Povezane vesti

Sferopulos čestitao fudbalerima, a onda zatražio reakciju svojih košarkaša protiv Bajerna!

Sferopulos čestitao fudbalerima, a onda zatražio reakciju svojih košarkaša protiv Bajerna!

Sportske.net pre 48 minuta
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova u "Beogradskoj areni" igraju protiv Bajerna u meču 12. kola Evrolige. Zvezdi duel sa Nemcima dolazi u nevreme posle dva uzastopna poraza u elitnom takmičenju od Asvela i Partizana, koji su je spustili na… »
Ognjen Dobrić progovorio o maloj minutaži: „Ne znači da sam ja manje kvalitetan od igrača u rotaciji!“

Ognjen Dobrić progovorio o maloj minutaži: „Ne znači da sam ja manje kvalitetan od igrača u rotaciji!“

Hot sport pre 18 minuta
„Za sada je to tako, kako će biti kasnije videćemo, to se nikad ne zna!“ Košarkaši Crvene zvezde u petak dočekuju Bajern u 12. kolu Evrolige, s ciljem da se vrate na pobednički put nakon poraza u večitom derbiju. Iako su pred njima veliki… »
Dobrić o skromnoj minutaži u Evroligi: "Odluka trenera, važno da pobeđujemo!"

Dobrić o skromnoj minutaži u Evroligi: "Odluka trenera, važno da pobeđujemo!"

Sportske.net pre 30 minuta
Svoja očekivanja pred meč izneo je Ognjen Dobrić koji se vraća u tim posle obaveza u reprezentaciji Srbije. "Bajern je jako kvalitetan protivnik, pokazali su izuzetan kvalitet u ovom delu sezone. Najbolji su napad trenutno u ligi, biće teško, ali… »
Petrušev: "Ne znam šta nam je bilo u derbiju, sve mora da se promeni!"

Petrušev: "Ne znam šta nam je bilo u derbiju, sve mora da se promeni!"

Sportske.net pre 18 minuta
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 sati dočekuju Bajern iz Minhena u meču 12. kola Evrolige. Crveno-belis u poraženi u prethodna dva evroligaška duela od Asvela i Partizana, a priliku da se vrate na pobednički kolosek traže protiv izuzetno… »
Dobrić o Sferopulosovim rotacijama: To je odluka trenera

Dobrić o Sferopulosovim rotacijama: To je odluka trenera

Sport klub pre 1 sat
Bek Crvene zvezde Ognjen Dobrić ocenio je da je Bajern izuzetno kvalitetan protivnik pred utakmicu sa nemačkim klubom u petak od 20 časova (direktan prenos na SK 1) u Beogradskoj areni. „Pokazali su izuzetan kvalitet u ovom delu sezone. Imaju… »
Petrušev se osvrnuo na Partizan: "Ne znam šta nam je bilo" VIDEO

Petrušev se osvrnuo na Partizan: "Ne znam šta nam je bilo" VIDEO

B92 pre 1 sat
Filip Petrušev je rekao da Crvena zvezda mora da ima potpuno drugačiji pristup utakmici protiv Bajerna od one sa Partizanom. Zvezda u 12. kolu Evrolige, u petak od 20 časova, dočekuje Bajern. Petrušev kaže da sve mora da bude drugačije u odnosu na… »
Dobrić o maloj minutaži: "Ne smeta mi" VIDEO

Dobrić o maloj minutaži: "Ne smeta mi" VIDEO

B92 pre 1 sat
Košarkaš Crvene zvedze Ognjen Dobrić rekao je da mu ne predstavlja problem mala minutaža koju ima kod Janisa Sferopulosa. Do utakmice sa Bajernom (četvrtak 20) srpski reprezentativac je u proseku po meču u Evroligi igrao 8:11 minuta i beleži tek… »
Sferopulos čestitao FKCZ, otkrio šta je sa Bolombojem, pa istakao "ključ" protiv Bajerna VIDEO

Sferopulos čestitao FKCZ, otkrio šta je sa Bolombojem, pa istakao "ključ" protiv Bajerna VIDEO

B92 pre 1 sat
Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, najavio je duel sa Bajernom. Zvezda u 12. kolu Evrolige, u petak od 20 časova, dočekuje Bajern. Sferopulos je pre priče i košarci čestitao FK Crvena zvezda na ubedljivoj pobedi nad Štutgartom… »
Vilijams-Gos: "Teško gostovanje u 'Areni'"

Vilijams-Gos: "Teško gostovanje u 'Areni'"

Sportske.net pre 2 sata
Košarkaši Partizana u 20.30 časova dočekuju Olimpijakos u okviru 12. kola Evrolige. Bivši košarkaš crno-belih, a sadašnji Olimpijakosa Najdžel Vilijams-Gos istakao je da nije svejedno igrati u "Beogradskoj areni". "Stvarno teško gostovanje za… »
"Čeka nas jako teška utakmica": Obradović oprezan pred meč sa Olimpijakosom

"Čeka nas jako teška utakmica": Obradović oprezan pred meč sa Olimpijakosom

Večernje novosti pre 2 sata
Košarkaši Partizana dočekaće u četvrtak od 20.30 časova ekipu Olimpijakosa u 12. kolu Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Olimpijakos se nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i tri poraza, dok je Partizan na 14. poziciji sa skorom… »
Ovo će razbesneti grobare: Luka Vildoza govorio pred meč sa Partizanom i prisetio se jednog detalja! (video)

Ovo će razbesneti grobare: Luka Vildoza govorio pred meč sa Partizanom i prisetio se jednog detalja! (video)

Hot sport pre 4 sati
Argentinac ponovo u Beogradu! Košarkaši Partizana u okviru 12. kola Evrolige dočekuju grčki Olimpijakos, a meč je na programu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj areni. Crno- beli su prethodne nedelje slavili u derbiju a sada im… »
Partizan opet protiv crveno-belih - da li su im te boje talične za preokret sezone?

Partizan opet protiv crveno-belih - da li su im te boje talične za preokret sezone?

B92 pre 4 sati
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 sati i 30 minuta dočekuju ekipu Olimpijakosa u Beogradskoj areni u utakmici 12. kola Evrolige, a ovo je sve što treba da znate o predstojećem meču. Trenutni skor Partizana od tri pobede i osam poraza odražava… »
Da li je najgore prošlo

Da li je najgore prošlo

Politika pre 5 sati
Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova dočekuju ekipu Olimpijakosa. – Obradović: Čeka nas izuzetno zahtevna utakmica protiv tima sa najvišim ciljevima. Pošto su oteli sve slatkiše Crvenoj zvezdi na „večitom derbiju”, vreme je da se… »

Vesti dana »