Povezane vesti

„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine“

„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine“

Danas pre 4 sati
Doktori su mi u 31. godini rekli da mogu da umrem ako ne prestanem da pijem alkohol. Bila sam šokirana jer nisam pila svaki dan, nikad nisam pila sama i to sam činila u društvu jer sam uživala, a ne zato što sam bila zavisnik od alkohola. Ali po… »
„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"

„Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"

Blic pre 4 sati
Doktori su mi u 31. godini rekli da mogu da umrem ako ne prestanem da pijem alkohol. Bila sam šokirana jer nisam pila svaki dan, nikad nisam pila sama i to sam činila u društvu jer sam uživala, a ne zato što sam bila zavisnik od alkohola. Ali po… »
"Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"

"Nisam imala pojma da će mi čašice alkohola u društvu oštetiti jetru do 31. godine"

NIN pre 4 sati

Radio 021 pre 4 sati
Sedam od 10 ljudi koji imaju bolest jetre u krajnjoj fazi ne zna za to dok se ne prime u bolnicu zbog simptoma kao što su žutica, zadržavanje tečnosti i abnormalno vaginalno krvarenje. Denijel Tejlor-Svit / BBC Novinarki BBC-ja Hejzel Martin je… »
Koliko alkohola može da vas dovede do ciroze jetre

Koliko alkohola može da vas dovede do ciroze jetre

Danas pre 13 sati
Novinarka BBC Panorame, Hejzel Martin, bila je šokirana kada je otkrila da pati od fibroze jetre uzrokovane alkoholom (ekstremni ožiljci na jetri) u dobi od samo 31 godine. Kaže da nikada nije pila sama, uživala je u pićima u društvenim… »

Vesti dana »