Povezane vesti
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
Euronews pre 2 dana
Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentima ali morao sam da se branim
Novi magazin pre 3 dana
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u skupštini Srbiji ali da je "morao da se brani". Đukanović je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) rekao da je tokom… »
Vesti dana »
Oglasila se Kancelarija za KiM: Privođenje Milanovića služi Kurtiju da unese strah među Srbe
Blic pre 2 satajoš 175 povezanih
Raskrinkavanje Vučevićevih reči o Jovinoj gimnaziji: Kod koga je premijerov sin imao čas?
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine - apel vozačima na opreznu vožnju
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Nakon Vučevićeve optužbe: Učenici brane profesoruku koju su napali tabloidi
Vreme pre 2 satajoš 23 povezane