Povezane vesti

Zvezdina "petarda" Štutgartu; "Nije hrišćanski da nas ovoliko ponižavaju"; Milojević veruje u prolaz

Zvezdina "petarda" Štutgartu; "Nije hrišćanski da nas ovoliko ponižavaju"; Milojević veruje u prolaz

B92 pre 28 minuta
Crvena zvezda razbila je Štutgart u petom kolu Lige šampiona rezultatom 5:1. Utakmicu i sva dešavanja posle nje mogli ste da pratite uživo uz B92.sport. Crvena zvezda je pobedom ostvarila prvu pobedu ove sezone, odnosno osvojila prve bodove. Sada ih… »
Mrkela: ''Letnja pojačanja se odlično pokazala''

Mrkela: ''Letnja pojačanja se odlično pokazala''

Sportske.net pre 46 minuta
Brojne su reakcije posle večerašnje izvanredne igre i ubedljive pobede Crvene zvezde nad Štutgartom na Marakani od 5:1. Zvezda je do prvih bodova u novom formatu Lige šampiona stigla u velikom stilu, a s obzirom na razvoj događaja na terenu, gosti iz… »
Krunić: Mnogi su nas potcenili, pokazali smo da smo veliki tim

Krunić: Mnogi su nas potcenili, pokazali smo da smo veliki tim

Sport klub pre 1 sat
Crvena zvezda je ostvarila prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone, a jedan od junaka bio je i Rade Krunić, koji je postigao prvenac u elitnom takmičenju. Vezista je postigao gol za preokret i vođstvo 2:1. – Najbitnija je pobeda, gol je dodatni bonus… »
Marin: Zvezdina krila prave nemir svima u Evropi (VIDEO)

Marin: Zvezdina krila prave nemir svima u Evropi (VIDEO)

Sport klub pre 1 sat
Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin bio je presrećan posle ubedljive pobede protiv Štutgarta (5:1), a u razgovoru sa novinarima rekao je da se nešto slično dugo nije videlo u Srbiji. “Istorijska pobeda protiv vicešampiona Bundeslige… »
Sebastijan Henes, Trener Štutgarta, isfrustriran porazom od Zvezde: Prvi gol nam dao lažnu sigurnost

Sebastijan Henes, Trener Štutgarta, isfrustriran porazom od Zvezde: Prvi gol nam dao lažnu sigurnost

Euronews pre 1 sat
Neverovatan uspeh Crvene zvezde, koja je ostvarila svoje prve poene u novom formatu Lige šampiona trijumfom nad Štutgartom od 5:1 (2:1) u petoj rundi takmičenja na stadionu "Rajko Mitić". Nakon utakmice, vidno isfrustrirani trener "švaba" Sebastijan… »
Marin: Veliki je uspeh pobediti vicešampiona Nemačke

Marin: Veliki je uspeh pobediti vicešampiona Nemačke

Sportski žurnal pre 46 minuta
Crvena zvezda je u 5. kolu Lige šampiona pobedila Štutgart 5:1. Fudbaleri Crvene zvezde su u utakmici petog kola Lige šampiona savladali Štutgart 5:1. Utiske je sumirao tehnički direktor Zvezde Marko Marin: ‍- Pre svega bih želeo da čestitam… »
Guteša: "Pre skoro dve godine branio sam u trećoj ligi, ali u Zvezdi se ostvaruju snovi"

Guteša: "Pre skoro dve godine branio sam u trećoj ligi, ali u Zvezdi se ostvaruju snovi"

Sportske.net pre 58 minuta
Možda i najveće iznenađenje u prvih 11 Dejana Milojevića bio je golman Ivan Guteša. Momak, koji je zbog povreda Glazera i Ilića odigrao svoju najveću utakmicu u karijeri i primio svega jedan gol. "Velika utakmica za mene i čitavu ekipu. Pokazali… »
SKener: Silas je sila, a Krunić i Elšnik Zvezdin zid

SKener: Silas je sila, a Krunić i Elšnik Zvezdin zid

Sport klub pre 58 minuta
Dočekala je Crvena zvezda Krunića, Elšnika i Silasa u izdanjima koje je priželjkivala kad ih je dovodila, a pred njihovom igračkom dominacijom Štutgart nije mogao ništa na Marakani i pretrpeo je katastrofu. Sjajnom trilingu pridružili su se… »
Henes: Ljut sam i besan, ne smemo da ponovimo ovakve nastupe

Henes: Ljut sam i besan, ne smemo da ponovimo ovakve nastupe

Sportski žurnal pre 40 minuta
Prvi gol nam je dao samo lažnu sigurnost - naveo je trener Štutgarta. Trener Štutgarta Sebastijan Henes rekao je posle večerašnjeg debakla protiv Crvene zvezde (1:5) da je ljut i besan. - Ne moram mnogo da kažem o ovoj utakmici. Od samog početka… »
"Da mi je neko pre dve godine rekao da ću biti ovde..." VIDEO

"Da mi je neko pre dve godine rekao da ću biti ovde..." VIDEO

B92 pre 1 sat
Ivan Guteša, mladi golman Crvene zvezde, sumirao je utiske posle debija u Ligi šampiona. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Štutgart rezultatom 5:1 i osvojili prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Guteša je pomalo neočekivano dobio… »
Henes posle debakla u Beogradu: "Ljut sam i besan zbog prilike koju smo imali"

Henes posle debakla u Beogradu: "Ljut sam i besan zbog prilike koju smo imali"

Sportske.net pre 1 sat
Trener Štutgarta Sebastijan Henes, sin slavnog Ditera i bratanac još slavnijeg Ulija, na konferenciji za štampu je izneo svoje utiske nakon debakla njegove ekipe u duelu protiv Crvene zvezde u petom kolu Lige šampiona. Prvak Srbije je deklasirao… »
Rade Krunić: „Mnogi su nas potcenili“

Rade Krunić: „Mnogi su nas potcenili“

Hot sport pre 1 sat
„Danas je loše krenulo ali smo izjednačili posle par minuta“ Crvena zvezda ostvarila je impresivnu pobedu pred domaćom publikom, savladavši Štutgart rezultatom 5:1. Ovaj trijumf nad vicešampionom Nemačke zadržao je crveno-bele u borbi za… »
Imamo promašaj godine! Ne, ne, ovo nije moguće… (VIDEO)

Imamo promašaj godine! Ne, ne, ovo nije moguće… (VIDEO)

Sport klub pre 2 sata
Fudbaleri Šturma u 5. kolu Lige šampiona dočekali su špansku Đironu, a sa stadiona u Klagenfurtu nam dolazi ozbiljan kandidat za promašaj godine. Nije bilo golova u prvom poluvremenu, a najveći „krivac“ za to je Ivan Martin koji je u 27. minuti… »
Ivanić: "Patio sam dva meseca, mnogo mi znači ovaj dan"

Ivanić: "Patio sam dva meseca, mnogo mi znači ovaj dan"

Sportske.net pre 2 sata
Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić blistao je posle ubedljive pobede njegovog tima protiv Štutgarta u petom kolu Lige šampiona. Prvak Srbije je deklasirao vicešampiona Nemačke sa 5:1, sada ima tri boda i još je u igri da prođe u nokaut fazu… »
B92.sport skener: Gde se ovaj tim krio?

B92.sport skener: Gde se ovaj tim krio?

B92 pre 2 sata
Pet godina je čekala Crvena zvezda na pobedu u Ligi šampiona i sa pet golova obeležila kraj tom čekanju. Od Olimpijakosa, pa sve do Štutgarta (5:1), da toliko je prošlo. Ako će crveno-beli ovako ubuduće igrati, vredelo je čekati. Sa kamatom je… »
Krunić: "Mnogi su nas potcenili, ali pokazali smo šta smo i ko smo"

Krunić: "Mnogi su nas potcenili, ali pokazali smo šta smo i ko smo"

B92 pre 1 sat
Rade Krunić, fudbaler Crvene zvezde, sumirao je utiske posle ubedljive pobede njegovog tima u Ligi šampiona. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Štutgart rezultatom 5:1 i osvojili prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Krunić je odigrao… »
"Protiv milana ćemo izgledati još bolje": Marko Marin najavio novi početak Crvene zvezde

"Protiv milana ćemo izgledati još bolje": Marko Marin najavio novi početak Crvene zvezde

Večernje novosti pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde su u utakmici petog kola Lige šampiona savladali ekipu Štutgarta, a nakon velike pobede i sjajne partije utiske je sumirao tehnički direktor kluba - Marko Marin. FOTO: FK Crvena zvezda - Pre svega bih želeo da čestitam… »
Mrkela: Pobeda nad Štutgartom ne dolazi kao iznenađenje

Mrkela: Pobeda nad Štutgartom ne dolazi kao iznenađenje

Večernje novosti pre 1 sat
Sportski direktor Crvene zvezde - Mitar Mrkela je izneo prve utiske posle velike pobede Crvene zvezde u Ligi šampiona, protiv ekipe Štutgarta. FOTO: FK Crvena zvezda - Znali smo da posedujemo veliki kvalitet, te nas ova partija nije iznenadila. Gosti iz… »
Promašaj sezone - Đirona se obrukala, pa izgubila VIDEO

Promašaj sezone - Đirona se obrukala, pa izgubila VIDEO

B92 pre 2 sata
Fudbaleri Šturma pobedili su Đironu rezultatom 1:0 u utakmici 5. kola Lige šampiona. Fudbaleri Šturma iz Graca dočekali su Đironu u 5. kolu Lige šampiona i u prvom poluvremenu tog meča golova nije bilo, ali smo videli jedan neverovatan promašaj… »

Vesti dana »