Povezane vesti
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
RTV 27.11.2024
NOVI SAD - Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
Euronews 27.11.2024
Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Telegraf 27.11.2024
Preporučujemo. Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentima ali morao sam da se branim
Novi magazin 27.11.2024
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u skupštini Srbiji ali da je "morao da se brani". Đukanović je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) rekao da je tokom… »
Vesti dana »
UŽIVO Blokada Autokomande: Studenti pozivaju građane na generalni štrajk, podržali ih poljoprivrednici, bajkeri, glumci… (FOTO; VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 79 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 5 minutajoš 25 povezanih
Sudar dva autobusa kod Umke, dvoje poginulih; U KCS primljeno 56 povređenih, dvoje u teškom stanju
RTV pre 6 minutajoš 82 povezane
Savet EU imenovao Petera Sorensena za specijalnog predstavnika za dijalog Beograda i Prištine
Insajder pre 17 minutajoš 19 povezanih
Svetosavsku nagradu dobila „večita studentkinja“ iz SNS kol centra
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih