Повезане вести
"Сазнао сам Да ми се син дрогира" Велика исповест Аце Лукаса, открио шоканту истину о наследнику и борби са пороком: Нисам…
Курир 27.11.2024
Аца Лукас гостовао је у једном подкасту где је отворено говорио о конзумирању недозвољених супстанци, те открио како је реаговао када је сазнао да му је син кренуо странпутицом. - Како мислиш да је најбоље да се васпитају… »
Сазнање да му се син дрогира Ацу је натерало на ово: Нисам могао да му кажем не, јер…
Свет & Скандал 27.11.2024
Син Аце Лукаса се дрогирао, певач све признао Аца Лукас иза себе има веома буран живот, а познато је да се током њега једно време и дрогирао, о чему је говорио више пута, а све како би деци указао на то какво је дрога зло… »
Аца Лукас у исповести открио истину о наследнику: "Сазнао сам да се дрогира"
Б92 27.11.2024
Аца Лукас гостовао је у подкасту у којем је открио да је и његов наследник конзумирао недозвољене супстанце. Водитељ познатог македонског подкаста разговарао је са Ацом Лукасом о многим темама, а највише се осврнуо на тему о… »
"Сазнао сам да се мој син дрогира": Лукас први пут о наследнику и борби са пороцима, овако га је условио: "Од њих нисам крио…
Блиц 27.11.2024
Фолк певач Алелсандар Вуксановић, познатији као Аца Лукас први пут је говорио о појединим темама из живота и том приликом говорио је о свом сину који је конзумирао недозвољене супстанце. - Како мислиш да је најбоље да се… »
"Сазнао сам да ми се син дрогира": Аца Лукас чуо од других, па оставио њему да "сабира колико је 1+1"
Мондо 27.11.2024
Фолкер Аца Лукас проговорио о борби с наркотицима, али и вести о сину која је дошла до њега... Аца Лукас гостовао је у једном подкасту где је отворено говорио о конзумирању недозвољених супстанци, те открио како је реаговао… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: САД нису дозволиле НИС-у да настави са радом, траже потпуни излазак Русије из власништва
Морава инфо пре 1 сатјош 64 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Шта ће, према мишљењу потпредседника ССП, Влада Србије усвојити на сутрашњој ванредној седници у вези са НИС-ом?
Данас пре 51 минутајош 21 повезана
„Орлићи“ у елитној рунди на путу за еуро: Преокретом савладали Грузију
Дневник пре 41 минутајош 27 повезаних