Povezane vesti
Bivši šef MI6 tvrdi: Evropa je u pravom ratu s Rusijom
Danas 28.11.2024
Prošlo je više od 1.000 dana otkako je ruski predsednik Vladimir Putin započeo invaziju na Ukrajinu. Tokom ovog perioda, Ukrajina se u velikoj meri oslanjala na zapadnu pomoć, a Rusija je postavila „crvene linije” koje je Zapad prešao, što nije… »
"Evropa je u pravom ratu protiv Rusije": Izjava bivšeg šefa MI6 uzburkala javnost, Dirlov izdao upozorenje "Putin neće…
Kurir 28.11.2024
Evropa trenutno nije u predratnoj situaciji, već u pravom ratu protiv Rusije, rekao je za Skaj njuz bivši šef MI6 Ričard Dirlav. „Mislim da se moramo suočiti sa činjenicom da Rusi misle da su u stanju rata sa nama“, rekao je Diarlav. Dirlovi komentari… »
Bivši šef MI6: Europa je već u ratu protiv Rusije
SEEbiz 28.11.2024
LONDON - Europa u ovom trenutku nije u predratnoj situaciji, već u ratu protiv Rusije, izjavio je jučer bivši direktor britanske obavještajne službe MI6 Sir Richard Dearlove za Sky News. "Mislim da se moramo suočiti s činjenicom da Rusi smatraju da su u… »
Vesti dana »

Ukidanje pritvora osumnjičenima u slučaju "nadstrešnica": Nema optužnice - nema pritvora
Novi magazin pre 43 minutajoš 70 povezanih

Pogledajte privođenje osumnjičenih za pranje para: Uhapšeno 18 osoba - evo kako su na prevaru uzimali milione (video)
Kurir pre 28 minutajoš 19 povezanih

Da li to Tramp najavljuje napad na Iran? „Niko ne zna šta ću da uradim, već je kasno za razgovore“
Nova pre 18 minutajoš 14 povezanih

6. Dan rata između Izraela i Irana: Iranski lider Hamneji se oglasio pretnjama, Tramp poručuje da Amerika gubi strpljenje
Kurir pre 3 minutajoš 32 povezane

Bekstvo iz ratne zone najefikasnijim i najpouzdanijim pravcem – preko egipta Još osam Srba napustilo Izrael, stotinu čeka povratak kući!
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih