Повезане вести

Никола Јанковић: "Тринкијери је најбољи тренер и најгори човек"

Никола Јанковић: "Тринкијери је најбољи тренер и најгори човек"

Спортске.нет 28.11.2024
Бивши кошаркаш Партизана Никола Јанковић био је гост подкаста "Јао Миле", а између осталог, говорио је о сарадњи са тренером Андреом Тринкијеријем у Партизану. Очигледно је било турбулентно између две стране тих година у… »
"Најбољи тренер, најгори човек": Бивши кошаркаш Партизана о Тринкијерију: "Не можеш да ми опсујеш мајку и да ме вређаш"…

"Најбољи тренер, најгори човек": Бивши кошаркаш Партизана о Тринкијерију: "Не можеш да ми опсујеш мајку и да ме вређаш"…

Вечерње новости 28.11.2024
Бивши играч Партизана Никола Јанковић говорио је о Андреи Тринкијерију. Андреа Тринкијери фото: Д. Стјепановић - Тринки је најбољи тренер и најгори човек са којим сам радио. Најозбиљније. Захвалан сам му што ме је довео у… »
„Тринкијери је најбољи тренер и најгори човек“: Бивши играч Партизана немилосрдан према тренеру Жалгириса! (видео)

„Тринкијери је најбољи тренер и најгори човек“: Бивши играч Партизана немилосрдан према тренеру Жалгириса! (видео)

Хот спорт 28.11.2024
Српски центар нема лепо мишљење о Италијану! Некадашњи кошаркаш Партизана а сада првотимац Меге, Никола Јанковић присетио се времена када је сарађивао са садашњим тренером Жалгириса, Андреом Тринкијеријем. Он је у подкасту… »
"Тринки је најбољи тренер и најгори човек"

"Тринки је најбољи тренер и најгори човек"

Б92 28.11.2024
Никола Јанковић, бивши кошаркаш Партизана, говорио је о Андреи Тринкијерију. Јанковић и Тринкијери сарађивали су у Партизану од 2018. до 2020. године, испоставило се без много љубави. У подкасту "Јао Миле", Јанковић је имао и… »
„Тринкијери најбољи тренер и најгори човек са којим сам радио“

„Тринкијери најбољи тренер и најгори човек са којим сам радио“

Спорт клуб 28.11.2024
Никола Јанковић, некадашњи центар Партизана, а сада Меге, био је гост у подкасту „Јао Миле“. Говорио је о многим стварима, али је посебно био занимљив сегмент у којем је причао о односу који је имао са Андреоом Тринкијеријем… »

Вести дана »