Повезане вести
Србин отишао у Призрен да ради код Албанца, сви у шоку: Пријатељи га питали само једно, овако им је одговорио!
Курир 28.11.2024
Док су односи међу народима на Балкану често обавијени историјским несугласицама и предрасудама, прича једног младића из Брезовице, који је пронашао посао и дом у Призрену, сведочи о суживоту, међусобном поштовању и разумевању… »
Ја сам Србин, отишао сам у Призрен да радим код Албанца: Пријатељи га питали само једно, овако им је одговорио
Мондо 28.11.2024
Србин је напустио своје родно место и отишао у Призрен да се запосли код Албанца. Док су односи међу народима на Балкану често обавијени историјским несугласицама и предрасудама, прича једног младића из Брезовице, који је… »
Србин се преселио у Призрен, па се запослио код Албанца: Пријатељи су га питали само једно
Телеграф 28.11.2024
Препоручујемо. Док су односи међу народима на Балкану често обавијени историјским несугласицама и предрасудама, прича једног младића из Брезовице, који је пронашао посао и дом у Призрену, сведочи о суживоту, међусобном поштовању… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 минутајош 28 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 2 сатајош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 18 минутајош 45 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
РТВ пре 32 минутајош 20 повезаних