Povezane vesti
Viši sud u Zaječaru potvrdio optužnicu za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Slobodna Evropa pre 44 minuta
Viši sud u Zaječaru doneo je rešenje kojim je potvrdio optužnicu za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Višem sudu. Višeg javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je 24. septembra optužnicu… »
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje…
Blic pre 20 minuta
Viši sud u Zaječaru potvrdio je danas, tačno kada se navršilo osam mesecu od ubistva devojčice Danke Ilić, optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), kao i Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca. Ivana Ilić, majka ubijene… »
Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić
RTS pre 1 sat
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u… »
Tužilaštvo u Zaječaru za Insajder: Potvrđene optužnice protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić
Insajder pre 1 sat
Više javno tužilaštvo u Zaječaru potvrdilo je za Insajder da je tom tužilaštvu danas dostavljeno rešenje kojim se potvrđuju optužnice protiv okrivljenih Dejana Dragijevića, Srđana Jankovića i Radoslava Dragijevića. Kako se navodi u odgovoru… »
Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić
N1 Info pre 1 sat
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić, potvrđeno je za portal N1 u Višem javnom tužilaštvu u tom gradu. Iz VJT u Zaječaru navode da im je danas dostavljeno Rešenje Višeg suda u Zaječaru kojim se… »
Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice
Vreme pre 2 sata
Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo Danke Ilić, Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu dva meseca od podizanja iste. Oni se terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Nakon dva meseca od… »
"Samo želim da se nađe telo mog deteta, da se agonija završi": Oglasio se otac Danke Ilić nakon što je potvrđena…
Blic pre 2 sata
Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, oglasio se Miloš Ilić, otac male Danke, koji je rekao da želi da se ova agonija završi što pre i da… »
"Boli me što ne znam gde je njeno telo, da možemo da je sahranimo" Dankin otac o potvrđivanju optužnice: Da se ova agonija…
Kurir pre 2 sata
Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, oglasio se Miloš Ilić, otac male Danke, koji je rekao da želi da se ova agonija završi što pre i da… »
"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo
Mondo pre 2 sata
Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo. Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, pričali smo sa Milošem Ilićem… »
Boli me što ne znam gde je njeno telo, a ubice na doživotnu! Dankin otac za Telegraf o potvrđivanju optužnice
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, pričali smo sa Milošem Ilićem, ocem male Danke, koji je za Telegraf rekao da želi da… »
Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić (2)! Na spisku su tri imena, a advokati odbrane imaju pravo žalbe
Mondo pre 3 sata
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu, a advokati odbrane imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu. Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), kao i Radoslava Dragijevića, Dejanovog… »
Novi magazin pre 3 sata
Nakon skoro dva meseca od podizanja optužnice za ubistvo Danke Ilić, sudsko veće Višeg suda u Zaječaru je potvrdilo optužnicu, piše Danas. Ovu informaciju je za Danas potvrdio advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović. „Upravo sam… »
"Tražiću da se optužnica ukine, Danka treba da se vodi kao nestalo lice" Advokati najavili žalbe na potvrđenu optužnicu…
Kurir pre 2 sata
Advokat Milinko Jovanović, koji brani Radoslava Dragijevića, optuženog da je posle pomagao sinu Dejanu i njegovom kolegi Srđanu Jankoviću da sakriju telo Danke Ilić (2), posle potvrđivanja optužnice od strane Višeg suda u Zaječaru, najavljuje da… »
NIN pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u… »
RTV pre 4 sati
ZAJEČAR - Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom… »
Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo devojčice Danke Ilić
Euronews pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv D. D. i S. J, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu, potvrđeno je za Tanjug u… »
Potvrđena optužnica za ubistvo male Danke Ilić: Tužilac traži doživotni zatvor, a tela još nema
Radio 021 pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv D. D. i S. J, optuženih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu, potvrđeno je za Tanjug u tom sudu… »
Danas pre 4 sati
Nakon skoro dva meseca od podizanja optužnice za ubistvo Danke Ilić, sudsko veće Višeg suda u Zaječaru je potvrdilo optužnicu. Ovu informaciju je za Danas potvrdio advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović. „Upravo sam obavešten da je… »
Blic pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru upravo je potvrdio optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića za ubistvo Danke Ilić (2), i protiv Radoslava Dragijevića za pomaganje u prikrivanju dela. Okrivljeni imaju… »
Kurir saznaje! Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić (2): Osam meseci od zločina koji je potresao Srbiju stigle…
Kurir pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), kao i Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca! Podsetimo Dragijević mlađi i Janković se terete za teško ubistvo Danke Ilić (2) koje se dogodilo 26… »
Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić: Tužilaštvo traži doživotni zatvor
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe… »
Gde je nestala optužnica za smrt Danke Ilić (2): Osam meseci od nestanka devojčice brojna pitanja bez odgovora, slučaj…
Blic pre 9 sati
Više javno tužilaštvo u Zaječaru je pre više od dva meseca podiglo optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, međutim, i dalje se čeka odluka Višeg suda u Zaječaru da li će optužnicu… »
Vesti dana »
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
Izrael gađao liban uprkos primirju: Tvrde da je prekršeno ograničenje kretanja
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 20 minutajoš 21 povezana