Povezane vesti

Ne priznajemo tzv. Kosovo jer su neprijatelji Beograda! Mbasogo: Srbija i Ekvatorijalna Gvineja će produbiti saradnju

Ne priznajemo tzv. Kosovo jer su neprijatelji Beograda! Mbasogo: Srbija i Ekvatorijalna Gvineja će produbiti saradnju

Kurir pre 4 sati
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Obijang Ngema Mbasogo, koji je juče bio u zvaničnoj poseti Beogradu, naglasio je da Ekvatorijalna Gvineja podržava teritorijalni integritet Srbije, odnosno ne priznaje tzv. vladu Kosova, „jer su to neprijatelji… »
Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

Euronews pre 5 sati
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Teodoro Obijang Ngema Mbasogo istakao je da Ekvatorijalna Gvineja podržava teritorijalni integritet Srbije i zadržava čvrst stav da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova. "Mi ne priznajemo vladu… »
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

NIN pre 5 sati
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Teodoro Obijang Ngema Mbasogo izjavio je da Ekvatorijalna Gvineja podržava teritorijalni integritet Srbije i zadržava čvrst stav da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. "Mi ne priznajemo vladu Kosova… »
"Naš stav je čvrst": Predsednik Ekvatorijalne Gvineje: Ne priznajemo Kosovo zato što je neprijatelj Beograda

"Naš stav je čvrst": Predsednik Ekvatorijalne Gvineje: Ne priznajemo Kosovo zato što je neprijatelj Beograda

Blic pre 5 sati
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Obijang Ngema Mbasogo rekao je da njegova zemlja podržava teritorijalni integritet Srbije, odnosno ne priznaje Kosovo, "jer su to neprijatelji Beograda koji hoće da podele zemlju“. - Mi podržavamo teritorijalni… »

Vesti dana »