Повезане вести

Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инциденту, али бранио сам себе и колеге

Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инциденту, али бранио сам себе и колеге

РТВ 27.11.2024
НОВИ САД - Посланик и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у Скупштини Србији, али да је на то био приморан јер је бранио себе и своје… »

Еуроневс 27.11.2024
Посланик и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у Скупштини Србији, али да је на то био приморан јер је бранио себе и своје колеге. Он… »

Телеграф 27.11.2024
Препоручујемо. Посланик и члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у Скупштини Србији, али да је на то био приморан јер је бранио себе и… »
Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инцидентима али морао сам да се браним

Ђукановић: Срамота ме је што сам учествовао у инцидентима али морао сам да се браним

Нови магазин 27.11.2024
Посланик Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић изјавио је данас да га је срамота што је учествовао у инцидентима у скупштини Србији али да је "морао да се брани". Ђукановић је за Радио-телевизију Војводине (РТВ) рекао… »

Вести дана »