade“
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih
Veje širom Srbije već 12 sati, očekuje se i pola metra snega, a evo šta nam donosi početak decembra
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih