Повезане вести

УЖИВО - Фурније спреман за Партизан, нема Вашингтона!

УЖИВО - Фурније спреман за Партизан, нема Вашингтона!

Спортске.нет 28.11.2024
Кошаркаши Партизана вечерас од 20.30 сати играју меч са Олимпијакосом у 12. колу Евролиге. "Београдска арена" се полако попуњава, а играчи излазе на паркет не би ли се загревали. Тако је уочен и Еван Фурније који ће се наћи међу… »
Ко све бодри Партизан? Бањалука, Грачаница, Ниш… (ВИДЕО)

Ко све бодри Партизан? Бањалука, Грачаница, Ниш… (ВИДЕО)

Спорт клуб 28.11.2024
Кошаркаши Партизана након победе над Црвеном Звездом у претходном колу Евролиге, пред својим навијачима дочекују Олимпијакос. Тријумфом против београдских црвено-белих прекинута је неугодна серија пораза у ЕЛ, а сада против… »
Партизан продаје Сезонске карте за фудбал на мечу Евролиге: Свим силама покушавају да ојачају финансије клуба, Гробари су на…

Партизан продаје Сезонске карте за фудбал на мечу Евролиге: Свим силама покушавају да ојачају финансије клуба, Гробари су на…

Хот спорт 28.11.2024
Јача сарадња између два клуба ЈДС-а! Кошаркаши Партизана у оквиру 12. кола Евролиге дочекују грчки Олимпијакос, а меч је на програму у четвртак од 20 часова и 30 минута у Београдској арени. С обзиром да је расположење око… »
Петрушев: С Бајерном другачије него с Партизаном

Петрушев: С Бајерном другачије него с Партизаном

Спортски журнал 28.11.2024
Поуздани центар очекује реакцију саиграча, после пораза од црно-белих у прошлом колу Евролиге. Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић очекује тежак меч с Бајерном сутра од 20 часова у „Београдској арени”, али и победу у 12. колу… »
Лоше вести за Партизан - Фурније игра?

Лоше вести за Партизан - Фурније игра?

Б92 28.11.2024
Француски кошаркаш Еван Фурније највероватније ће моћи да помогне саиграчима из Олимпијакоса на мечу 12. кола Евролиге против Партизана. Фурнијеа је мучила вирусна инфекција због које није тренирао пре два дана у Пиреју. "Видео… »
Огњен Добрић проговорио о малој минутажи: „Не значи да сам ја мање квалитетан од играча у ротацији!“ (видео)

Огњен Добрић проговорио о малој минутажи: „Не значи да сам ја мање квалитетан од играча у ротацији!“ (видео)

Хот спорт 28.11.2024
„За сада је то тако, како ће бити касније видећемо, то се никад не зна!“ Кошаркаши Црвене звезде у петак дочекују Бајерн у 12. колу Евролиге, с циљем да се врате на победнички пут након пораза у вечитом дербију. Иако су пред… »
Звезда зове навијаче: "Купите карте за ПСВ!"

Звезда зове навијаче: "Купите карте за ПСВ!"

Спортске.нет 28.11.2024
Фудбалери Црвене звезде синоћ су декласирали вицешампиона Немачке Штутгарт са 5:1 и уписали прву победу након пет одиграних утакмица у Лиги шампиона. Следећи изазов за екипи тренера Владана Милојевића биће гостовање Милану 11… »
Сферопулос честитао фудбалерима, а онда затражио реакцију својих кошаркаша против Бајерна!

Сферопулос честитао фудбалерима, а онда затражио реакцију својих кошаркаша против Бајерна!

Спортске.нет 28.11.2024
Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20 часова у "Београдској арени" играју против Бајерна у мечу 12. кола Евролиге. Звезди дуел са Немцима долази у невреме после два узастопна пораза у елитном такмичењу од Асвела и Партизана… »
"Не значи да сам ја лошији играч од других": Добрић говорио о репрезентацији, па се осврнуо на малу минутажу у Звезди

"Не значи да сам ја лошији играч од других": Добрић говорио о репрезентацији, па се осврнуо на малу минутажу у Звезди

Мондо 28.11.2024
Репретентативац Србије Огњен Добрић говорио је о обавезама у тиму Светислава пешића и тренутном статусу у Црвеној звезди. Огњен Добрић је имао сјајну ролу у дресу репрезентације у двомечу са Данском, а сада је време да се врати… »
Петрушев: "Не знам шта нам је било у дербију, све мора да се промени!"

Петрушев: "Не знам шта нам је било у дербију, све мора да се промени!"

Спортске.нет 28.11.2024
Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20 сати дочекују Бајерн из Минхена у мечу 12. кола Евролиге. Црвено-белис у поражени у претходна два евролигашка дуела од Асвела и Партизана, а прилику да се врате на победнички колосек траже… »
Добрић о скромној минутажи у Евролиги: "Одлука тренера, важно да побеђујемо!"

Добрић о скромној минутажи у Евролиги: "Одлука тренера, важно да побеђујемо!"

Спортске.нет 28.11.2024
Своја очекивања пред меч изнео је Огњен Добрић који се враћа у тим после обавеза у репрезентацији Србије. "Бајерн је јако квалитетан противник, показали су изузетан квалитет у овом делу сезоне. Најбољи су напад тренутно у… »
Добрић о Сферопулосовим ротацијама: То је одлука тренера

Добрић о Сферопулосовим ротацијама: То је одлука тренера

Спорт клуб 28.11.2024
Бек Црвене звезде Огњен Добрић оценио је да је Бајерн изузетно квалитетан противник пред утакмицу са немачким клубом у петак од 20 часова (директан пренос на СК 1) у Београдској арени. „Показали су изузетан квалитет у овом делу… »
Сферопулос честитао ФКЦЗ, открио шта је са Боломбојем, па истакао "кључ" против Бајерна ВИДЕО

Сферопулос честитао ФКЦЗ, открио шта је са Боломбојем, па истакао "кључ" против Бајерна ВИДЕО

Б92 28.11.2024
Јанис Сферопулос, тренер кошаркаша Црвене звезде, најавио је дуел са Бајерном. Звезда у 12. колу Евролиге, у петак од 20 часова, дочекује Бајерн. Сферопулос је пре приче и кошарци честитао ФК Црвена звезда на убедљивој победи… »
Добрић о малој минутажи: "Не смета ми" ВИДЕО

Добрић о малој минутажи: "Не смета ми" ВИДЕО

Б92 28.11.2024
Кошаркаш Црвене зведзе Огњен Добрић рекао је да му не представља проблем мала минутажа коју има код Јаниса Сферопулоса. До утакмице са Бајерном (четвртак 20) српски репрезентативац је у просеку по мечу у Евролиги играо 8:11… »
Петрушев се осврнуо на Партизан: "Не знам шта нам је било" ВИДЕО

Петрушев се осврнуо на Партизан: "Не знам шта нам је било" ВИДЕО

Б92 28.11.2024
Филип Петрушев је рекао да Црвена звезда мора да има потпуно другачији приступ утакмици против Бајерна од оне са Партизаном. Звезда у 12. колу Евролиге, у петак од 20 часова, дочекује Бајерн. Петрушев каже да све мора да буде… »
Вилијамс-Гос: "Тешко гостовање у 'Арени'"

Вилијамс-Гос: "Тешко гостовање у 'Арени'"

Спортске.нет 28.11.2024
Кошаркаши Партизана у 20.30 часова дочекују Олимпијакос у оквиру 12. кола Евролиге. Бивши кошаркаш црно-белих, а садашњи Олимпијакоса Најџел Вилијамс-Гос истакао је да није свеједно играти у "Београдској арени". "Стварно тешко… »
"Чека нас јако тешка утакмица": Обрадовић опрезан пред меч са Олимпијакосом

"Чека нас јако тешка утакмица": Обрадовић опрезан пред меч са Олимпијакосом

Вечерње новости 28.11.2024
Кошаркаши Партизана дочекаће у четвртак од 20.30 часова екипу Олимпијакоса у 12. колу Евролиге. ФОТО: М. Вукадиновић Олимпијакос се налази на другом месту на табели Евролиге са осам победа и три пораза, док је Партизан на 14… »
Ово ће разбеснети гробаре: Лука Вилдоза говорио пред меч са Партизаном и присетио се једног детаља! (видео)

Ово ће разбеснети гробаре: Лука Вилдоза говорио пред меч са Партизаном и присетио се једног детаља! (видео)

Хот спорт 28.11.2024
Аргентинац поново у Београду! Кошаркаши Партизана у оквиру 12. кола Евролиге дочекују грчки Олимпијакос, а меч је на програму у четвртак од 20 часова и 30 минута у Београдској арени. Црно- бели су претходне недеље славили у… »
Партизан опет против црвено-белих - да ли су им те боје таличне за преокрет сезоне?

Партизан опет против црвено-белих - да ли су им те боје таличне за преокрет сезоне?

Б92 28.11.2024
Кошаркаши Партизана у четвртак од 20 сати и 30 минута дочекују екипу Олимпијакоса у Београдској арени у утакмици 12. кола Евролиге, а ово је све што треба да знате о предстојећем мечу. Тренутни скор Партизана од три победе и осам… »
Да ли је најгоре прошло

Да ли је најгоре прошло

Политика 28.11.2024
Кошаркаши Партизана вечерас од 20.30 часова дочекују екипу Олимпијакоса. – Обрадовић: Чека нас изузетно захтевна утакмица против тима са највишим циљевима. Пошто су отели све слаткише Црвеној звезди на „вечитом дербију”, време… »

Вести дана »