Povezane vesti
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
RTV 27.11.2024
NOVI SAD - Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
Euronews 27.11.2024
Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za Radio-televiziju… »
Telegraf 27.11.2024
Preporučujemo. Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentima ali morao sam da se branim
Novi magazin 27.11.2024
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u skupštini Srbiji ali da je "morao da se brani". Đukanović je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) rekao da je tokom incidenata u… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičeni priveden nakon što ga je prijavio porodični prijatelj
BBC News pre 11 minutajoš 38 povezanih

Bruto devizne rezerve NBS na kraju avgusta 28,6 miliona evra, zlatne rezerve povećane
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 16 povezanih

Mali obišao radove na izgradnji novog Savskog mosta: Za samo dve godine imaćemo novi simbol Beograda FOTO
B92 pre 46 minutajoš 22 povezane