Povezane vesti
Srbin otišao u Prizren da radi kod Albanca, svi u šoku: Prijatelji ga pitali samo jedno, ovako im je odgovorio!
Kurir 28.11.2024
Dok su odnosi među narodima na Balkanu često obavijeni istorijskim nesuglasicama i predrasudama, priča jednog mladića iz Brezovice, koji je pronašao posao i dom u Prizrenu, svedoči o suživotu, međusobnom poštovanju i razumevanju. Njegovo iskustvo ukazuje… »
Ja sam Srbin, otišao sam u Prizren da radim kod Albanca: Prijatelji ga pitali samo jedno, ovako im je odgovorio
Mondo 28.11.2024
Srbin je napustio svoje rodno mesto i otišao u Prizren da se zaposli kod Albanca. Dok su odnosi među narodima na Balkanu često obavijeni istorijskim nesuglasicama i predrasudama, priča jednog mladića iz Brezovice, koji je pronašao posao i dom u Prizrenu… »
Srbin se preselio u Prizren, pa se zaposlio kod Albanca: Prijatelji su ga pitali samo jedno
Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Dok su odnosi među narodima na Balkanu često obavijeni istorijskim nesuglasicama i predrasudama, priča jednog mladića iz Brezovice, koji je pronašao posao i dom u Prizrenu, svedoči o suživotu, međusobnom poštovanju i razumevanju. Njegovo… »
Vesti dana »

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana