Povezane vesti
Partizan ima plan kako da ojača sastav, država takođe pomaže! Dobijaju igrače na pozajmicu kao vid usluga tvrdi…
Hot sport 28.11.2024
Nije lako radnoj grupi u FK Partizan! Peđa Mijatović je definitivno najeskponiraniji član nove radne grupe na čelu Partizana, pa je nakon gostovanja na na N1 televiziji da će novo, privremeno rukovodstvo uraditi ojačati tim na zimu. „Mi tu sada… »
Mijatović: Vučić „guši” Partizan!? Zabluda i urbana legenda!
Sportski žurnal 28.11.2024
Bivša vedeta crno-belih demantuje tvrdnje Duška Vujoševića i navijača, istovremeno otkriva ekonomsku vezu s vlašću. Član radne grupe Partizana zadužen za sportski sektor Predrag Mijatović gostujući na „N1” dotakao se brojnih tema, čak i… »
Mijatović za N1 o vređanju Vučića: „Država pomaže Partizanu, bitna stvar u današnjem fudbalu je da nemamo problem“
Danas 28.11.2024
Promene u fudbalskom klubu Partizan su počele, a navijači crno-belih najviše se uzdaju u član Privremenog organa i legendarnu kluba Predraga Mijatovića. Na pitanje da li je njegov dolazak u Partizan „pun pogodak ili pogodak u prečku“, Mijatović… »
Vučić guši Partizan? To je urbana legenda: Mijatović govorio o podršci vlasti koju imaju crno-beli! (video)
Hot sport 28.11.2024
Mijatović je jasan, podrške ima i to ne samo od vlasti! Gostujući na televiziji N1, Predrag Mijatović, član Radne grupe FK Partizan zadužen za sportski sektor, govorio je o trenutnoj situaciji u klubu, saradnji s vlastima i izazovima s kojima se… »
Mijatović razbio zablude! Država ne guši, ona pomaže Partizan, otkrio i da li će u Fudbalski savez Srbije
Večernje novosti 28.11.2024
Član Radne grupe Partizana Predrag Mijatović rekao je danas da taj fudbalski klub ima podršku vlasti i da su tvrdnje da predsednik Aleksandar Vučić želi da uguši Partizan "urbana legenda". FOTO: FK Partizan Mijatović je gostujući na telviziji N1… »
Mijatović za N1: Država pomaže Partizanu, uprava ima podršku vlasti
N1 Info 28.11.2024
"Bomba u Humskoj", bila je reakcija medija i javnosti na vest da u Partizan dolazi Predrag Mijatović, kao član Radne grupe. Njegove prve reči su bile - "nemam magični štapić, došao sam da pomognem Partizanu". Od tada su prošla dva meseca. Na… »
Mijatović: "Partizan ima podršku vlasti, urbana legenda da Vučić guši klub!"
Sportske.net 28.11.2024
Mijatović je gostujući na telviziji N1 na pitanje da li sadašnja uprava kluba ima podršku vlasti, odgovorio: "Koliko ja znam, naravo da ima, ne samo vlasti, nego i privrednika koji su navijači Partizana, pa čak i medija". "Potpuno sam spreman da… »
Mijatović za N1: Država pomaže Partizanu, imamo podršku vlasti
Sport klub 28.11.2024
Predrag Mijatović, član Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan, bio je gost televziji N1. Nekada slavni reprezentativac Jugoslavije, as Budućnosti, Partizana, Valensije, Reala iz Madrida i Fiorentine, govorio je o trenutnoj situaciji u redovima… »
Mijatović: "Vučić guši Partizan? Urbana legenda"
B92 28.11.2024
Član Radne grupe Partizana Predrag Mijatović rekao je danas da taj fudbalski klub ima podršku vlasti i da su tvrdnje da predsednik Aleksandar Vučić želi da uguši Partizan "urbana legenda". Mijatović je gostujući na telviziji N1 na pitanje da li… »
Vesti dana »
Deca ukrala BMW, bežala od policije pa sletela sa putu Filmska potera na Voždovcu
Kurir pre 45 minutajoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"To se neće dogoditi": Blinken: Trampova ideja o pripajanju Grenlanda Americi nije dobra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana