Повезане вести
Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инциденту, али бранио сам себе и колеге
РТВ 27.11.2024
НОВИ САД - Посланик и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у Скупштини Србији, али да је на то био приморан јер је бранио себе и своје… »
Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инциденту, али бранио сам себе и колеге
Еуроневс 27.11.2024
Посланик и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у Скупштини Србији, али да је на то био приморан јер је бранио себе и своје колеге. Он… »
Телеграф 27.11.2024
Препоручујемо. Посланик и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у Скупштини Србији, али да је на то био приморан јер је бранио себе и… »
Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инцидентима али морао сам да се браним
Нови магазин 27.11.2024
Посланик Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић изјавио је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у скупштини Србији али да је "морао да се брани". Ђукановић је за Радио-телевизију Војводине (РТВ) рекао… »
Вести дана »

Урсула Фон дер Лајен допутовала у Скопље: Председница Европске комисије завршава посету Западном Балкану (фото)
Курир пре 1 минутјош 39 повезаних

Продужен притвор тројици осумњичених за напад на Кобре у Новом Саду
Б92 пре 26 минутајош 28 повезаних

„Редефинисати односе Москве и Дамаска“: Сиријски председник с Путином у Москви
Данас пре 1 сатјош 31 повезана

Ово је трансродна особа која је уцењивала вујадина савића: А. К. потрошила на трансформацију 63.000 €, живела лукс животом, скупе крпице, путовања... (фото)
Курир пре 1 минутјош 33 повезане

Долазак Урсуле фон дер Лајен у Београд – Афирмација европског пута Србије
Курир пре 6 минутајош 87 повезаних