Povezane vesti

UŽIVO - Furnije spreman za Partizan, nema Vašingtona!

UŽIVO - Furnije spreman za Partizan, nema Vašingtona!

Sportske.net 28.11.2024
Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati igraju meč sa Olimpijakosom u 12. kolu Evrolige. "Beogradska arena" se polako popunjava, a igrači izlaze na parket ne bi li se zagrevali. Tako je uočen i Evan Furnije koji će se naći među 12 Jorgosa… »
Ko sve bodri Partizan? Banjaluka, Gračanica, Niš… (VIDEO)

Ko sve bodri Partizan? Banjaluka, Gračanica, Niš… (VIDEO)

Sport klub 28.11.2024
Košarkaši Partizana nakon pobede nad Crvenom Zvezdom u prethodnom kolu Evrolige, pred svojim navijačima dočekuju Olimpijakos. Trijumfom protiv beogradskih crveno-belih prekinuta je neugodna serija poraza u EL, a sada protiv pirejskih crveno-belih, tim… »
Partizan prodaje Sezonske karte za fudbal na meču Evrolige: Svim silama pokušavaju da ojačaju finansije kluba, Grobari su na…

Partizan prodaje Sezonske karte za fudbal na meču Evrolige: Svim silama pokušavaju da ojačaju finansije kluba, Grobari su na…

Hot sport 28.11.2024
Jača saradnja između dva kluba JDS-a! Košarkaši Partizana u okviru 12. kola Evrolige dočekuju grčki Olimpijakos, a meč je na programu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj areni. S obzirom da je raspoloženje oko odnosa između FK i… »
Petrušev: S Bajernom drugačije nego s Partizanom

Petrušev: S Bajernom drugačije nego s Partizanom

Sportski žurnal 28.11.2024
Pouzdani centar očekuje reakciju saigrača, posle poraza od crno-belih u prošlom kolu Evrolige. Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić očekuje težak meč s Bajernom sutra od 20 časova u „Beogradskoj areni”, ali i pobedu u 12. kolu Evrolige… »
Loše vesti za Partizan - Furnije igra?

Loše vesti za Partizan - Furnije igra?

B92 28.11.2024
Francuski košarkaš Evan Furnije najverovatnije će moći da pomogne saigračima iz Olimpijakosa na meču 12. kola Evrolige protiv Partizana. Furnijea je mučila virusna infekcija zbog koje nije trenirao pre dva dana u Pireju. "Video sam ga sad, juče je… »
Ognjen Dobrić progovorio o maloj minutaži: „Ne znači da sam ja manje kvalitetan od igrača u rotaciji!“ (video)

Ognjen Dobrić progovorio o maloj minutaži: „Ne znači da sam ja manje kvalitetan od igrača u rotaciji!“ (video)

Hot sport 28.11.2024
„Za sada je to tako, kako će biti kasnije videćemo, to se nikad ne zna!“ Košarkaši Crvene zvezde u petak dočekuju Bajern u 12. kolu Evrolige, s ciljem da se vrate na pobednički put nakon poraza u večitom derbiju. Iako su pred njima veliki… »
Zvezda zove navijače: "Kupite karte za PSV!"

Zvezda zove navijače: "Kupite karte za PSV!"

Sportske.net 28.11.2024
Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su deklasirali vicešampiona Nemačke Štutgart sa 5:1 i upisali prvu pobedu nakon pet odigranih utakmica u Ligi šampiona. Sledeći izazov za ekipi trenera Vladana Milojevića biće gostovanje Milanu 11. decembra, a onda… »
Sferopulos čestitao fudbalerima, a onda zatražio reakciju svojih košarkaša protiv Bajerna!

Sferopulos čestitao fudbalerima, a onda zatražio reakciju svojih košarkaša protiv Bajerna!

Sportske.net 28.11.2024
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova u "Beogradskoj areni" igraju protiv Bajerna u meču 12. kola Evrolige. Zvezdi duel sa Nemcima dolazi u nevreme posle dva uzastopna poraza u elitnom takmičenju od Asvela i Partizana, koji su je spustili na… »
Dobrić o skromnoj minutaži u Evroligi: "Odluka trenera, važno da pobeđujemo!"

Dobrić o skromnoj minutaži u Evroligi: "Odluka trenera, važno da pobeđujemo!"

Sportske.net 28.11.2024
Svoja očekivanja pred meč izneo je Ognjen Dobrić koji se vraća u tim posle obaveza u reprezentaciji Srbije. "Bajern je jako kvalitetan protivnik, pokazali su izuzetan kvalitet u ovom delu sezone. Najbolji su napad trenutno u ligi, biće teško, ali… »
Petrušev: "Ne znam šta nam je bilo u derbiju, sve mora da se promeni!"

Petrušev: "Ne znam šta nam je bilo u derbiju, sve mora da se promeni!"

Sportske.net 28.11.2024
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 sati dočekuju Bajern iz Minhena u meču 12. kola Evrolige. Crveno-belis u poraženi u prethodna dva evroligaška duela od Asvela i Partizana, a priliku da se vrate na pobednički kolosek traže protiv izuzetno… »
"Ne znači da sam ja lošiji igrač od drugih": Dobrić govorio o reprezentaciji, pa se osvrnuo na malu minutažu u Zvezdi

"Ne znači da sam ja lošiji igrač od drugih": Dobrić govorio o reprezentaciji, pa se osvrnuo na malu minutažu u Zvezdi

Mondo 28.11.2024
Repretentativac Srbije Ognjen Dobrić govorio je o obavezama u timu Svetislava pešića i trenutnom statusu u Crvenoj zvezdi. Ognjen Dobrić je imao sjajnu rolu u dresu reprezentacije u dvomeču sa Danskom, a sada je vreme da se vrati obavezama u klubu… »
Dobrić o Sferopulosovim rotacijama: To je odluka trenera

Dobrić o Sferopulosovim rotacijama: To je odluka trenera

Sport klub 28.11.2024
Bek Crvene zvezde Ognjen Dobrić ocenio je da je Bajern izuzetno kvalitetan protivnik pred utakmicu sa nemačkim klubom u petak od 20 časova (direktan prenos na SK 1) u Beogradskoj areni. „Pokazali su izuzetan kvalitet u ovom delu sezone. Imaju… »
Petrušev se osvrnuo na Partizan: "Ne znam šta nam je bilo" VIDEO

Petrušev se osvrnuo na Partizan: "Ne znam šta nam je bilo" VIDEO

B92 28.11.2024
Filip Petrušev je rekao da Crvena zvezda mora da ima potpuno drugačiji pristup utakmici protiv Bajerna od one sa Partizanom. Zvezda u 12. kolu Evrolige, u petak od 20 časova, dočekuje Bajern. Petrušev kaže da sve mora da bude drugačije u odnosu na… »
Dobrić o maloj minutaži: "Ne smeta mi" VIDEO

Dobrić o maloj minutaži: "Ne smeta mi" VIDEO

B92 28.11.2024
Košarkaš Crvene zvedze Ognjen Dobrić rekao je da mu ne predstavlja problem mala minutaža koju ima kod Janisa Sferopulosa. Do utakmice sa Bajernom (četvrtak 20) srpski reprezentativac je u proseku po meču u Evroligi igrao 8:11 minuta i beleži tek… »
Sferopulos čestitao FKCZ, otkrio šta je sa Bolombojem, pa istakao "ključ" protiv Bajerna VIDEO

Sferopulos čestitao FKCZ, otkrio šta je sa Bolombojem, pa istakao "ključ" protiv Bajerna VIDEO

B92 28.11.2024
Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, najavio je duel sa Bajernom. Zvezda u 12. kolu Evrolige, u petak od 20 časova, dočekuje Bajern. Sferopulos je pre priče i košarci čestitao FK Crvena zvezda na ubedljivoj pobedi nad Štutgartom… »
Vilijams-Gos: "Teško gostovanje u 'Areni'"

Vilijams-Gos: "Teško gostovanje u 'Areni'"

Sportske.net 28.11.2024
Košarkaši Partizana u 20.30 časova dočekuju Olimpijakos u okviru 12. kola Evrolige. Bivši košarkaš crno-belih, a sadašnji Olimpijakosa Najdžel Vilijams-Gos istakao je da nije svejedno igrati u "Beogradskoj areni". "Stvarno teško gostovanje za… »
"Čeka nas jako teška utakmica": Obradović oprezan pred meč sa Olimpijakosom

"Čeka nas jako teška utakmica": Obradović oprezan pred meč sa Olimpijakosom

Večernje novosti 28.11.2024
Košarkaši Partizana dočekaće u četvrtak od 20.30 časova ekipu Olimpijakosa u 12. kolu Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Olimpijakos se nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i tri poraza, dok je Partizan na 14. poziciji sa skorom… »
Ovo će razbesneti grobare: Luka Vildoza govorio pred meč sa Partizanom i prisetio se jednog detalja! (video)

Ovo će razbesneti grobare: Luka Vildoza govorio pred meč sa Partizanom i prisetio se jednog detalja! (video)

Hot sport 28.11.2024
Argentinac ponovo u Beogradu! Košarkaši Partizana u okviru 12. kola Evrolige dočekuju grčki Olimpijakos, a meč je na programu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj areni. Crno- beli su prethodne nedelje slavili u derbiju a sada im… »
Partizan opet protiv crveno-belih - da li su im te boje talične za preokret sezone?

Partizan opet protiv crveno-belih - da li su im te boje talične za preokret sezone?

B92 28.11.2024
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 sati i 30 minuta dočekuju ekipu Olimpijakosa u Beogradskoj areni u utakmici 12. kola Evrolige, a ovo je sve što treba da znate o predstojećem meču. Trenutni skor Partizana od tri pobede i osam poraza odražava… »
Da li je najgore prošlo

Da li je najgore prošlo

Politika 28.11.2024
Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova dočekuju ekipu Olimpijakosa. – Obradović: Čeka nas izuzetno zahtevna utakmica protiv tima sa najvišim ciljevima. Pošto su oteli sve slatkiše Crvenoj zvezdi na „večitom derbiju”, vreme je da se… »

Vesti dana »