Povezane vesti
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
RTV 27.11.2024
NOVI SAD - Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentu, ali branio sam sebe i kolege
Euronews 27.11.2024
Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za Radio-televiziju… »
Telegraf 27.11.2024
Preporučujemo. Poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović rekao je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u Skupštini Srbiji, ali da je na to bio primoran jer je branio sebe i svoje kolege. On je za… »
Đukanović: Sramota me je što sam učestvovao u incidentima ali morao sam da se branim
Novi magazin 27.11.2024
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da ga je sramota što je učestvovao u incidentima u skupštini Srbiji ali da je "morao da se brani". Đukanović je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) rekao da je tokom incidenata u… »
Vesti dana »

Blokada magistrale, bajkeri, protest: Objavljene tačne lokacije velikog okupljanja u Užicu (foto)
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih

Ovo su otac i sin (11) ubijeni u Prilepu: Sestriću prepisao imanje, pa ga likvidirao?
Alo pre 19 minutajoš 26 povezanih

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta “nadstrešnica” kako bi nastavili istragu
Telegraf pre 8 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa promenljivom oblačnošću i osveženjem od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih

Problemi sa graničnim prelazima zbog pada sistema u Severnoj Makedoniji i stanje saobraćaja u Srbiji tokom turističke sezone
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih