Повезане вести

Гутеша: Дрес са ове утакмице ће сигурно ићи у рам

Гутеша: Дрес са ове утакмице ће сигурно ићи у рам

Спортски журнал 27.11.2024
Црвена звезда је у 5. колу Лиге шампиона победила Штутгарт 5:1. После велике победе Црвене звезде над Штутгартом дебитант у Лиги шампиона голман Иван Гутеша је изнео утиске: - Заиста велика победа за нас и у правом моменту после… »
Марин: "Милојевић ме пред меч питао шта мислим о овој ствари..."

Марин: "Милојевић ме пред меч питао шта мислим о овој ствари..."

Спортске.нет 27.11.2024
Марко Марин, технички директор Црвене звезде и бивши фудбалер црвено-белих, сијао је од среће после победе првака Србије над Штутгартом резултатом 5:1 у петом колу Лиге шампиона. Некадашњи репрезентативац Немачке је разговарао… »
Јован Мијатовић гледао звезду на маракани: „Победити вицешампиона Немачке није мала ствар“

Јован Мијатовић гледао звезду на маракани: „Победити вицешампиона Немачке није мала ствар“

Хот спорт 27.11.2024
„Недостаје ми Маракана, враћају се емоције кад год дођем“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Некадашњи… »
Огњен Мимовић након повратка у тим и победе: „Ово је најлепши повратак који сам могао да замислим“

Огњен Мимовић након повратка у тим и победе: „Ово је најлепши повратак који сам могао да замислим“

Хот спорт 27.11.2024
„Нисам очекивао 5:1, али није могло лепше искрено“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Ова убедљива… »
Кузмановић одговорио Милојевићу и подвукао један детаљ

Кузмановић одговорио Милојевићу и подвукао један детаљ

Спорт клуб 27.11.2024
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић део разговора после победе против Штутгарта посветио је Здравку Кузмановићу, некадашњем репрезентативцу Србије. Кузмановић је пожелео срећу свом некадашњем клубу Штутгарту у дуелу против… »
Милојевић: Верујем више у Радоњића него он у себе

Милојевић: Верујем више у Радоњића него он у себе

Спорт клуб 27.11.2024
И вруће главе у микс-зони и нешто хладније на званичној конференцији за медије, тренер Црвена звезде Владан Милојевић говорио је о жељи Здравка Кузмановића да Штутгарт победи на Маракани. Упитан је Милојевић да ли су га речи… »
Здравко Кузмановић: ''Навијам за Звезду!''

Здравко Кузмановић: ''Навијам за Звезду!''

Спортске.нет 27.11.2024
Владан Милојевић је вечерас у пар наврата после убедљиве победе Црвене звезде над Штутгартом (5:1) поменуо Здравка Кузмановића и његове изјаве уочи овог дуела, а на Кузмановићев одговор се није дуго чекало. Он је реаговао… »
Милојевић: Велика победа за Звезду, увек сам веровао у екипу и играче

Милојевић: Велика победа за Звезду, увек сам веровао у екипу и играче

Еуроневс 27.11.2024
Црвена звезда је декласирала Штутгарт 5:1 (2:1), остварила је прву овосезонску победу у УЕФА Лиги шампиона и остала математички у трци за плеј-оф. Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је ово велика победа… »
Кузмановић одговорио Милојевићу: "То је нормално"

Кузмановић одговорио Милојевићу: "То је нормално"

Б92 27.11.2024
Здравко Кузмановић, бивши фудбалер, одговорио је Владану Милојевићу на његове изјаве након победе Звезде над Штутгартом. Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, говорио је на конференцији за медије после прве победе српског… »
Тренер Штутгарта: Заслужено смо изгубили

Тренер Штутгарта: Заслужено смо изгубили

Политика 27.11.2024
Себастијан Хенес, тренер гостујућег Штутгарта, рекао је после вечерашњег дебакла против Црвене звезде (1:5) да је љут и бесан и да његова екипа не сме да понови овакве утакмице. "Не морам много да кажем о овој утакмици. Од… »
Иван Гутеша након успешног дебија у Лиги шампиона: “ Ја сам пре скоро две године бранио у Борчи трећу лигу…“

Иван Гутеша након успешног дебија у Лиги шампиона: “ Ја сам пре скоро две године бранио у Борчи трећу лигу…“

Хот спорт 27.11.2024
„Да ми је неко тада рекао вероватно не бих веровао“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Један од јунака ове… »
Владан Милојевић још једном одбрусио кузмановићу: „Ја навијам и за Партизан, нама непријатељи не требају – Фејса никад такву…

Владан Милојевић још једном одбрусио кузмановићу: „Ја навијам и за Партизан, нама непријатељи не требају – Фејса никад такву…

Хот спорт 27.11.2024
„Није мене уопште, такве изјаве то не могу“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Међутим, након утакмице… »
Навијачи Штутгарта очајни након дебакла од звезде: Ми ћемо ускоро да се вратимо на борбу за опстанак, тешко је бити више…

Навијачи Штутгарта очајни након дебакла од звезде: Ми ћемо ускоро да се вратимо на борбу за опстанак, тешко је бити више…

Хот спорт 27.11.2024
Шокирани су поразом у Београду! Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Један од навијача оставио је јако… »
Тими Макс Елшник након победе: “ Сјајна ноћ за све навијаче, за клуб, екипу и за Србију као државу“

Тими Макс Елшник након победе: “ Сјајна ноћ за све навијаче, за клуб, екипу и за Србију као државу“

Хот спорт 27.11.2024
„Свака част ко је направио такву анализу да ћемо у петом колу упалити моторе“ Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге… »
Марин говорио након велике победе звезде: Ево шта је један од главних људи клуба имао да поручи!

Марин говорио након велике победе звезде: Ево шта је један од главних људи клуба имао да поручи!

Хот спорт 27.11.2024
Технички директор презадовољан! Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Након утакмице за медије је говорио и… »
Иванић: Сви смо веровали да гол примљен у 5. минуту неће покварити ову ноћ

Иванић: Сви смо веровали да гол примљен у 5. минуту неће покварити ову ноћ

Црвена звезда је у 5. колу Лиге шампиона победила Штутгарт 5:1. Звездину победу над Штутгартом 5:1 једним голом украсио је и Мирко Иванић: - Феноменалан осећај! Патио сам два месеца што нисам са саиграчима. Много ми значи овај… »
Фудбалери Црвене звезде убедљиво победили Штутгарт у Лиги шампиона

Фудбалери Црвене звезде убедљиво победили Штутгарт у Лиги шампиона

Нови магазин 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде победили су вечерас на свом терену у Београду Штутгарт 5:1, у мечу петог кола Лиге шампиона. Стрелци за Звезду били су Силас у 14, Раде Крунић у 31, Мирко Иванић у 65. и Немања Радоњић у 69. и 88… »
Милојевић: Велика победа за Звезду, уопште српски народ

Милојевић: Велика победа за Звезду, уопште српски народ

Црвена звезда је у 5. колу Лиге шампиона победила Штутгарт 5:1. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић задовољан после победе над Штутгартом (5:1). - Увек је лепо када се победи. Мислим да смо одиграли добру утакмицу против… »
"Љут сам, ово Не смемо да поновимо": Тренер Штутгарта бесан после пораза од Црвене звезде

"Љут сам, ово Не смемо да поновимо": Тренер Штутгарта бесан после пораза од Црвене звезде

Вечерње новости 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде победили су Штутгарт са 5:1 и тако убележили прве бодове у Лиги шампиона. ФОТО: М. Вукадиновић Тренер Штутгарта Себастијан Хенес рекао је после вечерашњег дебакла против Црвене звезде (1:5) да је љут и… »
Фудбалери Звезде добијају огромне премије због Штутгарта!

Фудбалери Звезде добијају огромне премије због Штутгарта!

Б92 27.11.2024
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић открио је битан детаљ са састанка пре утакмице против Штутгарта. Фудбалери Црвене звезде савладали су Штутгарт резултатом 5:1 и освојили прве бодове у овосезонском издању Лиге… »
"Ми то тако сматрамо...": Милојевић детаљно објаснио зашто је победа против Штутгарта велика

"Ми то тако сматрамо...": Милојевић детаљно објаснио зашто је победа против Штутгарта велика

Вечерње новости 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде декласирали су Штутгарт у Лиги шампиона резултатом 5:1, након меча стратег Црвене звезде Владан Милојевић опширно је говорио на конференцији за медије. ФОТО: ФК Црвена звезда Дао је кратку анализу утакмице… »
Мимовић: "Бог нас је наградио" ВИДЕО

Мимовић: "Бог нас је наградио" ВИДЕО

Б92 27.11.2024
Огњен Мимовић, фудбалер Црвене звезде, огласио се након победе над Штутгартом. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом 5:1 и усрећила своје навијаче.… »
Милојевић о Фејси и Кузмановићу: "Навијао бих за Партизан - никада не бих дао такву изјаву"

Милојевић о Фејси и Кузмановићу: "Навијао бих за Партизан - никада не бих дао такву изјаву"

Б92 27.11.2024
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, говори на конференцији за медије после прве победе српског клуба у овосезонском издању Лиге шампиона. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом… »
Марин: "Нећемо да се жалимо" ВИДЕО

Марин: "Нећемо да се жалимо" ВИДЕО

Б92 27.11.2024
Технички директор Звезде Марко Марин огласио се након велике победе свог тима у Лиги шампиона. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом 5:1 и усрећила своје навијаче. Веровали или не… »
Терзић: Ова победа је потврда да се ствара велика Црвена звезда

Терзић: Ова победа је потврда да се ствара велика Црвена звезда

Политика 27.11.2024
Генерални директор фудбалског шампиона Србије Звездан Терзић рекао је да је убедљива победа над Штутгартом (5:1) потврда да се ствара велика Црвена звезда. "Данас сам одржао састанак са играчима и рекао им да побеђујемо и да они… »
Једна од највећих победа у историји, читава Европа прича о звезди: Звездан Терзић пресрећан након тријумфа!

Једна од највећих победа у историји, читава Европа прича о звезди: Звездан Терзић пресрећан након тријумфа!

Хот спорт 27.11.2024
Популарни Терза свестан колико је Звезда напредовала! Црвена звезда на свом терену савладала је вицешампиона Немачке, екипу Штутгарта, резултатом 5:1 и тако остали у трци за пласман у наредну фазу Лиге шампиона! Звездан Терзић… »
Играч утакмице Крунић: "Многи су нас потценили"

Играч утакмице Крунић: "Многи су нас потценили"

Спортске.нет 27.11.2024
Фудбалери Црвене звезде декласирали су Штутгарт са 5:1 у петом колу Лиге шампиона. Сви су вечерас блистали у редовима српског првака. Ое тренера Владана Милојевића, преко стартера, до резервиста, али за играча утакмице проглашен… »
Иванић: "То је Звезда, то је Србија"

Иванић: "То је Звезда, то је Србија"

Б92 27.11.2024
Мирко Иванић, фудбалер Црвене звезде, огласио се након велике победе. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом 5:1 и усрећила своје навијаче. Веровали или не, али ово је била… »
"Лудница" након историјске победе Звезде - велико славље навијача и играча ВИДЕО

"Лудница" након историјске победе Звезде - велико славље навијача и играча ВИДЕО

Б92 27.11.2024
Навијачи и играчи Црвене звезде прославили су убедљиву победу над Штутгартом у Лиги шампиона. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом 5:1 и усрећила своје навијаче. Веровали или не… »
Милојевић посветио победу покојном оцу и Здравку Кузмановићу: "Какав год да смо клуб..."

Милојевић посветио победу покојном оцу и Здравку Кузмановићу: "Какав год да смо клуб..."

Б92 27.11.2024
Владан Милојевић, тренер фудбалера Црвене звезде, огласио се након велике победе свог тима. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом 5:1 и усрећила своје навијаче. Веровали или не, али… »
Радоњић: "Памтићу ово читавог живота"

Радоњић: "Памтићу ово читавог живота"

Б92 27.11.2024
Немања Радоњић, фудбалер Црвене звезде, огласио се након победе над Штутгартом у Лиги шампиона. Црвена звезда је "прегазила" немачки Штутгарт у Лиги шампиона и победила резултатом 5:1 и усрећила своје навијаче. Веровали или не… »

Вести дана »