Povezane vesti
Nikola Janković: "Trinkijeri je najbolji trener i najgori čovek"
Sportske.net pre 2 sata
Bivši košarkaš Partizana Nikola Janković bio je gost podkasta "Jao Mile", a između ostalog, govorio je o saradnji sa trenerom Andreom Trinkijerijem u Partizanu. Očigledno je bilo turbulentno između dve strane tih godina u redovima crno-belih, što… »
"Najbolji trener, najgori čovek": Bivši košarkaš Partizana o Trinkijeriju: "Ne možeš da mi opsuješ majku i da me…
Večernje novosti pre 2 sata
Bivši igrač Partizana Nikola Janković govorio je o Andrei Trinkijeriju. Andrea Trinkijeri foto: D. Stjepanović - Trinki je najbolji trener i najgori čovek sa kojim sam radio. Najozbiljnije. Zahvalan sam mu što me je doveo u Partizan, ali jako je… »
„Trinkijeri je najbolji trener i najgori čovek“: Bivši igrač Partizana nemilosrdan prema treneru Žalgirisa! (video)
Hot sport pre 4 sati
Srpski centar nema lepo mišljenje o Italijanu! Nekadašnji košarkaš Partizana a sada prvotimac Mege, Nikola Janković prisetio se vremena kada je sarađivao sa sadašnjim trenerom Žalgirisa, Andreom Trinkijerijem. On je u podkastu, „Jao Mile“… »
"Trinki je najbolji trener i najgori čovek"
B92 pre 4 sati
Nikola Janković, bivši košarkaš Partizana, govorio je o Andrei Trinkijeriju. Janković i Trinkijeri sarađivali su u Partizanu od 2018. do 2020. godine, ispostavilo se bez mnogo ljubavi. U podkastu "Jao Mile", Janković je imao i reči hvale, ali i… »
„Trinkijeri najbolji trener i najgori čovek sa kojim sam radio“
Sport klub pre 5 sati
Nikola Janković, nekadašnji centar Partizana, a sada Mege, bio je gost u podkastu „Jao Mile“. Govorio je o mnogim stvarima, ali je posebno bio zanimljiv segment u kojem je pričao o odnosu koji je imao sa Andreoom Trinkijerijem, dok mu je bio trener… »
Vesti dana »
Oglasilo se više javno tužilaštvo u Leskovcu: Zadržan osumnjičeni za ubistvo 17-godišnjaka, udarao ga po glavi, šutirao, sat i po kasnije dečak je bio mrtav
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, Nikolić: Pacijenti u teškom opštem stanju, neizvesna prognoza
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Izrael saopštava da je prekršeno primirje sa Hezbolahom, ispaljeni tenkovski hici na južni Liban
Glas Amerike pre 2 satajoš 22 povezane