Povezane vesti
Posle puštanja Vesića: "Tužilac je kapitulirao - ili pred politikom, ili pred činjenicama"
Radio 021 28.11.2024
Advokat Ivan Ninić ocenjuje da je pravosuđe "potpuno kapituliralo i pred Goranom Vesićem, i pred padom nadstrešnice, i pred izvršnom vlasti, i pred onim porukama koje dobija od predsednika Srbije". Ninić navodi da je odluka Višeg suda u Novom Sadu da… »
Ninić: Na osnovu obrazloženja suda, mislim da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek
Novi magazin 28.11.2024
Videćemo šta u narednom periodu može da očekuje bivši ministar građevinarstva, ali iz obrazloženja suda kojim mu je ukinut pritvor, i onoga što se dešava u protekla 24 časa, advokat Ivan Ninić smatra da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek. Ivan Ninić… »
Advokat Ivan Ninić: Na osnovu obrazloženja suda, mislim da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek
Nova 28.11.2024
: Videćemo šta u narednom periodu može da očekuje bivši ministar građevinarstva, ali iz obrazloženja suda kojim mu je ukinut pritvor, i onoga što se dešava u protekla 24 časa, advokat Ivan Ninić smatra da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek. Ivan Ninić… »
Ninić: Na osnovu obrazloženja suda, mislim da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek
N1 Info 28.11.2024
Videćemo šta u narednom periodu može da očekuje bivši ministar građevinarstva, ali iz obrazloženja suda kojim mu je ukinut pritvor, i onoga što se dešava u protekla 24 časa, advokat Ivan Ninić smatra da je Goran Vesić potpuno slobodan čovek. Ivan Ninić… »
Vesti dana »

Danas umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, temperatura do 18 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 38 minutajoš 14 povezanih

Počela grejna sezona u Beogradu: Toplane zagrejale 380.000 stanova
Vreme pre 8 minutajoš 7 povezanih

Ursula fon der Lajen u Beogradu: O Planu rasta, reformama i – čeliku?
Nedeljnik pre 9 minutajoš 8 povezanih

Banke od danas moraju da omoguće olakšice za otplatu kredita — ali ne svim građanima
Ozon pre 54 minutajoš 8 povezanih

Beogradski vodovod: Sutra bez vode delovi Starog grada, Vračara i Surčina
Beta pre 54 minutajoš 7 povezanih