Povezane vesti
Posle puštanja Vesića: "Tužilac je kapitulirao - ili pred politikom, ili pred činjenicama"
Radio 021 28.11.2024
Advokat Ivan Ninić ocenjuje da je pravosuđe "potpuno kapituliralo i pred Goranom Vesićem, i pred padom nadstrešnice, i pred izvršnom vlasti, i pred onim porukama koje dobija od predsednika Srbije". Ninić navodi da je odluka Višeg suda u Novom Sadu… »
Advokat Ivan Ninić: Na osnovu obrazloženja suda, mislim da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek
Nova 28.11.2024
: Videćemo šta u narednom periodu može da očekuje bivši ministar građevinarstva, ali iz obrazloženja suda kojim mu je ukinut pritvor, i onoga što se dešava u protekla 24 časa, advokat Ivan Ninić smatra da je Goran Vesić potpuno slobodan… »
Ninić: Na osnovu obrazloženja suda, mislim da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek
Novi magazin 28.11.2024
Videćemo šta u narednom periodu može da očekuje bivši ministar građevinarstva, ali iz obrazloženja suda kojim mu je ukinut pritvor, i onoga što se dešava u protekla 24 časa, advokat Ivan Ninić smatra da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek… »
Ninić: Na osnovu obrazloženja suda, mislim da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek
N1 Info 28.11.2024
Videćemo šta u narednom periodu može da očekuje bivši ministar građevinarstva, ali iz obrazloženja suda kojim mu je ukinut pritvor, i onoga što se dešava u protekla 24 časa, advokat Ivan Ninić smatra da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek… »
Vesti dana »
„Vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje“: Patrijarh služio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save
Nova pre 4 satijoš 44 povezane
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Milić: Učinila sam što bi i svaki ambasador na flagrantnu uvredu zemlje
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih