Povezane vesti
„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine“
Danas 28.11.2024
Doktori su mi u 31. godini rekli da mogu da umrem ako ne prestanem da pijem alkohol. Bila sam šokirana jer nisam pila svaki dan, nikad nisam pila sama i to sam činila u društvu jer sam uživala, a ne zato što sam bila zavisnik od alkohola. Ali po… »
„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"
Blic 28.11.2024
Doktori su mi u 31. godini rekli da mogu da umrem ako ne prestanem da pijem alkohol. Bila sam šokirana jer nisam pila svaki dan, nikad nisam pila sama i to sam činila u društvu jer sam uživala, a ne zato što sam bila zavisnik od alkohola. Ali po… »
"Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"
NIN 28.11.2024
„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"
Radio 021 28.11.2024
Sedam od 10 ljudi koji imaju bolest jetre u krajnjoj fazi ne zna za to dok se ne prime u bolnicu zbog simptoma kao što su žutica, zadržavanje tečnosti i abnormalno vaginalno krvarenje. Denijel Tejlor-Svit / BBC Novinarki BBC-ja Hejzel Martin je… »
Koliko alkohola može da vas dovede do ciroze jetre
Danas 27.11.2024
Novinarka BBC Panorame, Hejzel Martin, bila je šokirana kada je otkrila da pati od fibroze jetre uzrokovane alkoholom (ekstremni ožiljci na jetri) u dobi od samo 31 godine. Kaže da nikada nije pila sama, uživala je u pićima u društvenim… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana