Повезане вести

Екваторијална гвинеја: Не признајемо "владу Косова", јер је непријатељ Београда - чврсто смо уз Србију!

Екваторијална гвинеја: Не признајемо "владу Косова", јер је непријатељ Београда - чврсто смо уз Србију!

Правда 28.11.2024
Четири споразума о сарадњи потписана су у вашој престоници између Малаба и Београда, а они ће додатно материјализовати пријатељство и сарадњу која траје деценијама, каже за „Политику” председник Екваторијалне Гвинеје Теодоро… »
Не признајемо тзв. Косово јер су непријатељи Београда! Мбасого: Србија и Екваторијална Гвинеја ће продубити сарадњу

Не признајемо тзв. Косово јер су непријатељи Београда! Мбасого: Србија и Екваторијална Гвинеја ће продубити сарадњу

Курир 28.11.2024
Председник Екваторијалне Гвинеје Обијанг Нгема Мбасого, који је јуче био у званичној посети Београду, нагласио је да Екваторијална Гвинеја подржава територијални интегритет Србије, односно не признаје тзв. владу Косова, „јер су… »
Мбасого: Не признајемо владу Косова зато што је непријатељ Београда

Мбасого: Не признајемо владу Косова зато што је непријатељ Београда

Еуроневс 28.11.2024
Председник Екваторијалне Гвинеје Теодоро Обијанг Нгема Мбасого истакао је да Екваторијална Гвинеја подржава територијални интегритет Србије и задржава чврст став да не признаје једнострано проглашену независност тзв. Косова. "Ми… »
Председник Екваторијалне Гвинеје Мбасого: Не признајемо владу Косова зато што је непријатељ Београда

Председник Екваторијалне Гвинеје Мбасого: Не признајемо владу Косова зато што је непријатељ Београда

НИН 28.11.2024
Председник Екваторијалне Гвинеје Теодоро Обијанг Нгема Мбасого изјавио је да Екваторијална Гвинеја подржава територијални интегритет Србије и задржава чврст став да не признаје једнострано проглашену независност Косова. "Ми не… »
"Наш став је чврст": Председник Екваторијалне Гвинеје: Не признајемо Косово зато што је непријатељ Београда

"Наш став је чврст": Председник Екваторијалне Гвинеје: Не признајемо Косово зато што је непријатељ Београда

Блиц 28.11.2024
Председник Екваторијалне Гвинеје Обијанг Нгема Мбасого рекао је да његова земља подржава територијални интегритет Србије, односно не признаје Косово, "јер су то непријатељи Београда који хоће да поделе земљу“. - Ми подржавамо… »

Вести дана »