Povezane vesti
Kurti slavi dan nezavisnosti Albanije u Prekazu: Poveo školarce u Memorijalni kompleks "Adem Jašari"
Kurir 28.11.2024
Albanija danas slavi Dana nezavisnosti, a učenici osnovne škole u Peći posetili su memorijalni kompleks „Adem Jašari“ u Prekazu, koji je u fazi izgradnje, zajedno sa tzv. premijerom Aljbinom Kurtijem. Premijer prištinskih institucija rekao je da će ovaj… »
Velika bruka: Kurti najavio izgradnju memorijalnog kompleksa teroristi Jašariju!
Telegraf 28.11.2024
Preporučujemo. Premijer Kosova, Aljbin Kurti, najavio je početak izgradnje memorijalnog kompleksa "Adem Jašari", koji će biti sagrađen u Prekazu, na mestu koje je sveto za narod Kosova. Kurti je istakao da će ovaj kompleks dostojanstveno i na visokom… »
Vesti dana »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima: Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga prihvatim
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 8 satijoš 34 povezane
"17 meseci. 16 stradalih. 0 odgovornih" – završena komemorativna šetnja do železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 26 povezanih
Ključne lekcije iz istorije: Da li je Iran Trampova Suecka kriza
BBC News pre 5 satijoš 40 povezanih
Cene nafte pale zbog nade u brzu deeskalaciju situacije na Bliskom istoku
Euronews pre 8 minutajoš 23 povezane