Повезане вести
Никола Јанковић: "Тринкијери је најбољи тренер и најгори човек"
Спортске.нет 28.11.2024
Бивши кошаркаш Партизана Никола Јанковић био је гост подкаста "Јао Миле", а између осталог, говорио је о сарадњи са тренером Андреом Тринкијеријем у Партизану. Очигледно је било турбулентно између две стране тих година у… »
"Најбољи тренер, најгори човек": Бивши кошаркаш Партизана о Тринкијерију: "Не можеш да ми опсујеш мајку и да ме вређаш"…
Вечерње новости 28.11.2024
Бивши играч Партизана Никола Јанковић говорио је о Андреи Тринкијерију. Андреа Тринкијери фото: Д. Стјепановић - Тринки је најбољи тренер и најгори човек са којим сам радио. Најозбиљније. Захвалан сам му што ме је довео у… »
„Тринкијери је најбољи тренер и најгори човек“: Бивши играч Партизана немилосрдан према тренеру Жалгириса! (видео)
Хот спорт 28.11.2024
Српски центар нема лепо мишљење о Италијану! Некадашњи кошаркаш Партизана а сада првотимац Меге, Никола Јанковић присетио се времена када је сарађивао са садашњим тренером Жалгириса, Андреом Тринкијеријем. Он је у подкасту… »
"Тринки је најбољи тренер и најгори човек"
Б92 28.11.2024
Никола Јанковић, бивши кошаркаш Партизана, говорио је о Андреи Тринкијерију. Јанковић и Тринкијери сарађивали су у Партизану од 2018. до 2020. године, испоставило се без много љубави. У подкасту "Јао Миле", Јанковић је имао и… »
„Тринкијери најбољи тренер и најгори човек са којим сам радио“
Спорт клуб 28.11.2024
Никола Јанковић, некадашњи центар Партизана, а сада Меге, био је гост у подкасту „Јао Миле“. Говорио је о многим стварима, али је посебно био занимљив сегмент у којем је причао о односу који је имао са Андреоом Тринкијеријем… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 3 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 5 сатијош 29 повезаних
Међународна агенција за атомску енергију: Нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима након земљотреса
Еуроневс пре 32 минутајош 25 повезаних
Велики одзив грађана за упис права својине на неукњижене објекте, првог дана поднето 19.000 захтева
РТС пре 27 минутајош 125 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 36 минутајош 64 повезане