Povezane vesti

Ekvatorijalna gvineja: Ne priznajemo "vladu Kosova", jer je neprijatelj Beograda - čvrsto smo uz Srbiju!

Ekvatorijalna gvineja: Ne priznajemo "vladu Kosova", jer je neprijatelj Beograda - čvrsto smo uz Srbiju!

Pravda 28.11.2024
Četiri sporazuma o saradnji potpisana su u vašoj prestonici između Malaba i Beograda, a oni će dodatno materijalizovati prijateljstvo i saradnju koja traje decenijama, kaže za „Politiku” predsednik Ekvatorijalne Gvineje Teodoro Obijang Ngema… »
Ne priznajemo tzv. Kosovo jer su neprijatelji Beograda! Mbasogo: Srbija i Ekvatorijalna Gvineja će produbiti saradnju

Ne priznajemo tzv. Kosovo jer su neprijatelji Beograda! Mbasogo: Srbija i Ekvatorijalna Gvineja će produbiti saradnju

Kurir 28.11.2024
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Obijang Ngema Mbasogo, koji je juče bio u zvaničnoj poseti Beogradu, naglasio je da Ekvatorijalna Gvineja podržava teritorijalni integritet Srbije, odnosno ne priznaje tzv. vladu Kosova, „jer su to neprijatelji… »
Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

Euronews 28.11.2024
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Teodoro Obijang Ngema Mbasogo istakao je da Ekvatorijalna Gvineja podržava teritorijalni integritet Srbije i zadržava čvrst stav da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova. "Mi ne priznajemo vladu… »
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Mbasogo: Ne priznajemo vladu Kosova zato što je neprijatelj Beograda

NIN 28.11.2024
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Teodoro Obijang Ngema Mbasogo izjavio je da Ekvatorijalna Gvineja podržava teritorijalni integritet Srbije i zadržava čvrst stav da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. "Mi ne priznajemo vladu Kosova… »
"Naš stav je čvrst": Predsednik Ekvatorijalne Gvineje: Ne priznajemo Kosovo zato što je neprijatelj Beograda

"Naš stav je čvrst": Predsednik Ekvatorijalne Gvineje: Ne priznajemo Kosovo zato što je neprijatelj Beograda

Blic 28.11.2024
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje Obijang Ngema Mbasogo rekao je da njegova zemlja podržava teritorijalni integritet Srbije, odnosno ne priznaje Kosovo, "jer su to neprijatelji Beograda koji hoće da podele zemlju“. - Mi podržavamo teritorijalni… »

Vesti dana »