Povezane vesti

Srbija izdržala 54 minuta - Švedska na korak od EURO

Srbija izdržala 54 minuta - Švedska na korak od EURO

B92 pre 3 dana
Fudbalerke Srbije izgubile su od Švedske 2:0 (0:0) u prvom meču finala baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2025. godine u Švajcarskoj. Ekipa Dragiše Zečevića do 53. minuta imala je aktivan rezultat, ali je u nastavku dozvolila rivalu dva laka… »
Šveđanke su prejake, nose kući dva gola iz Leskovca!

Šveđanke su prejake, nose kući dva gola iz Leskovca!

Sportske.net pre 3 dana
Pobeda reprezentacije Švedske u Leskovcu u prvom duelu baraža za Evropsko prvenstvo protiv reprezentacije Srbije. Naše gošće su bile bolje 0:2 (0:0) i sa velikim optimizmom čekaju revanš duel. Šveđanke su pritiskale u prvih 15 minuta, Blekstenius… »
Presudilo iskustvo: Poraz Srpkinja u prvom meču baraža za Euro

Presudilo iskustvo: Poraz Srpkinja u prvom meču baraža za Euro

Sport klub pre 2 dana
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prvom meču finala baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. Od Srbije je na stadionu "Dubočica" u Leskovcu bolja bila favorizovana Švedska koja je slavila rezultatom 0:2 (0:1). Nakon što je veoma… »
Srbija u problemu - EURO sve dalji

Srbija u problemu - EURO sve dalji

B92 pre 2 dana
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije gubi od Švedske u prvom meču baraža za EURO. Vodeći pogodak za gošće postigla je Hana Benison u 54. minutu utakmice (1:0). Benison je Saru Cetinju savladala preciznim udarcem po zemlji. Ubrzo je Rusul Kafaji… »
Borile se kao lavice: Srbija poražena od bivšeg šampiona Evrope

Borile se kao lavice: Srbija poražena od bivšeg šampiona Evrope

Večernje novosti pre 2 dana
FUDBALERKE Srbije u Leskovcu su se sastale sa Švedskom, u baraž duelu za odlazak na Evropsko prvenstvo, gošće su slavile rezultatom 2:0 (0:0). FOTO: FSS Imala je Srbija svojih šansi protiv favorizovanog rivala, ali su devojke u plavim dresovima… »
Pred meč za istoriju srpskog fudbala: Oglasili se Vlahović i Pavlović (video)

Pred meč za istoriju srpskog fudbala: Oglasili se Vlahović i Pavlović (video)

Večernje novosti pre 2 dana
FUDBALERKE Srbije igraju najvažniji meč u istoriji ženskog fudbala u našoj zemlji. U baraž duelu za odlazak na Evropsko prvenstvo igraju protiv Švedske, a podrška je stigla i od kolega iz reprezentacije. FOTO: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Naše dame su u… »
Snažne poruke vlahovića i pavlovića: Podrška reprezentativaca pred istorijski meč Srbije sa Švedskom! (video)

Snažne poruke vlahovića i pavlovića: Podrška reprezentativaca pred istorijski meč Srbije sa Švedskom! (video)

Hot sport pre 2 dana
Svim srcem uz naše fudbalerke! U četvrtak uveče, u Leskovcu, odigraće se jedan od najvažnijih mečeva u istoriji ženskog fudbala u Srbiji. Početak utakmice zakazan je za 18:00, a naše devojke će se boriti za mesto na Evropskom prvenstvu protiv… »
Vlahović i Pavlović poželeli sreću fudbalerkama Srbije pred meč za istoriju!

Vlahović i Pavlović poželeli sreću fudbalerkama Srbije pred meč za istoriju!

Sportske.net pre 2 dana
Najbolja ženska reprezentacija Srbije danas igra najvažniji meč u svojoj istoriji. Rival je Švedska, jedna od najboljih reprezentacija sveta, u prvom meču baraža za plasman na Prvenstvo Evrope koje se iduće godine održava u Švajcarskoj. Duel koji… »
Selektor srpskih fudbalerki Zečević: "Mi verujemo, mi možemo, mi hoćemo!"

Selektor srpskih fudbalerki Zečević: "Mi verujemo, mi možemo, mi hoćemo!"

Sportske.net pre 2 dana
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije igra u četvrtak, 28. novembra od 18 sati najvažniji meč u svojoj istoriji. Rival je Švedska, jedna od najboljih reprezentacija sveta, u prvom meču baraža za plasman na Prvenstvo Evrope koje se iduće godine… »
Srbija na "Teatru snova" sanja istoriju

Srbija na "Teatru snova" sanja istoriju

B92 pre 2 dana
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije ovog četvrtka u Leskovcu igra najvažniji meč u svojoj istoriji. Fudbalerke Srbije od 18 sati na stadionu "Dubočica" u prvom meču baraža sa odlazak na EURO 2025 u Švajcarskoj, odmeriće snage sa Švedskom… »

Vesti dana »