Povezane vesti

Marin: Veliki je uspeh pobediti vicešampiona Nemačke

Marin: Veliki je uspeh pobediti vicešampiona Nemačke

Sportski žurnal 27.11.2024
Crvena zvezda je u 5. kolu Lige šampiona pobedila Štutgart 5:1. Fudbaleri Crvene zvezde su u utakmici petog kola Lige šampiona savladali Štutgart 5:1. Utiske je sumirao tehnički direktor Zvezde Marko Marin: ‍- Pre svega bih želeo da čestitam… »
Henes posle debakla u Beogradu: "Ljut sam i besan zbog prilike koju smo imali"

Henes posle debakla u Beogradu: "Ljut sam i besan zbog prilike koju smo imali"

Sportske.net 27.11.2024
Trener Štutgarta Sebastijan Henes, sin čuvenog Ditera i bratanac "alfe i omege" Bajerna Ulija, na konferenciji za štampu je izneo svoje utiske nakon debakla njegove ekipe u duelu protiv Crvene zvezde u petom kolu Lige šampiona. Prvak Srbije je… »
Ivanić: "Patio sam dva meseca, osećali smo da će ovo biti velika noć"

Ivanić: "Patio sam dva meseca, osećali smo da će ovo biti velika noć"

Sportske.net 27.11.2024
Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić blistao je od sreće posle ubedljive pobede njegovog tima protiv Štutgarta u petom kolu Lige šampiona. Prvak Srbije je deklasirao vicešampiona Nemačke sa 5:1, sada ima tri boda i još je u igri da prođe u nokaut… »
Zvezdina "petarda" Štutgartu; "Nije hrišćanski da nas ovoliko ponižavaju"; Milojević veruje u prolaz

Zvezdina "petarda" Štutgartu; "Nije hrišćanski da nas ovoliko ponižavaju"; Milojević veruje u prolaz

B92 27.11.2024
Crvena zvezda razbila je Štutgart u petom kolu Lige šampiona rezultatom 5:1. Utakmicu i sva dešavanja posle nje mogli ste da pratite uživo uz B92.sport. Crvena zvezda je pobedom ostvarila prvu pobedu ove sezone, odnosno osvojila prve bodove. Sada ih… »
Mrkela: ''Letnja pojačanja se odlično pokazala''

Mrkela: ''Letnja pojačanja se odlično pokazala''

Sportske.net 27.11.2024
Brojne su reakcije posle večerašnje izvanredne igre i ubedljive pobede Crvene zvezde nad Štutgartom na Marakani od 5:1. Zvezda je do prvih bodova u novom formatu Lige šampiona stigla u velikom stilu, a s obzirom na razvoj događaja na terenu, gosti iz… »
Krunić: Mnogi su nas potcenili, pokazali smo da smo veliki tim

Krunić: Mnogi su nas potcenili, pokazali smo da smo veliki tim

Sport klub 27.11.2024
Crvena zvezda je ostvarila prvu pobedu u Ligi šampiona ove sezone, a jedan od junaka bio je i Rade Krunić, koji je postigao prvenac u elitnom takmičenju. Vezista je postigao gol za preokret i vođstvo 2:1. – Najbitnija je pobeda, gol je dodatni bonus… »
Marin: Zvezdina krila prave nemir svima u Evropi (VIDEO)

Marin: Zvezdina krila prave nemir svima u Evropi (VIDEO)

Sport klub 27.11.2024
Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin bio je presrećan posle ubedljive pobede protiv Štutgarta (5:1), a u razgovoru sa novinarima rekao je da se nešto slično dugo nije videlo u Srbiji. “Istorijska pobeda protiv vicešampiona Bundeslige… »
Sebastijan Henes, Trener Štutgarta, isfrustriran porazom od Zvezde: Prvi gol nam dao lažnu sigurnost

Sebastijan Henes, Trener Štutgarta, isfrustriran porazom od Zvezde: Prvi gol nam dao lažnu sigurnost

Euronews 27.11.2024
Neverovatan uspeh Crvene zvezde, koja je ostvarila svoje prve poene u novom formatu Lige šampiona trijumfom nad Štutgartom od 5:1 (2:1) u petoj rundi takmičenja na stadionu "Rajko Mitić". Nakon utakmice, vidno isfrustrirani trener "švaba" Sebastijan… »
Guteša: "Pre skoro dve godine branio sam u trećoj ligi, ali u Zvezdi se ostvaruju snovi"

Guteša: "Pre skoro dve godine branio sam u trećoj ligi, ali u Zvezdi se ostvaruju snovi"

Sportske.net 27.11.2024
Možda i najveće iznenađenje u prvih 11 Dejana Milojevića bio je golman Ivan Guteša. Momak, koji je zbog povreda Glazera i Ilića odigrao svoju najveću utakmicu u karijeri i primio svega jedan gol. "Velika utakmica za mene i čitavu ekipu. Pokazali… »
SKener: Silas je sila, a Krunić i Elšnik Zvezdin zid

SKener: Silas je sila, a Krunić i Elšnik Zvezdin zid

Sport klub 27.11.2024
Dočekala je Crvena zvezda Krunića, Elšnika i Silasa u izdanjima koje je priželjkivala kad ih je dovodila, a pred njihovom igračkom dominacijom Štutgart nije mogao ništa na Marakani i pretrpeo je katastrofu. Sjajnom trilingu pridružili su se… »
Henes: Ljut sam i besan, ne smemo da ponovimo ovakve nastupe

Henes: Ljut sam i besan, ne smemo da ponovimo ovakve nastupe

Sportski žurnal 27.11.2024
Prvi gol nam je dao samo lažnu sigurnost - naveo je trener Štutgarta. Trener Štutgarta Sebastijan Henes rekao je posle večerašnjeg debakla protiv Crvene zvezde (1:5) da je ljut i besan. - Ne moram mnogo da kažem o ovoj utakmici. Od samog početka… »
"Da mi je neko pre dve godine rekao da ću biti ovde..." VIDEO

"Da mi je neko pre dve godine rekao da ću biti ovde..." VIDEO

B92 27.11.2024
Ivan Guteša, mladi golman Crvene zvezde, sumirao je utiske posle debija u Ligi šampiona. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Štutgart rezultatom 5:1 i osvojili prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Guteša je pomalo neočekivano dobio… »
Rade Krunić: „Mnogi su nas potcenili“

Rade Krunić: „Mnogi su nas potcenili“

Hot sport 27.11.2024
„Danas je loše krenulo ali smo izjednačili posle par minuta“ Crvena zvezda ostvarila je impresivnu pobedu pred domaćom publikom, savladavši Štutgart rezultatom 5:1. Ovaj trijumf nad vicešampionom Nemačke zadržao je crveno-bele u borbi za… »
Imamo promašaj godine! Ne, ne, ovo nije moguće… (VIDEO)

Imamo promašaj godine! Ne, ne, ovo nije moguće… (VIDEO)

Sport klub 27.11.2024
Fudbaleri Šturma u 5. kolu Lige šampiona dočekali su špansku Đironu, a sa stadiona u Klagenfurtu nam dolazi ozbiljan kandidat za promašaj godine. Nije bilo golova u prvom poluvremenu, a najveći „krivac“ za to je Ivan Martin koji je u 27. minuti… »
B92.sport skener: Gde se ovaj tim krio?

B92.sport skener: Gde se ovaj tim krio?

B92 27.11.2024
Pet godina je čekala Crvena zvezda na pobedu u Ligi šampiona i sa pet golova obeležila kraj tom čekanju. Od Olimpijakosa, pa sve do Štutgarta (5:1), da toliko je prošlo. Ako će crveno-beli ovako ubuduće igrati, vredelo je čekati. Sa kamatom je… »
Krunić: "Mnogi su nas potcenili, ali pokazali smo šta smo i ko smo"

Krunić: "Mnogi su nas potcenili, ali pokazali smo šta smo i ko smo"

B92 27.11.2024
Rade Krunić, fudbaler Crvene zvezde, sumirao je utiske posle ubedljive pobede njegovog tima u Ligi šampiona. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Štutgart rezultatom 5:1 i osvojili prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Krunić je odigrao… »
"Protiv milana ćemo izgledati još bolje": Marko Marin najavio novi početak Crvene zvezde

"Protiv milana ćemo izgledati još bolje": Marko Marin najavio novi početak Crvene zvezde

Večernje novosti 27.11.2024
Fudbaleri Crvene zvezde su u utakmici petog kola Lige šampiona savladali ekipu Štutgarta, a nakon velike pobede i sjajne partije utiske je sumirao tehnički direktor kluba - Marko Marin. FOTO: FK Crvena zvezda - Pre svega bih želeo da čestitam… »
Mrkela: Pobeda nad Štutgartom ne dolazi kao iznenađenje

Mrkela: Pobeda nad Štutgartom ne dolazi kao iznenađenje

Večernje novosti 27.11.2024
Sportski direktor Crvene zvezde - Mitar Mrkela je izneo prve utiske posle velike pobede Crvene zvezde u Ligi šampiona, protiv ekipe Štutgarta. FOTO: FK Crvena zvezda - Znali smo da posedujemo veliki kvalitet, te nas ova partija nije iznenadila. Gosti iz… »
Promašaj sezone - Đirona se obrukala, pa izgubila VIDEO

Promašaj sezone - Đirona se obrukala, pa izgubila VIDEO

B92 27.11.2024
Fudbaleri Šturma pobedili su Đironu rezultatom 1:0 u utakmici 5. kola Lige šampiona. Fudbaleri Šturma iz Graca dočekali su Đironu u 5. kolu Lige šampiona i u prvom poluvremenu tog meča golova nije bilo, ali smo videli jedan neverovatan promašaj… »

Vesti dana »