Povezane vesti

Viši sud u Zaječaru potvrdio optužnicu za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru potvrdio optužnicu za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Slobodna Evropa pre 44 minuta
Viši sud u Zaječaru doneo je rešenje kojim je potvrdio optužnicu za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Višem sudu. Višeg javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je 24. septembra optužnicu… »
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje…

"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje…

Blic pre 20 minuta
Viši sud u Zaječaru potvrdio je danas, tačno kada se navršilo osam mesecu od ubistva devojčice Danke Ilić, optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), kao i Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca. Ivana Ilić, majka ubijene… »
Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić

RTS pre 1 sat
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u… »
Tužilaštvo u Zaječaru za Insajder: Potvrđene optužnice protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić

Tužilaštvo u Zaječaru za Insajder: Potvrđene optužnice protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić

Insajder pre 1 sat
Više javno tužilaštvo u Zaječaru potvrdilo je za Insajder da je tom tužilaštvu danas dostavljeno rešenje kojim se potvrđuju optužnice protiv okrivljenih Dejana Dragijevića, Srđana Jankovića i Radoslava Dragijevića. Kako se navodi u odgovoru… »
Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić

N1 Info pre 1 sat
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić, potvrđeno je za portal N1 u Višem javnom tužilaštvu u tom gradu. Iz VJT u Zaječaru navode da im je danas dostavljeno Rešenje Višeg suda u Zaječaru kojim se… »
Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice

Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice

Vreme pre 2 sata
Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo Danke Ilić, Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu dva meseca od podizanja iste. Oni se terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Nakon dva meseca od… »
"Samo želim da se nađe telo mog deteta, da se agonija završi": Oglasio se otac Danke Ilić nakon što je potvrđena…

"Samo želim da se nađe telo mog deteta, da se agonija završi": Oglasio se otac Danke Ilić nakon što je potvrđena…

Blic pre 2 sata
Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, oglasio se Miloš Ilić, otac male Danke, koji je rekao da želi da se ova agonija završi što pre i da… »
"Boli me što ne znam gde je njeno telo, da možemo da je sahranimo" Dankin otac o potvrđivanju optužnice: Da se ova agonija…

"Boli me što ne znam gde je njeno telo, da možemo da je sahranimo" Dankin otac o potvrđivanju optužnice: Da se ova agonija…

Kurir pre 2 sata
Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, oglasio se Miloš Ilić, otac male Danke, koji je rekao da želi da se ova agonija završi što pre i da… »
"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo

"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo

Mondo pre 2 sata
Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo. Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, pričali smo sa Milošem Ilićem… »
Boli me što ne znam gde je njeno telo, a ubice na doživotnu! Dankin otac za Telegraf o potvrđivanju optužnice

Boli me što ne znam gde je njeno telo, a ubice na doživotnu! Dankin otac za Telegraf o potvrđivanju optužnice

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju. Tim povodom, pričali smo sa Milošem Ilićem, ocem male Danke, koji je za Telegraf rekao da želi da… »
Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić (2)! Na spisku su tri imena, a advokati odbrane imaju pravo žalbe

Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić (2)! Na spisku su tri imena, a advokati odbrane imaju pravo žalbe

Mondo pre 3 sata
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu, a advokati odbrane imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu. Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), kao i Radoslava Dragijevića, Dejanovog… »

Novi magazin pre 3 sata
Nakon skoro dva meseca od podizanja optužnice za ubistvo Danke Ilić, sudsko veće Višeg suda u Zaječaru je potvrdilo optužnicu, piše Danas. Ovu informaciju je za Danas potvrdio advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović. „Upravo sam… »
"Tražiću da se optužnica ukine, Danka treba da se vodi kao nestalo lice" Advokati najavili žalbe na potvrđenu optužnicu…

"Tražiću da se optužnica ukine, Danka treba da se vodi kao nestalo lice" Advokati najavili žalbe na potvrđenu optužnicu…

Kurir pre 2 sata
Advokat Milinko Jovanović, koji brani Radoslava Dragijevića, optuženog da je posle pomagao sinu Dejanu i njegovom kolegi Srđanu Jankoviću da sakriju telo Danke Ilić (2), posle potvrđivanja optužnice od strane Višeg suda u Zaječaru, najavljuje da… »

NIN pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u… »

RTV pre 4 sati
ZAJEČAR - Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom… »
Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo devojčice Danke Ilić

Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo devojčice Danke Ilić

Euronews pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv D. D. i S. J, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu, potvrđeno je za Tanjug u… »
Potvrđena optužnica za ubistvo male Danke Ilić: Tužilac traži doživotni zatvor, a tela još nema

Potvrđena optužnica za ubistvo male Danke Ilić: Tužilac traži doživotni zatvor, a tela još nema

Radio 021 pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv D. D. i S. J, optuženih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu, potvrđeno je za Tanjug u tom sudu… »

Danas pre 4 sati
Nakon skoro dva meseca od podizanja optužnice za ubistvo Danke Ilić, sudsko veće Višeg suda u Zaječaru je potvrdilo optužnicu. Ovu informaciju je za Danas potvrdio advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović. „Upravo sam obavešten da je… »

Blic pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru upravo je potvrdio optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića za ubistvo Danke Ilić (2), i protiv Radoslava Dragijevića za pomaganje u prikrivanju dela. Okrivljeni imaju… »
Kurir saznaje! Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić (2): Osam meseci od zločina koji je potresao Srbiju stigle…

Kurir saznaje! Potvrđena optužnica za ubistvo Danke Ilić (2): Osam meseci od zločina koji je potresao Srbiju stigle…

Kurir pre 4 sati
Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50), kao i Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca! Podsetimo Dragijević mlađi i Janković se terete za teško ubistvo Danke Ilić (2) koje se dogodilo 26… »
Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić: Tužilaštvo traži doživotni zatvor

Potvrđena optužnica protiv optuženih za ubistvo Danke Ilić: Tužilaštvo traži doživotni zatvor

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Viši sud u Zaječaru potvrdio je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, optuženima za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe… »
Gde je nestala optužnica za smrt Danke Ilić (2): Osam meseci od nestanka devojčice brojna pitanja bez odgovora, slučaj…

Gde je nestala optužnica za smrt Danke Ilić (2): Osam meseci od nestanka devojčice brojna pitanja bez odgovora, slučaj…

Blic pre 9 sati
Više javno tužilaštvo u Zaječaru je pre više od dva meseca podiglo optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, međutim, i dalje se čeka odluka Višeg suda u Zaječaru da li će optužnicu… »

Vesti dana »