Повезане вести

Србија издржала 54 минута - Шведска на корак од ЕУРО

Србија издржала 54 минута - Шведска на корак од ЕУРО

Б92 28.11.2024
Фудбалерке Србије изгубиле су од Шведске 2:0 (0:0) у првом мечу финала баража за одлазак на Европско првенство 2025. године у Швајцарској. Екипа Драгише Зечевића до 53. минута имала је активан резултат, али је у наставку… »
Швеђанке су прејаке, носе кући два гола из Лесковца!

Швеђанке су прејаке, носе кући два гола из Лесковца!

Спортске.нет 28.11.2024
Победа репрезентације Шведске у Лесковцу у првом дуелу баража за Европско првенство против репрезентације Србије. Наше гошће су биле боље 0:2 (0:0) и са великим оптимизмом чекају реванш дуел. Швеђанке су притискале у првих 15… »
Пресудило искуство: Пораз Српкиња у првом мечу баража за Еуро

Пресудило искуство: Пораз Српкиња у првом мечу баража за Еуро

Спорт клуб 28.11.2024
Женска фудбалска репрезентација Србије поражена је у првом мечу финала баража за одлазак на Европско првенство. Од Србије је на стадиону "Дубочица" у Лесковцу боља била фаворизована Шведска која је славила резултатом 0:2 (0:1)… »
Бориле се као лавице: Србија поражена од бившег шампиона Европе

Бориле се као лавице: Србија поражена од бившег шампиона Европе

Вечерње новости 28.11.2024
ФУДБАЛЕРКЕ Србије у Лесковцу су се састале са Шведском, у бараж дуелу за одлазак на Европско првенство, гошће су славиле резултатом 2:0 (0:0). ФОТО: ФСС Имала је Србија својих шанси против фаворизованог ривала, али су девојке у… »
Србија у проблему - ЕУРО све даљи

Србија у проблему - ЕУРО све даљи

Б92 28.11.2024
Женска фудбалска репрезентација Србије губи од Шведске у првом мечу баража за ЕУРО. Водећи погодак за гошће постигла је Хана Бенисон у 54. минуту утакмице (1:0). Бенисон је Сару Цетињу савладала прецизним ударцем по земљи… »
Пред меч за историју српског фудбала: Огласили се Влаховић и Павловић (видео)

Пред меч за историју српског фудбала: Огласили се Влаховић и Павловић (видео)

Вечерње новости 28.11.2024
ФУДБАЛЕРКЕ Србије играју најважнији меч у историји женског фудбала у нашој земљи. У бараж дуелу за одлазак на Европско првенство играју против Шведске, а подршка је стигла и од колега из репрезентације. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ… »
Снажне поруке влаховића и павловића: Подршка репрезентативаца пред историјски меч Србије са Шведском! (видео)

Снажне поруке влаховића и павловића: Подршка репрезентативаца пред историјски меч Србије са Шведском! (видео)

Хот спорт 28.11.2024
Свим срцем уз наше фудбалерке! У четвртак увече, у Лесковцу, одиграће се један од најважнијих мечева у историји женског фудбала у Србији. Почетак утакмице заказан је за 18:00, а наше девојке ће се борити за место на Европском… »
Влаховић и Павловић пожелели срећу фудбалеркама Србије пред меч за историју!

Влаховић и Павловић пожелели срећу фудбалеркама Србије пред меч за историју!

Спортске.нет 28.11.2024
Најбоља женска репрезентација Србије данас игра најважнији меч у својој историји. Ривал је Шведска, једна од најбољих репрезентација света, у првом мечу баража за пласман на Првенство Европе које се идуће године одржава у… »
Селектор српских фудбалерки Зечевић: "Ми верујемо, ми можемо, ми хоћемо!"

Селектор српских фудбалерки Зечевић: "Ми верујемо, ми можемо, ми хоћемо!"

Спортске.нет 28.11.2024
Женска фудбалска репрезентација Србије игра у четвртак, 28. новембра од 18 сати најважнији меч у својој историји. Ривал је Шведска, једна од најбољих репрезентација света, у првом мечу баража за пласман на Првенство Европе које… »
Србија на "Театру снова" сања историју

Србија на "Театру снова" сања историју

Б92 28.11.2024
Женска фудбалска репрезентација Србије овог четвртка у Лесковцу игра најважнији меч у својој историји. Фудбалерке Србије од 18 сати на стадиону "Дубочица" у првом мечу баража са одлазак на ЕУРО 2025 у Швајцарској, одмериће снаге… »

Вести дана »