Povezane vesti

Guteša: Dres sa ove utakmice će sigurno ići u ram

Guteša: Dres sa ove utakmice će sigurno ići u ram

Sportski žurnal pre 1 dan
Crvena zvezda je u 5. kolu Lige šampiona pobedila Štutgart 5:1. Posle velike pobede Crvene zvezde nad Štutgartom debitant u Ligi šampiona golman Ivan Guteša je izneo utiske: - Zaista velika pobeda za nas i u pravom momentu posle već četiri odigrane… »
Marin: "Milojević me pred meč pitao šta mislim o ovoj stvari..."

Marin: "Milojević me pred meč pitao šta mislim o ovoj stvari..."

Sportske.net pre 1 dan
Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde i bivši fudbaler crveno-belih, sijao je od sreće posle pobede prvaka Srbije nad Štutgartom rezultatom 5:1 u petom kolu Lige šampiona. Nekadašnji reprezentativac Nemačke je razgovarao sa novinarima posle… »
Jovan Mijatović gledao zvezdu na marakani: „Pobediti vicešampiona Nemačke nije mala stvar“

Jovan Mijatović gledao zvezdu na marakani: „Pobediti vicešampiona Nemačke nije mala stvar“

Hot sport pre 1 sat
„Nedostaje mi Marakana, vraćaju se emocije kad god dođem“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Nekadašnji napadač… »
Ognjen Mimović nakon povratka u tim i pobede: „Ovo je najlepši povratak koji sam mogao da zamislim“

Ognjen Mimović nakon povratka u tim i pobede: „Ovo je najlepši povratak koji sam mogao da zamislim“

Hot sport pre 1 sat
„Nisam očekivao 5:1, ali nije moglo lepše iskreno“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Ova ubedljiva predstava na stadionu… »
Milojević: Velika pobeda za Zvezdu, uvek sam verovao u ekipu i igrače

Milojević: Velika pobeda za Zvezdu, uvek sam verovao u ekipu i igrače

Euronews pre 2 sata
Crvena zvezda je deklasirala Štutgart 5:1 (2:1), ostvarila je prvu ovosezonsku pobedu u UEFA Ligi šampiona i ostala matematički u trci za plej-of. Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je ovo velika pobeda za klub i srpski narod… »
Zdravko Kuzmanović: ''Navijam za Zvezdu!''

Zdravko Kuzmanović: ''Navijam za Zvezdu!''

Sportske.net pre 2 sata
Vladan Milojević je večeras u par navrata posle ubedljive pobede Crvene zvezde nad Štutgartom (5:1) pomenuo Zdravka Kuzmanovića i njegove izjave uoči ovog duela, a na Kuzmanovićev odgovor se nije dugo čekalo. On je reagovao porukom na svom… »
Milojević: Verujem više u Radonjića nego on u sebe

Milojević: Verujem više u Radonjića nego on u sebe

Sport klub pre 2 sata
I vruće glave u miks-zoni i nešto hladnije na zvaničnoj konferenciji za medije, trener Crvena zvezde Vladan Milojević govorio je o želji Zdravka Kuzmanovića da Štutgart pobedi na Marakani. Upitan je Milojević da li su ga reči Kuzmanovića… »
Kuzmanović odgovorio Milojeviću i podvukao jedan detalj

Kuzmanović odgovorio Milojeviću i podvukao jedan detalj

Sport klub pre 2 sata
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević deo razgovora posle pobede protiv Štutgarta posvetio je Zdravku Kuzmanoviću, nekadašnjem reprezentativcu Srbije. Kuzmanović je poželeo sreću svom nekadašnjem klubu Štutgartu u duelu protiv tima za koji… »
Kuzmanović odgovorio Milojeviću: "To je normalno"

Kuzmanović odgovorio Milojeviću: "To je normalno"

B92 pre 2 sata
Zdravko Kuzmanović, bivši fudbaler, odgovorio je Vladanu Milojeviću na njegove izjave nakon pobede Zvezde nad Štutgartom. Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, govorio je na konferenciji za medije posle prve pobede srpskog kluba u ovosezonskom… »
Trener Štutgarta: Zasluženo smo izgubili

Trener Štutgarta: Zasluženo smo izgubili

Politika pre 1 sat
Sebastijan Henes, trener gostujućeg Štutgarta, rekao je posle večerašnjeg debakla protiv Crvene zvezde (1:5) da je ljut i besan i da njegova ekipa ne sme da ponovi ovakve utakmice. "Ne moram mnogo da kažem o ovoj utakmici. Od samog početka nije to… »
„Aufviderzen”: Zvezda ubedljiva protiv Štutgarta za prva tri boda u Ligi šampiona

„Aufviderzen”: Zvezda ubedljiva protiv Štutgarta za prva tri boda u Ligi šampiona

BBC News pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali nemačkog vicešampiona Štutgart i došli do prva tri boda u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Posle tri uzastopna ubedljiva poraza - ubedljiva pobeda. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Štutgart 5:1… »
Timi Maks Elšnik nakon pobede: “ Sjajna noć za sve navijače, za klub, ekipu i za Srbiju kao državu“

Timi Maks Elšnik nakon pobede: “ Sjajna noć za sve navijače, za klub, ekipu i za Srbiju kao državu“

Hot sport pre 3 sata
„Svaka čast ko je napravio takvu analizu da ćemo u petom kolu upaliti motore“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Ovaj… »
Navijači Štutgarta očajni nakon debakla od zvezde: Mi ćemo uskoro da se vratimo na borbu za opstanak, teško je biti više…

Navijači Štutgarta očajni nakon debakla od zvezde: Mi ćemo uskoro da se vratimo na borbu za opstanak, teško je biti više…

Hot sport pre 3 sata
Šokirani su porazom u Beogradu! Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Jedan od navijača ostavio je jako frustriran komentar na… »
Vladan Milojević još jednom odbrusio kuzmanoviću: „Ja navijam i za Partizan, nama neprijatelji ne trebaju – Fejsa nikad…

Vladan Milojević još jednom odbrusio kuzmanoviću: „Ja navijam i za Partizan, nama neprijatelji ne trebaju – Fejsa nikad…

Hot sport pre 2 sata
„Nije mene uopšte, takve izjave to ne mogu“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Međutim, nakon utakmice, trener Zvezde… »
Ivan Guteša nakon uspešnog debija u Ligi šampiona: “ Ja sam pre skoro dve godine branio u Borči treću ligu…“

Ivan Guteša nakon uspešnog debija u Ligi šampiona: “ Ja sam pre skoro dve godine branio u Borči treću ligu…“

Hot sport pre 2 sata
„Da mi je neko tada rekao verovatno ne bih verovao“ Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Jedan od junaka ove pobede bio je… »
Marin govorio nakon velike pobede zvezde: Evo šta je jedan od glavnih ljudi kluba imao da poruči!

Marin govorio nakon velike pobede zvezde: Evo šta je jedan od glavnih ljudi kluba imao da poruči!

Hot sport pre 2 sata
Tehnički direktor prezadovoljan! Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Nakon utakmice za medije je govorio i tehnički direktor… »
Ivanić: Svi smo verovali da gol primljen u 5. minutu neće pokvariti ovu noć

Ivanić: Svi smo verovali da gol primljen u 5. minutu neće pokvariti ovu noć

Sportski žurnal pre 3 sata
Crvena zvezda je u 5. kolu Lige šampiona pobedila Štutgart 5:1. Zvezdinu pobedu nad Štutgartom 5:1 jednim golom ukrasio je i Mirko Ivanić: - Fenomenalan osećaj! Patio sam dva meseca što nisam sa saigračima. Mnogo mi znači ovaj gol, ali prvenstveno… »
Milojević: Velika pobeda za Zvezdu, uopšte srpski narod

Milojević: Velika pobeda za Zvezdu, uopšte srpski narod

Sportski žurnal pre 3 sata
Crvena zvezda je u 5. kolu Lige šampiona pobedila Štutgart 5:1. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan posle pobede nad Štutgartom (5:1). - Uvek je lepo kada se pobedi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv jednog jako dobrog… »
Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Štutgart u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Štutgart u Ligi šampiona

Novi magazin pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu u Beogradu Štutgart 5:1, u meču petog kola Lige šampiona. Strelci za Zvezdu bili su Silas u 14, Rade Krunić u 31, Mirko Ivanić u 65. i Nemanja Radonjić u 69. i 88. minutu. Gol za Šturtgart… »
Marin: "Nećemo da se žalimo" VIDEO

Marin: "Nećemo da se žalimo" VIDEO

B92 pre 3 sata
Tehnički direktor Zvezde Marko Marin oglasio se nakon velike pobede svog tima u Ligi šampiona. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje navijače. Verovali ili ne, ali ovo je bila… »
Milojević o Fejsi i Kuzmanoviću: "Navijao bih za Partizan - nikada ne bih dao takvu izjavu"

Milojević o Fejsi i Kuzmanoviću: "Navijao bih za Partizan - nikada ne bih dao takvu izjavu"

B92 pre 3 sata
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, govori na konferenciji za medije posle prve pobede srpskog kluba u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje… »
Mimović: "Bog nas je nagradio" VIDEO

Mimović: "Bog nas je nagradio" VIDEO

B92 pre 3 sata
Ognjen Mimović, fudbaler Crvene zvezde, oglasio se nakon pobede nad Štutgartom. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje navijače.… »
"Mi to tako smatramo...": Milojević detaljno objasnio zašto je pobeda protiv Štutgarta velika

"Mi to tako smatramo...": Milojević detaljno objasnio zašto je pobeda protiv Štutgarta velika

Večernje novosti pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Štutgart u Ligi šampiona rezultatom 5:1, nakon meča strateg Crvene zvezde Vladan Milojević opširno je govorio na konferenciji za medije. FOTO: FK Crvena zvezda Dao je kratku analizu utakmice Milojević. - Svaka… »
Fudbaleri Zvezde dobijaju ogromne premije zbog Štutgarta!

Fudbaleri Zvezde dobijaju ogromne premije zbog Štutgarta!

B92 pre 3 sata
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je bitan detalj sa sastanka pre utakmice protiv Štutgarta. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Štutgart rezultatom 5:1 i osvojili prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Terzić je… »
"Ljut sam, ovo Ne smemo da ponovimo": Trener Štutgarta besan posle poraza od Crvene zvezde

"Ljut sam, ovo Ne smemo da ponovimo": Trener Štutgarta besan posle poraza od Crvene zvezde

Večernje novosti pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Štutgart sa 5:1 i tako ubeležili prve bodove u Ligi šampiona. FOTO: M. Vukadinović Trener Štutgarta Sebastijan Henes rekao je posle večerašnjeg debakla protiv Crvene zvezde (1:5) da je ljut i besan i da njegova… »
Terzić: Ova pobeda je potvrda da se stvara velika Crvena zvezda

Terzić: Ova pobeda je potvrda da se stvara velika Crvena zvezda

Politika pre 2 sata
Generalni direktor fudbalskog šampiona Srbije Zvezdan Terzić rekao je da je ubedljiva pobeda nad Štutgartom (5:1) potvrda da se stvara velika Crvena zvezda. "Danas sam održao sastanak sa igračima i rekao im da pobeđujemo i da oni moraju da veruju u… »
Jedna od najvećih pobeda u istoriji, čitava Evropa priča o zvezdi: Zvezdan Terzić presrećan nakon trijumfa!

Jedna od najvećih pobeda u istoriji, čitava Evropa priča o zvezdi: Zvezdan Terzić presrećan nakon trijumfa!

Hot sport pre 3 sata
Popularni Terza svestan koliko je Zvezda napredovala! Crvena zvezda na svom terenu savladala je vicešampiona Nemačke, ekipu Štutgarta, rezultatom 5:1 i tako ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige šampiona! Zvezdan Terzić, prvi čovek kluba… »
Igrač utakmice Krunić: "Mnogi su nas potcenili"

Igrač utakmice Krunić: "Mnogi su nas potcenili"

Sportske.net pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Štutgart sa 5:1 u petom kolu Lige šampiona. Svi su večeras blistali u redovima srpskog prvaka. Oe trenera Vladana Milojevića, preko startera, do rezervista, ali za igrača utakmice proglašen je vezista Rade… »
"Ludnica" nakon istorijske pobede Zvezde - veliko slavlje navijača i igrača VIDEO

"Ludnica" nakon istorijske pobede Zvezde - veliko slavlje navijača i igrača VIDEO

B92 pre 4 sati
Navijači i igrači Crvene zvezde proslavili su ubedljivu pobedu nad Štutgartom u Ligi šampiona. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje navijače. Verovali ili ne, ali ovo je bila… »
Ivanić: "To je Zvezda, to je Srbija"

Ivanić: "To je Zvezda, to je Srbija"

B92 pre 4 sati
Mirko Ivanić, fudbaler Crvene zvezde, oglasio se nakon velike pobede. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje navijače. Verovali ili ne, ali ovo je bila najubedljivija pobeda… »
Milojević posvetio pobedu pokojnom ocu i Zdravku Kuzmanoviću: "Kakav god da smo klub..."

Milojević posvetio pobedu pokojnom ocu i Zdravku Kuzmanoviću: "Kakav god da smo klub..."

B92 pre 3 sata
Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, oglasio se nakon velike pobede svog tima. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje navijače. Verovali ili ne, ali ovo je bila… »
Radonjić: "Pamtiću ovo čitavog života"

Radonjić: "Pamtiću ovo čitavog života"

B92 pre 4 sati
Nemanja Radonjić, fudbaler Crvene zvezde, oglasio se nakon pobede nad Štutgartom u Ligi šampiona. Crvena zvezda je "pregazila" nemački Štutgart u Ligi šampiona i pobedila rezultatom 5:1 i usrećila svoje navijače. Verovali ili ne, ali ovo je bila… »

Vesti dana »