Повезане вести
"Када сам чуо то за Ђоковића помислио сам: Да ли је ово нека шала? Зар то није у априлу?"
Б92 28.11.2024
Француски тенисер Артур Казо открио је колико је тачно био шокиран сарадњом Новака Ђоковића и Ендија Марија. Ђоковић и Мари су изненадили цео тениски свет када су објавили да ће Британац бити нови тренер Србина. Казо је у… »
Енди Мареј био „приморан“ да преузме посао тренера Новака Ђоковића: „Ако не прихватиш позив, зажалићеш“
Данас 28.11.2024
Светски тенис је преокупиран вешћу да је Шкот Енди Мареј постао тренер Новака Ђоковића. Сада се појављују и приче како се све то догодило и зашто је двоструки олимпијски шампиион преузео бригу о најбољем свих времена. – Чуо сам… »
„Ако не прихватиш позив Ђоковића, зажалићеш“
Спорт клуб 28.11.2024
Енди Родик је у свом последњем подкасту изнео тврдњу да је Енди Мари имао понуде више играча да ради са њима, није их прихватао а предомислио се када га је позвао Новак Ђоковић. – Чуо сам да је много врхунских асова, и… »
Вести дана »
Вучић из Париза: Са Макроном три сата о сарадњи, до 15. децембра потписујемо уговор за метро
ИндексОнлине пре 44 минутајош 4 повезане
"Увек уз свој народ": Огласио се Вучић: Вечерас у Паризу, ускоро у Неготину, Мионици, Сечњу, Новом Саду (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Вучић из Париза: Нећу коментарисати изјаве аутопревозника Јаћимовића
Данас пре 15 минутајош 1 повезана